Подкрепете ни!




ЕкологияИван Тодоров / 25 юни 2024

Има ли геопатогенни зони у дома?

От 50 до 80% от онкологично болните са пребивавали продължително време на места с геопатогенни излъчвания


Има ли геопатогенни зони у дома?
Все повече хора днес изпитват различни неразположения. Често дори е трудно за човека да определи точно естеството на тези състояния. Предпоставките са много, а причините – съвкупни. Но безспорно едни от най-опасните причинители, които рушат равновесието и създават пробиви в енергетиката на човека, са патогенните земни излъчвания.

Планетата, на която живеем, има собствено електромагнитно поле и излъчва относително постоянна честота – резонанса на Шуман, наричан още „сърдечният ритъм на земята“, към която ние, хората, сме относително приспособени. Но има участъци на земната повърхност, в които излъчванията от недрата на планетата са с аномално висока сила. Причина за това са геомагнитните мрежи на Хартман/Кюри, подпочвени течащи и застойни води, разломи и напрежения в земната кора, гама-радиация и газ радон, излъчвани от скали и глини в почвата, и др. Такива силни земни лъчения наричаме „геопатогенни зони“. Те изобилстват в околното пространство, а продължителният престой в тях е опасен за човека.

В миналото нашите предци много точно са определяли къде може да се строи дом, а къде не е желателно. Днес малцина си задават този въпрос. Строи се безразборно и повсеместно и по тази причина всеки пети човек на планетата е изложен на една или друга форма на геопатогенно натоварване. Дори няколко часа престой в такава зона отслабва индивидуалните ни съпротивителни сили, а продължителното и всекидневно въздействие може да срине изцяло имунната ни система.
 

ИМА ЛИ ГЕОПАТОГЕННИ ЗОНИ В МОЯ ДОМ?

Количеството на геопатогенните зони е огромно. Кръстовките на геомрежата на Хартман са 2,00 на 2,50 м в посока север/юг, а на геомрежата на Кюри – 5 на 6 метра в полупосоките на света. Като добавим към тях излъчванията на подземни води, разломи и радиация, можем със сигурност да кажем, че във всяко жилище има по няколко конфликтни зони, често дори много силни.



Стените и бетонните плочи не са преграда за тези лъчения, те свободно преминават през тях и достигат до 300 метра над земната повърхност. Много от големите градове са построени върху разломи и земетръсни зони, което резонансно усилва ефекта на вредност.

КЪДЕ СМЕ НАЙ-УЯЗВИМИ?

Най-тежки са последствията за нашето здраве, когато геопатогенните излъчвания съвпадат с местата, на които прекарваме по-голямата част от времето си. В дома това най-често са леглото, диванът или фотьойлът, любимите места пред телевизора и в кухнята; при децата това са бюрото и леглото, а по време на работа – работното ни място.


Последните три години показаха, че хората, които започнаха да работят от вкъщи, се сблъскаха с повишено натоварване на имунната система и психиката, оплаквайки се от трудно обясними неразположения. По наши наблюдения в над 80% от случаите ставаше дума за многочасово отрицателно въздействие на геопатогенни фактори върху тях.

ГЕОПАТОГЕННОСТ И ЗДРАВЕ

В геопатогенните зони често и упорито боледуват хората, домашните любимци и дори растенията. При кратко пребиваване в такива места човек чувства дискомфорт и безпричинен страх, а по-продължителен престой в тях предизвиква сериозни заболявания дори при напълно здрави хора.

Резултатите от широкомащабни изследвания на този феномен в Швейцария, Белгия, Франция, Австрия и Чехословакия през миналия век показват, че от 50 до 80% от онкологичните заболявания са свързани с продължително пребиваване на болните в места с геопатогенни излъчвания.



Има немалко документирани случаи на хора, преборили се с онкологични заболявания скоро след смяна на местоживеенето. Всъщност, когато човек попада под дълготрайното лъчево въздействие на аномалните зони, може за развие и всякакви други генно предпоставени заболявания. Ако жилището не бъде защитено от вредните лъчения или не бъде сменено със „здраво“ такова, болестите придобиват хроничен характер и стават трудно лечими.

МЕТОДИ ЗА ДИАГНОСТИКА

Коварното е, че повечето от тези излъчвания, с изключение на радиацията, все още не могат да бъдат регистрирани достатъчно точно с научна апаратура. В момента за диагностициране на геопатогенните излъчвания се използват основно радиестезични методи и биорезонансно тестване. Опитен радиестезист (човек, който умее да чувства излъчванията на всичко в света около нас) може много точно да локализира източника на вредното излъчване в дома или на работното място и да препоръча подходящи средства за защита. Но и самите ние при сън обикновено интуитивно откриваме най-подходящата посока за своето тяло. Често ни се случва да се събудим, легнали по диагонал или свити на кълбо. Виждал съм деца, обърнали се с крака към възглавницата си.


Радиестезист е човек, който умее да чувства излъчванията на околния свят

Спомням си младо семейство с двама близнаци на по 3 годинки. Майката им се оплакваше, че спят страшно неспокойно, мятат се насън, преобръщат се в леглата, а сутрин стават превъзбудени и нервни. При направената радиестезична проверка се установи, че точно под детските креватчета минава подземно водно течение, чието излъчване се наслагва с лъчите на геомагнитната мрежа на Хартман. Изградих защита на жилището, но въпреки това посъветвах майката при възможност да се преместят с децата в съседната стая, в която средата е много по-хармонична. След два дни майката ми се обади отново. За пръв път от много време тя и децата є бяха спали непробудно и се бяха събудили весели и отпочинали... Съществуват и множество биорезонансни апарати, чрез които също е възможно да се определи дали има натрупан в тялото ни геопатогенен стрес и какъв точно е неговият характер. Това е косвен метод, чрез който може да се установи дали сме изложени на геопатогенен стрес, но не и точното място, на което геопатогенната зона се намира.

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ?

В съвременния свят е важно да знаем, че съществуват достъпни, ефективни и изпитани средства за защита от геопатогенни излъчвания. С тях можем да обезопасим себе си и пространството, което обитаваме.

Най-доброто решение е квалифициран специалист да извърши измервания в дома ви за наличие на вредни излъчвания. Алтернативен подход е да създадете превантивна защита на дома си от геопатогенни и други натоварвания. Подходящи за това са защитните плакети на водещата в областта австрийска компания SolidSol HGmbH, които ние предлагаме и за които можете да прочетете на сайта ни. Благодарение на тези защитни средства разрушителната енергия на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се превръща в съзидателна енергия. Това ще ви позволи да се чувствате уверени за здравето и благополучието си знаейки, че имате защита на високо ниво.

За информация
meta-health.bg
0887 491 392
office@meta-health.bg

Геомагнитните мрежи на Хартман и Кюри

На физиците отдавна е известен естественият магнетизъм на нашата планета. Жолио-Кюри посочва, че магнитните линии се простират в посоките североизток-северозапад и югоизток-югозапад на разстояние 6/5 метра една от друга. Доктор Ернст Хартман открива, че геомагнитните линии са с широчина 10 инча (25,4 см) и се простират по посока север-юг през 2 метра, а по посока изток-запад – през 2,50 метра. Днес със сигурност е прието съществуването и на двете геомагнитни мрежи – на Хартман и на Кюри.

В какво се изразява тяхното действие? Както се вижда на схемата, геомагнитните линии образуват гъста мрежа, като местата на пресичане (кръстовките) са с редуващ се поляритет – плюс, минус, плюс, минус и т.н. Образуващите се правоъгълници са с два противоположни по диагонала плюсови ъгъла и два минусови. Когато човек спи с глава на север или на изток, магнетизмът на неговото собствено тяло е в синхрон с естествения магнетизъм. Ако тялото му се намира по оста на диагоналите в правоъгълника, той попада в линия на минусов или плюсов поляритет, който нарушава неговите енергийни баланси. Продължителният престой върху кръстовките на геомрежата също не е желателен. Плюсовите кръстовки могат да ви презаредят енергийно и да предизвикат повишена раздразнителност. Отрицателните – точно обратното – могат да „изсмучат“ енергията ви, след което ще се чувствате отпаднали и угнетени.


Мрежата на Кюри

Мрежата на Хартман
Съвпад на мрежите на Хартман и Кюри

Иван Тодоров завършва виетнамска филология в Русия. Работил е като кореспондент на БТА в Югоизточна Азия. Повече от 30 години се занимава с приложна радиестезия и технически радиестезични анализи на човешкото здраве и здравето на дома. Първи в България провежда официална диагностика и изграждане на защита от вредни излъчвания на голяма обществена сграда – тази на БТА. Специалист в областта на геопатологията, радиестезичната диагностика и защитата на дома и човека от вредни геопатогенни и технически излъчвания. Съсобственик на Meta Health. Има научни изследвания на водата и води курсове по радиестезия и себеразвитие. Автор на множество книги.

Статията е публикувана в Списание 8, бр.6/2024




Още по темата:

Цунами, предизвикано от свлачище в Гренландия, тресло Земята 9 дни Екология

Цунами, предизвикано от свлачище в Гренландия, тресло Земята 9 дни

Ледената шапка на Гренландия губи средно 30 милиона тона лед на час

Изпуснат пакет с чипс може да предизвика екосистемен хаос в най-голямата пещерна камера в Екология

Изпуснат пакет с чипс може да предизвика екосистемен хаос в най-голямата пещерна камера в САЩ

Какво да отговорите на детето си, ако ви пита какво толкова ще стане от едно изхвърлено пликче

Тефлоновият грип Екология

Тефлоновият грип

Много хора дори не разбират, че имат полимерна треска, оплакват се от главоболие и болки в тялото

„Мъртвата зона“ на Мексиканския залив се разраства застрашително Екология

„Мъртвата зона“ на Мексиканския залив се разраства застрашително

Оцеляването на хиляди представители на подводния свят е под въпрос

2100 г.: Прясната вода ще стане твърде топла за пиене Екология

2100 г.: Прясната вода ще стане твърде топла за пиене

Прогнозите са температурата на подземните води да се повиши с до 3,5°C

Ако не можем да защитим природата, не можем да защитим и себе си Екология

Ако не можем да защитим природата, не можем да защитим и себе си

Харисън Форд: „Изменението на климата е „най-голямата морална криза на нашето време“

2030 г.: Дания ще таксува фермерите със 100 евро на крава заради изпускане на газове Екология

2030 г.: Дания ще таксува фермерите със 100 евро на крава заради изпускане на газове

Страната първа в света въвежда въглеродния данък в животновъдството

Слънчевата светлина причинява изтичане на отровни химикали от пластмасовите бутилки Екология

Слънчевата светлина причинява изтичане на отровни химикали от пластмасовите бутилки

Ползвайте стъклени шишета за многократна употреба, съветват учените

Направи си градина на покрива Екология

Направи си градина на покрива

Те придават изящество на сградите, спестяват енергия и подобряват околната среда

Глифозатът в България вече е забранен за непрофесионална употреба Екология

Глифозатът в България вече е забранен за непрофесионална употреба

Кампанията на сдружение АГРОЛИНК завърши успешно!

97% гласуваха на референдума против добива на злато в Божурище Екология

97% гласуваха на референдума против добива на злато в Божурище

Жителите заявиха твърдата си позиция против мината, която ще отрови природата и разболее хората

Сухите пустини поглъщат пасищата на Земята, застрашено е изхранването на милиарди хора Екология

Сухите пустини поглъщат пасищата на Земята, застрашено е изхранването на милиарди хора

Тревожен доклад на ООН твърди, че ситуацията дълги години е била подценявана

Да кажем ДА на чистата природа! Екология

Да кажем ДА на чистата природа!

В неделя е концертът с кауза против златодобива в община Божурище

В САЩ се готвят за едно от най-горещите лета в историята Екология

В САЩ се готвят за едно от най-горещите лета в историята

Високите температури увеличават рисковете от засушаване, горски пожари и урагани

Изобретиха пластмаса, която изчезва, когато вече не ви е необходима Екология

Изобретиха пластмаса, която изчезва, когато вече не ви е необходима

Новата материя съдържа бактерии и се саморазгражда за 5 месеца след като е употребена