Подкрепете ни!




ЗдравеГанета Сагова, снимки Добрин Кашавелов / 13 май 2020

Сергей Копбаев, холистичен медик: „Не питайте как ще живеем утре, въпросът е кой ще живее"

Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно въздействие, да ни помогнат в битката с COVID-19?

Сергей Копбаев, холистичен медик: „Не питайте как ще живеем утре, въпросът е кой ще живее”


Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно въздействие, да ни помогнат в битката с COVID-19 - да ни предпазят и да унищожат опасния вирус, така както се справят и с другите паразити в тялото?
По темата за коронавируса разговаряме със Сергей Копбаев, изпълнителен директор на Olvia Inf - водеща фирма за биорезонансни технологии, която предлага високотехнологична диагностична и терапевтична апаратура.

- Нека да започнем с горещата тема за коронавируса. Много се изписа, но интересът не стихва.
- Само сме открехнали вратичка към темата - всичко, което знаем, е подготовка към нея. Темата ще започне, когато свърши епидемията... Какво е коронавирус? Коронавирусите са семейство. Последният се е появил в резултат на мутация, която вероятно е направена в китайска лаборатория в Ухан. Но независимо как се е случило, вирусът е част от глобалния план. На планетата ни има информационно поле, някои го наричат Акаша; някои казват, че планетата е жива и има разум. С този разум много хора се опитват да се свържат и някои го правят. Беше публикувано интервю с пилот изпитател, който разказваше как, докато е правил сложни въздушни номера, свързани с риск за живота, само на две секунди от смъртта, той ясно е чул глас, който му е казал какво да прави. И е оцелял. Такива хора са напълно наясно, че има информационно поле на планетата и именно от него зависи развитието на човечеството.

- И кога ще си отиде този вирус?
- Хората ще се заразяват, докато не се изработи колективна защита и резистентността на вируса се погаси. Това е т. нар. ефект на стотната маймуна (условно казано, когато 99 маймуни се научили да похапват измити сладки картофи, стотната маймуна, която живее на друг остров, започва да прави същото, без да е видяла от другите.) Всичко е в информационното поле. Но можеш и да се заразиш информационно. За това не се говори, но от 10 заразени 9 може би са с директен контакт, но един е по информационен път. Когато имунитетът падне, моментално се появяват вируси, защото средата е готова за тях.

- Коронавирусът защо се появи?
- Защото се тъпчем с химия. На детето само да му се появи сопол и му даваме антибиотик, антибиотик, антибиотик. Той спира да действа, но ние даваме още по-силни. И организмът отслабва, защото антибиотиците го сриват. 80% от населението след 50-годишна възраст пие редовно лекарства. И хората стават все по-кекави.
Второ – храната, с която се храним, е изкуствена, не се подобрява от естествени торове, а от синтетични – и в нея няма никаква енергия. Това е синтетична храна - без бактерии, без ферментация. Хлябът трябва да е ферментирал, млякото – също, а не да го правят със сух прах. Организмът ни се нуждае от добри бактерии. Но не да пием пробиотици, те са чужда флора. Трябва ни жива храна, за да може бактериите да се развиват, защото те са нашата защита!

- Вярно ли е, че ако човек изпитва състрадание, благодарност, радост – той няма да се разболее от вирусите, които живеят на ниски честоти?
- Не само вирусите. Истинските християни, когато са ги хвърляли на тигри и лъвове, животните не са ги закачали.


Какво е християнин? Състрадателен човек. Христос какво казва: „Свали ризата си и я дай на ближния“. Те и в огън не горят. Това е истинската вяра. Но такива хора са рядкост, ние ги наричаме светци. Нивото на вибрация при тези хора ги прави йогини.
 Има един случай, когато свят човек е излизал от дълго гладуване и е трябвало да се захранва с извара. И един мъж решил да се присмее над такъв свят човек и вместо извара му е дал вар, която разяжда. Но йогинът хапнал, без да му стане нещо, докато мъжът започнал да се превива и да се моли за прошка.
Когато човек изпитва състрадание – най-високата вибрация, или радост, благодарност и спокойствие, тогава по друг начин работи съзнанието. А когато сме в нискочестотни вибрации, и в локва ще влезнем, и тухла може да ни удари по главата.
Колкото по-висока е вибрацията, толкова по-силен е човекът и с по-добра интуиция. И микроорганизмите вътре в човек също работят по различен начин. Затова е много важно какво мислим, какво чувстваме. Боледуват негативно настроените, те умират бързо  или ако не умират, стават вампири – крадат енергия от другите, защото нямат собствена. Оставете такъв човек сам и ще изсъхне много бързо.
- Коя емоция е с най-ниска вибрация?
- Страхът. Той е с най-ниска защита. Затова при психическа атака има паническо бягане. Има примери от миналия век, когато вражеската армия е била многобройна, но срещу нея тръгват 300-400 руски офицери - с парадни костюми, с почистено оръжие, с оркестър, под строй и с бойна песен. Стрелят по тях. Те събират отново редиците и пак вървят. Врагът вижда това, не издържа и хуква да бяга. От страх! Много хора ще се разболеят не от коронавируса, а от собствените си страхове. Знаете ли приказката за епидемията от чума? Чумата казала: „Аз взех своите 5000, другите 10 000 умряха от страх“. Но коронавирусът няма да е единствената такава епидемия. Въпросът не е как ще живеем утре – добре ли, зле ли? Въпросът е кой ще живее.

- Кой ще живее?
- В Библията пише „поканените са много, но вратата е тясна“. Ако искате да минете през вратата, трябва да работите върху себе си. Трябва да се върнем към старото познание от времето, когато човек е живял сред природата. Трябва да се върнем към натуралното, за да се научим да живеем правилно. Най-важното нещо днес е човек да вземе живота си в своите ръце. Епидемията ни даде много ценни уроци.

- Кой е най-важният урок?
- Да вярваме най-напред на себе си! Щом държавите започнаха да се крадат едни други: чехите откраднали маски за италианците, американците откраднали от германците... Това нормално ли е? Хората се превърнаха в диваци, част от тълпата. Каквото кажат по телевизията, това е правилно. А дали е така? Затова човек трябва да се върне към себе си, към корена и да се вземе в своите ръце. Не разчитайте нито на лекарите, нито на политиците - всеки трябва да си намери сам начина да бъде здрав: с правилно хранене, чисти мисли и чувства, правилно развитие. Няма ли развитие, природата е енергоспестяващ механизъм. Най-скъпата енергия е на живота и природата не я дава просто така. Ако от теб няма полза, отиваш на следващо прераждане. Познавам баба на 92 г., която е преживяла концлагер, войни и сама си се обслужва, има градина, животни и е с разума си. Казват, че това се дължи на гените – не. Д-р Пьотър Гаряев е автор на теорията за вълновия геном, на това, че гените не са определящи, че те могат да се променят. Гаряев няма един бял косъм.



- Т.е. човек може да се промени и да се лекува с вибрации, с вълни, така ли?
- Да, всичко е енергия, всичко в нашия свят трепти - от елементарните частици до свръхголемите галактически образувания. Всичко във Вселената трепти. Даже камъкът има своята честота. Само в изкуствените светове вибрация няма. Те могат да бъдат сътворени от нечие съзнание и ако попаднеш там, ще си в клопка. Шаманите, когато пътуват, как различават изкуствения свят от действителния? Там, където трепти, е истинско. Където не трепти – е изкуствено. Материята е просто концентрирана енергия. Следващото нещо – ние се състоим от органи: сърце, черен дроб.... Всеки орган е резонатор. Когато получаваме енергия от Слънцето, от планината, от дърветата – органите са първите, които започват да резонират, поемайки тази енергия и предавайки я на клетките.
И всеки орган има здравословен коридор от генетически заложена честота, в който трябва да вибрира. Ако дълго време вибрацията е извън нормата, тогава вече е опасно – енергията се блокира и не може да се осъществи енергообмен с другите органи. Защото енергията се движи от един орган към следващ и така се върти.
Когато балансът се наруши, организмът започва да страда, получават се хронически заболявания. Този обмен на честоти ние го осъществяваме всеки ден с природата. Зареждаме се от морето, езерото, планината. Ние сме взаимносвързани. И е много важно да виждаме звездното небе нощем. Там има код, информация. Защо хората, които отиват на село, са като хипнотизирани от звездното небе? Защото получават нужните вибрации, които циклично трябва да се приемат. А тук от 50 г. кога си виждал звездно небе? Като малък при баба на село. Много е важно също така да наблюдаваме Слънцето. В Китай, в големите градове изобщо не виждат слънце заради смога.

- Вие прилагате биорезонансна диагностика и лечение. Какво представлява биорезонансът?
- Има един голям оперен певец – Фьодор Шаляпин, който бил от бедно семейство. Когато го извели на сцената, пред богати хора, благородници, всички започнали да се смеят. Той ги наблюдавал и самият той започнал да се смее. Със своя глас вдигал, вдигал вибрациите и загасил свещите, осветяващи залата. Ето това е биорезонанс. Същото е, когато се върви по мост. По него може да мине без проблем 40-тонен танк и да се срути от рота от 200 човека, когато съвпадне колебателният процес.
Подобен е и случаят с чумата в Русия през XVIII век. Много хора умрели в Москва. Тогава императрица Екатерина II изпратила граф Орлов. Той наредил 3 дена камбаните в града да бият, без да спират, ден и нощ. И това сложило край на епидемията
Боледуват негативно настроените, те умират бързо, или ако не умират, стават вампири – крадат енергия от другите, защото нямат собствена - вибрацията от камбанния звън. Никога няма да забравя молитвата във Великата лавра на Атон. Първия път, когато отидох там, попаднах на вечерната молитва за голям празник. Там пеят няколко монаси. Единият, с най-високия тон, извади от джоба си камертон, настрои се и започна да пее в едно с молитвата. Полилеите се залюляха и започнаха да се засилват, засилват... От гласовете. Резонанс! Присъстващите плуваха в екстаз. Моят приятел ми каза: „Не знаех на кой свят се намирам. Сега разбрах какво е медитация.” Всички религии използват биорезонанса и честотното въздействие. В будизма свирят с едни тръби... Самата молитва е 7,83 херца – на честотата на планетата.



- Реймънд Райф ли е бащата на биорезонансното лечение?
- През 1920 г., точно преди 100 години Роял Реймънд Райф създава специален микроскоп, който увеличава 60 000 пъти обектите, и за разлика от електронния микроскоп не наблюдава мъртви микроорганизми, а живи! Това откритие е революционно за времето си. Но още по-значимо е откритието на доктора, че различните патогени могат да бъдат унищожени по принципа на резонанса. Той създава уред, който излъчва електромагнитни вълни, които убиват различни вируси, бактерии, глисти, гъбички  – по същия начин, по който Шаляпин чупи стъклени чаши... Но сега биорезонансните технологии са много напред. Първите уреди бяха зепери. Те работеха с една честота - 7 минути въздействие, 20 минути почивка, защото за 7 минути кръвта се обръща.
Сега можем дори с вашата лична честота да работим. От ръката излиза, минава през апарат, там се прави реверс, изтрива се патологията и влиза вашата генетически заложена честота...

- Звучи като научна фантастика.
- Преди работихме с честоти, сега работим с комбинации, с програми – те могат да имат по 75 и 100 честоти. Например ако открием плосък червей в организма, ние ще го убием, но той ще изпусне слуз и в тази слуз има бактерии и вируси, следователно трябва и това да се почисти. Трябва да се работи и с гниещата среда, в която червеите живеят. Следователно трябва да се добави програма за лимфа, за детокс и за изчистване на междуклетъчната и извънклетъчната вода. Всично това се включва в една програма. Не е достатъчно само да унищожим глистите, защото ще натровим човека – тогава ще го боли главата, може дори да повръща. В нашите програми го няма този негативен ефект.

- Колко фирми разработват биорезонансни технологии?
 - Едва десетина, без да броим тези, които работят в мазета.

- Защо са толкова малко?
- Защото нямаме държавна подкрепа. Това са разработки на доброволни начала, от пионери, които намират в това начинание смъсъл на живота. Когато навремето са разбрали, че Роял Райф може да лекува онкология, че премахва с лекота възпалителните процеси (без антибиотици!),  мооментално са го унищожили. Какви ли не обвинения са му предявили. И са го довели до състояние на алкохолизъм. Сега поне не ни преследват. И биорезонансната технология навлиза все повече и повече. Мостът на „Цариградско шосе“ е трябвало да се построи с цимент 500, но е имало 400. Използвали са биорезонанс и са го повишили с 12 или 15%. С помощта на резонанс се топят метали. Тази технология вече се използва.

- Как точно лекуват биорезонансните програми?
- Ние не лекуваме. Организмът сам се лекува, нашата задача е само да му помогнем. Като дойде човек при нас, най-напред му правим диагностика, изследваме целия организъм: какви паразити има, от какво боледува... Виждаме например, че човекът е с натоварена психика... и откриваме глисти в жлъчката. Те създават напрежение в черния дроб и жлъчката, оттам в нервната система, защото са свързани. Първо чистим глистите, след това вирусите и бактериите.
Като прочистим организма от паразитите, той започва да работи с нови сили, тъй като те са „изяждали“ 80% от енергията. След това гледаме къде в органите има отклонение, защото знаем генетически заложените честоти на всеки от тях. И имаме готови програми – например уморен гръбнак или възпалителен процес, хипер или хипофункция на щитовидната жлеза. Имаме общо 3775 вградени програми.
От тях правим комбинации. Човек си ги пуска с уреда сутрин и вечер и това е.

- Сега в епидемията как могат хората да се предпазят от вируса?
- Измислили сме мини индуктор–килимче – 33X33 мм, с много голяма излъчваща площ. Създали сме медицинска квадратна вълна и това нещо създава защитен щит. Слагаме килимчето в чанта или на гърба и си ходим с него. Пускаме програма „Активна защита“, тя засилва имунитета и на един метър около вас, под вас, над вас се излъчват тези честоти.

- А имате ли честотата на коронавируса, за да го унищожите, ако попадне в организма?
- Каква е точната вибрация на днешния коронавирус, не знаем. Държавите не го дават лесно. Но имаме базовата честота на всички други коронавируси от семейството. Те са в коридор и новият коронавирус е също там. Когато не можем да намерим точната честота на даден паразит, ние пускаме базова програма и когато той попадне в този диапазон, бива унищожен. И добрата новина е, че ако има проблем – вълните работят само с него, няма ли проблем – вълните не ти вредят.  

- Може ли с биорезонансно въздействие да се помогне на хора, които вече са се разболели от COVID-19?
- Теоретически – да, практически – нямаме наблюдение. Но опитът ни показва, че всякакъв грип, ако го хванете рано, можете бързо да се справите с него. Пускате два-три пъти уреда с програмите „Лимфа“, „Детокс“ и „Имунитет“. Апаратът си стои в джоба ви и си работи. Събуждате се сутринта здрав, нов човек. Имахме случай – остават няколко часа до Нова година, а човекът е на легло. За два часа го вдигнахме на крака.

- Кой е най-интересният случай от практиката ви?
- Имаше една жена със  7 проблема: окото ù играеше, напикаваше се, куцаше, имаше силно главоболие, цялата беше напрегната... Когато ù направихме диагностика, не знаехме откъде да започнем. Избрах програма „Покой“. След няколко дни от носа ù започна да излиза гной, след това - все повече и повече. Аз ù казах: „Продължавай“. Защото в биорезонанса е важно като тръгне процес, да не се спира. Някъде след 10-ина дни спря да є играе окото, мигрената изчезна, спря да куца. От 7 проблема, 6 изчезнаха. След три месеца беше друг човек. Имахме и пациент с псориазис. Половината тяло му беше покрито с люспи от малък. Заредихме му програми, за 3 месеца псориазисът се изчисти 90%. Но той махна цигари, алкохол, започна да се храни правилно. За първи път, откакто се помни, обу къси панталони и блуза с къс ръкав. На есен псориазисът отново се върна на 30%. Пак направихме лечение и остана съвсем малко. След половин година пак се появи и след това край – изчезна напълно.

Най-новото изобретение на компанията е възглавничка, която може да се носи в чанта, на гърба или да стои до човек и да излъчва вибрации, които повишават имунната система и го пазят от зарази.Най-новото изобретение на компанията е възглавничка, която може да се носи в чанта, на гърба или да стои до човек и да излъчва вибрации, които повишават имунната система и го пазят от зарази.

Биорезонансната терапия на 100 години
Биорезонансната терапия е неинвазивен, холистичен метод за лечение, при който се въздейства с електромагнитни колебания и вибрации, с цел да се изведат от човешкия организъм паразити и токсини и да се хармонизира работата на различните органи и системи. Лечението се осъществява с апарати, които генерират вълни с различна честота, форма и амплитуда. С един апарат могат да се лекуват множество здравословни проблеми.

Терапията се усъвършенства и развива вече 100 г. , като водещи в тази сфера, са фирми от Русия, Украйна и Германия. „Олвия” е лидер за България и работи с партньори от Украйна. Апаратите за биорезонансна терапия, които „Oлвия” предлага на пазара, са три – от серия „Партнер”. Те са ново поколение,  подходящи са както за работа в медицински центрове, така и за лична употреба. Биорезонансната терапия  може да се прилага върху всички органи и системи от органи в човешкия организъм: при мигрена, хронични и остри заболявания на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови заболявания, панкреатит, кисти - на панкреаса, на матката и яйчниците, диабет при деца и възрастни, цистит, нефрит, белези (цикатрикси), пред- и следоперативно лечение в стоматологията и др. 

И трите апарата „Партнер” имат безконтактно въздействие
(не е нужно да се държат електроди) и възможност за лесно и бързо добавяне на програми. Не се препоръчват единствено при бременни в първите 6 месеца и хора с пейсмейкъри.



Олвия инф ООД
тел. 0988 878 696
e-mail: olvia.inf@gmail.com
София, бул. Сливница 178
www.olviacenter.com

Битовата химия е опасна за мозъка Здраве

Битовата химия е опасна за мозъка

Nature Neuroscience: Домакинските препарати са свързани с неврологични заболявания

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им. Здраве

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им.

Употребата на лечебни растения трябва да е само след консултация с медицинско лице

Подагразон: билковият лек при подагра Здраве

Подагразон: билковият лек при подагра

Хранителната добавка обединява мощни царски билки за „царската болест“

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан Здраве

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан

Целта на казиното е да ви накара да останете достатъчно дълго, за да загубите

Болното дебело черво ни състарява преждевременно Здраве

Болното дебело черво ни състарява преждевременно

Неговият микробиом е свързан с биологичната възраст

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота Здраве

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота

Nature: Физическата активност компенсира депресивни състояние, свързани със социална изолация

Да останем с всичкия си до края Здраве

Да останем с всичкия си до края

Според акад. Бехтерев хората сами се докарват до слабоумие

Енергийното здраве на дома Здраве

Енергийното здраве на дома

Домовете ни са пронизани от нарастващо множество излъчвания, с които сме принудени да се справяме ежедневно. Как да се защитим?

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения Здраве

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения

Учени наблюдаваха 349 души в продължение на една година

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина Здраве

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина

Общият холестерол и желязото в кръвта им обаче са повече, сочат данните от ново проучване

Съдът на САЩ ще реши дали флуоридът в питейната вода понижава IQ Здраве

Съдът на САЩ ще реши дали флуоридът в питейната вода понижава IQ

Съдия Едуард Чен: бебетата, хранени с адаптирано мляко с чешмяна вода, са „критична уязвима група, изложена на най-високата доза флуорид“

Кожата ни предупреждава за скрити заболявания Здраве

Кожата ни предупреждава за скрити заболявания

Как да се научим да разпознаваме сигналите й

Аденомиозата причинява страдания на една от пет жени Здраве

Аденомиозата причинява страдания на една от пет жени

Лекарите все още разработват стандартизиран метод за нехирургична диагностика

Какво се случва с черния ви дроб, когато се откажете от алкохола Здраве

Какво се случва с черния ви дроб, когато се откажете от алкохола

Колкото по-рано захвърлите спирта, толкова по-голям е шансът за напълно възстановяване

Д-р Меркола: Станете от стола, седенето ви убива Здраве

Д-р Меркола: Станете от стола, седенето ви убива

Изследвания сочат, че редовните тренировки не компенсират щетите за здравето от хроничното седене

Станете от масата! Здраве

Станете от масата!

Защо продължаваме да ядем дори когато вече сме сити