Подкрепете ни!




Хороскоп5 юни 2023

Седмичен ведически хороскоп

Вторник бъдете решителни, сряда планирайте, четвъртък разрешавайте конфликти, в събота приключете с всичко ненужно


изображение: iStock
изображение: iStock
Седмицата започва със силна енергия и добри възможности за развитие и прогрес. Вторник е ден за планиране и начало на нови дейности и проекти. Сряда ще донесе възможност за ред и организиране в изоставените дела. Четвъртък дава добри шансове за разрешаването на спорове и конфликти. Петък е активен и творчески ден с добри възможности да се освободите от ненужното около вас. Събота идва с балансираща и заземяваща енергия и може да бъде чудесен момент за подмладяващи процедури и подобряване на виталитета. В неделя правете всичко със страст и пламенност, за да постигнете желаните успехи.

05.06 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня: Мула – Moola
Понеделник е с динамична енергия и стремеж към всякакъв тип изследователска дейност, проучвания, наблюдения, анализи от различно естество. Подходящ момент да се освободите от нежелани неща, както от вещи, които ви пречат, така и от не добри навици. Днес ще имате решителност и сила за важните за вас неща. Използвайте я целенасочено и разумно. Денят носи развитие и прогрес. Оставете разрешаването на финансови въпроси и казуси за следващ,  по-подходящ момент. Днес е чудесна възможност да се погрижите за растенията в дома си или градината.

06.06 – ВТОРНИК
Накшатра за деня:
Пурва Ашадха – Purva Ashadha
Вторник ще бъде подходящ за решаване на предизвикателства, дискусии или спорове, които изискват смелост. Добър момент за отстояване и заемане на силна позиция. Днес също е подходящ ден за мотивиране и вдъхновение на другите, за да предприемат необходимите действия. Не само на физическо, но и на умствено, емоционално и духовно ниво. Добър момент за изследване на нови хоризонти и придобиване на нови познания и опитност. Бъдете внимателни и не се предоверявайте днес. Оставете важните неща за следобедните часове.

07.06 – СРЯДА
Накшатра за деня: Уттара Ашадха – Uttara Ashadha
Сряда ще бъде особено подходящ ден за планиране, съставяне на нови проекти и начало на нови дейности. Добър момент да въведете ред и да организирате нещата, които сте поизоставили. Енергията на днешния ден ще ви помогне да се справите със ситуации,  изискващи проницателност и правилна преценка, както и да положите основите на нещо важно за вас. Успех ще ви носи всичко свързано с иновации или творчески дейности. Бъдете осъзнати и избягвайте необмислено, грубо или неетично поведение. Не изпускайте целите си от фокус днес.

08.06 – ЧЕТВЪРТЪК
Накшатра за деня:
Шравана – Shravana
Четвъртък идва със силна енергия, подходяща за планиране, съставяне на нови проекти и начало на нови дейности, както и въвеждането на ред и организация в тях. Ден за комуникация и разрешаване на конфликти. Подходящ момент за консултации, телефонни разговори и преговори. Днес разчитайте на търпението и опита си. Не се впускайте в рискови начинания. Енергията ще бъде благоприятна за кратковременни действия, носещи бърз резултат. Погрижете се за здравето и виталитете си, отделете време за духовни практики.

09.06 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Dhanishta – Дханища
Този петък идва с активна енергия, подходяща за организирането на събития, уъркошопи, семинари и обучения. Творческите дейности също ще бъдат особено подходящи днес. Денят ще носи прогрес и успех в делата ви. Отново подходящ момент да разчистите пространството около себе си както от непотребни вещи, така и от неподходящи навици. Днес отстоявайте позициите си, позволете си да бъдете настъпателни, ако това е необходимо.

10.06 – СЪБОТА
Накшатра за деня:
Шатабхиша – Shatabhisha
Събота носи заземяваща и балансираща енергия. Днес е добър момент за преодоляване и разрушаване на препятствия, както и за приключване и завършване на дейности и проекти започнали и останали недовършени. Бъдете решителни днес и приключете с всичко ненужно, което ви пречи. Денят е подходящ за образователна, обучителна и преподавателска дейност. Добър момент за лечебни и подмладяващи процедури, насочени към увеличаване на виталитета. Прехвърлете финансовите въпроси, съдебни и законови спорове за следващ по-подходящ ден.

11.06 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Пурва Бхадрапада – Purva Bhadrapada
Като за край на седмицата, неделя ще носи свежа и ярка енергия. Не изпускайте целите си от фокус. Разчитайте на успех във всякакъв тип дейности, свързани с иновации и нови технологии. Динамиката на деня ще подкрепя всичко, което касае приключване и напускане на определени ситуации или обстоятелства. Благоприятен момент за планиране на пътешествия и осъществяването им. Днес правете всичко със страст и пламенност, за да постигнете желания успех.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!