Подкрепете ни!




Хороскоп18 септември 2023

Седмичен ведически хороскоп

В сряда бъдете непоколебими, в четвъртък – дипломатични, в петък – мъдри


снимка: iStock
снимка: iStock
Понеделник носи динамика и добри възможности за развитие и разширение. Вторник е подходящ момент за начало на обучение и курсове. Сряда носи напориста енергия – добър момент за взимане на решение и поставянето на цели. Четвъртък идва с нови и полезни контакти. Не забравяйте да отделите време на любимите си хора. В петък действайте смело, не се колебайте и поемайте отговорност за по-слабите от вас. Използвайте събота целенасочено и разумно. Подходящ момент да се отървете от нежеланите неща, които заемат пространство в живота ви (навици, вещи, отношения). Неделя ще бъде чудесен момент за вдъхновение и мотивиране, както на вас самите, така и другите, които имат нужда от това. 

18.09 – ПОНЕДЕЛНИК 
Накшатра за деня: Читра – Chitra 
Седмицата започва с динамика и силна творческа енергия. Отново ще имате фокус и добри възможности да се погрижите осъзнато за здравето си и силата на вашето тяло. Подходящ момент за нови придобивки и подобряване на интериора около вас. Всякакви дейности, които са свързани с публични изяви и творчество, ще носят успех днес, както и всичко, което предполага чаровно поведение. Денят ще носи нови възможности, свързани с развитие и разширение. 

19.09 – ВТОРНИК
Накшатра за деня: Свати – Swati 
Вторник ще бъде подходящ за образователни дейности, но и за бизнес, търговия и финанси. Добър момент за начало на обучения и курсове, особено за такива, свързани с наука и изкуство. Подходящ момент за социални активности.Търсете яснота и прозрачност във всичко. Всяко действие, което изисква спокоен, гъвкъв и дипломатичен подход, ще има успех. Избягвайте настъпателни и доминиращи поведения, те ще са крайно неподходящи днес. 

20.09 – СРЯДА 
Накшатра за деня: Вишакха – Vishakha
Сряда идва с напориста енергия, особено подходящо за целенасочени, директни и активни действия. Дискутирайте и обосновавайте ясно позициите си днес, за да имате желания успех. Всяка дейност, която изисква управленски умения и умствена концентрация, ще бъде под благоприятното влияние на енергията на деня. Добър момент за вземането на важни решения и поставянето на цели. Подходящо време да прекарате мигове заедно с партньора си в нещо,  което харесвате и двамата. Непоколебимост и решителност са качествата, от които ще имате нужда днес. Прекаленият такт и дипломатичност няма да донесат очакваните резултати. 

21.09 – ЧЕТВЪРТЪК 
Накшатра за деня: Анурадха – Auradhа 
Четвъртък идва с подкрепяща и насърчаваща енергия. Добър момент за сътрудничеството и добри възможности за нови и полезни контакти. Подходящ ден за нови проекти, изследователска или научна работа, както и за изучаване на окултни дисциплини и духовни практики. Посветете време на любимите си хора днес. Може да разчитате на успех, ако се придържате към дипломатичен и мек подход. Избягвайте конфликти, за да имате желаните резулати. 

22.09 – ПЕТЪК 
Накшатра за деня: Джйештха – Jyeshtha 
Петък носи независима и съзидателна енергия. Очаквайте успех в дейности, изискващи отговорност, грижа и защита за другите. Планирайте смело стратегии днес, нека фокусът ви нека бъде ясен и с чисти намерения. Добър момент да въведете ред и контрол в ситуации, които го изискват. Не се колебайте и избягвайте прекалената тактичност. Подхождайте мъдро, но категорично. Отделете време в днешния ден за общуване и подкрепа с вашите по-възрастни близки. Отдайте необходимата грижа за семейството си. Подходящ момент за успешна комуникация с високопоставени личности. 

23.09 – СЪБОТА 
Накшатра за деня: Мула – Moola 
Събота носи предизвикателна енергия и стремеж към всякакъв тип изследователска дейност, проучвания, наблюдения, анализи от всякакво естество. Подходящ момент да се освободите от нежелани неща – както от вещи, които ви пречат, така и от лоши навици. Днес ще имате решителност и сила за важните за вас неща. Използвайте я целенасочено и разумно. Денят носи развитие и прогрес. Оставете разрешаването на финансови въпроси и казуси за следващ, по-подходящ момент. Чудесен момент да се погрижите за растенията в дома си или градината. 

24.09 – НЕДЕЛЯ 
Накшатра за деня: Пурва Ашадха – Purva Ashadha 
Неделя ще подкрепя с енергията си всичко, свързано с решаване на предизвикателства, дискусии или спорове. Всяко нещо, което изисква сила, отстояване на позициите и смелост, ще бъде особено благоприятно днес. Добър момент за вдъхновение и мотивиране на другите да предприемат необходимите действия за промени на всякакво ниво (умствено, емоционално, духовно или физическо). Денят е подходящ за придобиване на нови познания и опитности. Планирайте смело приключения и изследване на нови хоризонти.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова 
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Умереността – карта Таро за 20 септември Хороскоп

Умереността – карта Таро за 20 септември

Важно е да не залитаме в крайности, да стоим в равновесната точка по средата

Десетка Чаши – карта Таро за 19 септември Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 19 септември

Във въздуха витае магичен и празничен дух

Днес е пълнолуние и лунно затъмнение в Риби Хороскоп

Днес е пълнолуние и лунно затъмнение в Риби

Вслушайте се в своята интуиция – тя ще ви води през този преходен период

Паж Пентакли – карта Таро за 17 септември Хороскоп

Паж Пентакли – карта Таро за 17 септември

Важно е да запазим своето любопитство и непредубеден ум

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В четвъртък не бързайте, в събота отстоявайте смело позициите си, неделя е време за промени

Магьосникът – карта Таро за 16 септември Хороскоп

Магьосникът – карта Таро за 16 септември

Тази седмица очакваме мощни размествания и внезапни обрати

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември

Тя ни свързва с интуицията и мъдростта, които са заложени в нас по рождение

Светът – карта Таро за 14 септември Хороскоп

Светът – карта Таро за 14 септември

Изкачили сме се на ново ниво на развитие

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември

Днес в живота ни може да се появи стар познат, приятел или бивш партньор

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември Хороскоп

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември

Хвърля се страстно във всичко, което прави, без да се съобразява с правилата, приети от обществото

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда бъдете смели, четвъртък е подходящ за анализи, неделя е под влиянието на Екадаши

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември

Днес е по-добре да отложим сериозните решения за по-късно

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим