Подкрепете ни!




ХороскопРосица Димитрова / 26 август 2024

Седмичен ведически хороскоп

В сряда избягвайте рязко поведение, четвъртък ще бъде под влиянието на Екадаши, в неделя разчитайте повече на интуицията си


Седмичен ведически хороскоп
Седмицата започва с енергия на устойчивост и баланс. Във вторник обърнете внимание на новите си проекти. Сряда ще бъде ден за важни контакти или пътувания. Четвъртък е Екадаши, денят ще носи желание за независимост и добри възможности в посока грижа и подобрение на жизнеността и здравето ви. В петък разчитайте на стабилност и дълготрайни резултати във всяко начинание. В събота действайте без да вдигате много шум и суета, доверявайте се повече на ситуациите и хората около вас. Неделя ще носи подходящи възможности за премахване на препятствия и пречки.

26.08 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра
за деня: Krittika – Критика
Понеделник започва тази седмица с динамична енергия и желание за отхвърляне на стари навици и въвеждане на промени. Стремете се към баланс и устойчивост, въпреки импулсите да действате на всяка цена. Всичко, което изисква лидерски и управленски качества, ще бъде успешно днес. Бъдете честни и искрени и не се отдавайте на прекалена инертност. Отделете време за себе си и духовната си практика.

27.08 – ВТОРНИК
Накшатра за деня:
Rohini – Рохини
Вторник ще подкрепя с енергията си всички начинания, които изискват стабилен резултат. Начало на строителство, бизнес или заемане на нова длъжност. Добър момент за търговски и финансови дейности. Благоприятен момент за брак и полагане на клетви. Ако имате интереси или проекти, свързани с изкуство или някаква форма на творчество, това е добър момент да им се отдадете по-интензивно, както и да разчитате на успех. Подходящ момент за самоусъвършенстване и подреждане на нещата в материален план. Започнатото днес ще даде добри и устойчиви плодове.

28.08 – СРЯДА
Накшатра за деня:
Mrigashira – Мригашира
Сряда ще бъде свързана с общуване и пътувания. Подмладяващите процедури и възстановителните практики също ще дадат добър и дългосрочен резултат. Много добър момент за всичко, което касае образование, организирането на курсове, образователни центрове или начало на обучение. Отделете време за разходка сред природата, за да презаредите батериите си. Денят е свързан със силата на удовлетворението, носи изследователски и чувствен нюанс. Избягвайте конфронтациите или рязко поведение при всички обстоятелства.

29.08 – ЧЕТВЪРТЪК (Екадаши до 01:37 ч. на 30 август)
Kакшатра за деня:
Ардра – Ardra
Четвъртък ще бъде под влиянието на Екадаши एकादशी - в превод от санскрит e 11 („ека“ – едно, „даша“ – десет). Единадесетият лунен ден във ведическата астрология се счита за особено подходящ момент, в който е добре да отделите време за здравето си и да опитате да бъдете в синхрон с ритъма на Вселената. Може да се възползвате от енергията на Екадаши и да се погрижите за себе си като бъдете по-осъзнати за това, с което се храните. Добър момент за духовни практики, пост, медитация, молитва и себеанализ. Стремете се към радост и наслаждение от простите неща в живота. Удачен момент за всичко, което е свързано с разрушаването и избавянето от стари и ненужни навици, отношения или предмети, които задръстват пространство около вас. Направете място за новото. Добър момент да се срещнете лице в лице със скрити дълбоки проблеми и трудности. Денят е с подходяща енергия за изследвания и творчество.

30.08 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Пунарвасу – Punarvasu
Петък ще носи стабилност и дълготрайни резултати във всяко начинание. Подходящ момент за съзидателни действие и развитие. Денят носи благоприятна енергия и може да очаквате успех в организирането на тържества, артистични и творчески събития, особено свързани с музика. Отново чудесен момент за полагането на основи и дейности в посока оздравяване и успокояване. Заниманията с духовни практики също ще бъдат много зареждащи и терапевтични.

31.08 – СЪБОТА
Накшатра за деня:
Пушя – Pushya
Енергията на съботния ден ще бъде подходящ за всякакъв тип начинания и полагане на основите на нещо ново за вас. Добър момент за съзидателни действия и развитие. Тази позиция се счита за особено благоприятна за финансово планиране и всички видове търговия и бизнес. Днес действайте без да вдигате много шум и суета, доверявайте се повече на ситуациите и хората около вас. Стремете към дипломатичност в общуването си, за да имате желания успех.

01.09 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Ашлеша - Ashlesha
Денят ще бъде с променлива динамика, свързана с краткосрочни и целенасочени действия Моментът ще е подходящ за прекъсване на ненужни връзки, премахване на препятствия или бизнес партньорства, за да освободите място за нови хора, които ще дойдат в живота ви. Добър момент да се отървете от нежелани неща или лоши навици. Бъдете смели и действайте решително днес, ако искате да имате успех. Внимавайте с гнева и разчитайте на интуицията си повече.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за личен анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова 
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Магьосникът – карта Таро за 16 септември Хороскоп

Магьосникът – карта Таро за 16 септември

Тази седмица очакваме мощни размествания и внезапни обрати

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември

Тя ни свързва с интуицията и мъдростта, които са заложени в нас по рождение

Светът – карта Таро за 14 септември Хороскоп

Светът – карта Таро за 14 септември

Изкачили сме се на ново ниво на развитие

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември

Днес в живота ни може да се появи стар познат, приятел или бивш партньор

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември Хороскоп

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември

Хвърля се страстно във всичко, което прави, без да се съобразява с правилата, приети от обществото

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда бъдете смели, четвъртък е подходящ за анализи, неделя е под влиянието на Екадаши

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември

Днес е по-добре да отложим сериозните решения за по-късно

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Осмица Пентакли – карта Таро за 7 септември Хороскоп

Осмица Пентакли – карта Таро за 7 септември

С любов и постоянство аз се превръщам в човека, който копнея да бъда

Седмица Жезли – карта Таро за 6 септември Хороскоп

Седмица Жезли – карта Таро за 6 септември

Потънала е изцяло в собствената си представа за ситуацията, без да вижда какво се случва наистина

Асо Чаши – карта Таро за 5 септември Хороскоп

Асо Чаши – карта Таро за 5 септември

Време е да си простим миналите грешки и да открием извора на лечение чрез приемане на себе си

Светът – карта Таро за 4 септември Хороскоп

Светът – карта Таро за 4 септември

Издигам се до нови нива на осъзнаване, аз съм любов

Шестица Пентакли – карта Таро за 3 септември Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 3 септември

Луната започва да расте и заедно с нея всичко в живота ни разцъфва

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В четвъртък действайте решително, събота ще даде плодове от положените усилия