Подкрепете ни!




ЗдравеИван Тодоров / 2 април 2021

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление


Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

В края на 2020 г. ви разказахме за антивирусната плазма, създадена от изобретателя Мехран Кеше, прилагана в Иран в борбата срещу COVID-19, която вече се използва и у нас.  Ядреният физик Кеше смята, че всичко, което ни заобикаля, са енергийни полета, които си взаимодействат, а вирусите се привличат от енергиите на различните органи в тялото. Мехран Кеше успява да създаде субстанция, която нарича плазма (тя е различна от плазмата във физиката), със сходни качества на полетата на органите. Тъй като в природата по-голямата енергия захранва поле с по-малка, плазмата на Кеше е с по-ниска енергия от тази на вируса, за да го обезсили. Така болестта си отива бързо. Ако пък здрав човек приема редовно вода, заредена с тази плазма, тогава тя предпазва организма от заразата. (Виж брой 12/2020)

Зареждането на вода става, като шишенцата с плазма Аnti-virus се поставят до стъклен съд с вода или директно в него, без да се отварят. След 6 ч. водата вече е лековита. След това само се долива. Ако човек е болен, трябва да налага кърпички с плазмена вода върху гърдите и главата и да прави инхалации. Според доклад от Иран 90% от пациентите се възстановяват от 3 до 7 дни, а 50% се подобряват до 48 часа.

Но как работи това ново откритие? Как променя структурата на водата и на кръвта при хора, които пият плазмена вода? Помолихме Иван Тодоров, оператор по сложни информационни системи и приятел на Списание 8, да анализира промените чрез наблюдение с тъмнополеви микроскоп.

Когато преди дни направихме микроскопско заснемане на вода, заредена с продуктите на Plasma Science - Plasma Science Pulvex, Mineralium и Anti-virus, (успешни в борбата с COVID-19), наблюдавайки изображенията, възникна естествено въпросът – „Какво всъщност означава това?“. Затова сметнах за уместно да дам някои разяснения. От многогодишните ми изследвания на водата съм стигнал до няколко категорични извода – водата има памет за всяко съприкосновение на човека с нея, за всяко събитие, на което е свидетел, и за всяко вещество, докоснало нейната повърхност. Нещо повече, тя може да покаже чрез образи и картини каква е същностната природа на веществото, с което е влязла в съприкосновение. Ще дам пример.

ПЛАЗМАТА АКТИВИРА ВОДАТА
Pulvex GANS (друг продукт на фирмата Plasma Science) е изработен въз основа на пчелен прашец, който съдържа множество полезни за човека микро- и макроелементи. Пчелите внимателно и търпеливо събират цветния прашец, като отлично знаят при кой цвят да отидат в най-подходящото за събиране време. Старателно складират на задните си крачка прашеца, докато достигне определено тегло, след което бързо го транспортират до кошера, за да бъде преработен в така обичания от всички нас медец…
И ако погледнем снимката на вода, заредена с Pulvex GANS, заснета под микроскоп (Виж илюстрации 1 и 2), ще видим... как пчелите обикалят от цвят на цвят. Изумително, нали?

Пчелите обикалят цвят след цвят.1 - Пчелите обикалят цвят след цвят.
За да съберат цветен прашец!2 - За да съберат цветен прашец!

Прелюбопитни са и фотографиите на вода, заредена с плазмите на Кеше GANS Anti-virus 1 и 2. (Водата се зарежда, като шишенцата с продуктите се поставят до или в съд с вода, без съдържанието да се изсипва! - бел. ред.)

Снимките на контролната проба - вода от извор №1, Горна баня (илюстрации 3 и 4), показват умерени включвания и загатнати флорални кристализации, които са типични за повечето изворни води в България.

3 - Контрола3 - Контрола
4  -  Контрола4 - Контрола

Трите проби, заредени с GANS Anti-virus 1; Anti-virus 2 поотделно и заедно, показаха интересна картина (Виж снимки 5-8).
5 - Anti-virus 15 - Anti-virus 1
6 - Anti-virus 16 - Anti-virus 1
7 - Anti-virus 27 - Anti-virus 2
8 - Anti-virus 1 и 2 заедно8 - Anti-virus 1 и 2 заедно

Както се вижда от фотографиите, информацията и енергията, които се съдържат в плазмата на двата продукта, променят структурата на водата радикално в положителна посока. Активизират всички минерали, включени по естествен път в нея, и придават на заредената вода принципно нови качества. При това двата продукта заедно показват формирането на мощни полеви информационни и енергийни структури, които могат да имат силно и бързо положително въздействие върху човешкия организъм.

Тялото ни е съставено над 70% от вода. Затова преносът на хармоничната информация и силна енергия в него е в състояние за броени минути да промени общото му здравословно състояние към по-добро.

КРЪВТА СЕ ПРОМЕНЯ
Точно това показа и наблюдението на капка жива кръв при 7 души доброволци 20 минути след приема на чаша вода, заредена с Anti-virus 1 и 2. При всички настъпи осезаема и видима промяна – изчезнаха тромбоцитни и еритроцитни агрегации, силно намаляха кръвните клетки с деформирани мембрани, подобри се подвижността (реологията) и виталността на наблюдаваните клетки. Видно бе и активното отделяне на отработени вещества и токсини в кръвната плазма, което е доказателство за мощно активиране на процес на очистване на организма от токсини.

От опит мога да споделя, че не са никак много продуктите в нашия свят, които могат да провокират толкова бърз и динамичен процес на промяна в общото състояние на кръвта у човека. А там, където има хармония, има и добро здраве. Просто защото с помощта на подобни продукти човешкият организъм получава възможността добре да се храни и добре да се чисти на клетъчно ниво. В него се активират всички микро- и макроелементи, метали и минерали, което дава възможност на тялото да рестартира процесите на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление. По този начин ние можем да се освободим от редица неразположения по най-естествения за нас начин – чрез качествена информация и силна енергия, доставени чрез заредената вода до всяка клетка в нашето тяло.

Методът на оксидологията (наблюдение под микроскоп на жива кръв) позволява да се направят определени заключения за общото състояние на човешкия организъм в съответствие с качеството на наблюдаваните кръвни клетки, реологията на кръвта и включванията в кръвната плазма.

снимка 10снимка 10
Снимка 11Снимка 11
Снимка 12Снимка 12
Снимка 13Снимка 13
Снимка 14Снимка 14

На снимки 10 и 11 се виждат тромбоцитни и еритроцитни агрегации в началната фаза на изследването при доброволец 2. Снимка 12 - 20 минути след изпиване на 250 мл вода, заредена с антивирусна плазма,  агрегациите ги няма вече.

Контролната снимка 13 на доброволец 4 показва, че той е в добро общо състояние. От снимка 14, направена 20 минути след изпиване на 250 мл заредена вода, се вижда как се активират процеси на чистене на организма.



Иван Тодоров завършва виетнамска филология, източни езици и култури в Петербургския държавен университет, Русия. Бил е кореспондент на Българската телеграфна агенция в Югоизточна Азия. Специалист е в областта на сложните информационни системи. Занимава се с практическа радиестезия и геопатология.  

plasma-science.bg
За Anti-virus: plasma-science.bg/what-is-antivirus
За Pulvex: plasma-science.bg/what-is-pulvex
facebook.com/plasmatech

Още по темата:

Иде ли краят на слънцезащитните кремове? Здраве

Иде ли краят на слънцезащитните кремове?

Експертите коренно промениха мнението си как да се излагаме на слънчевите лъчи

Епидемия от киберхондрия Здраве

Епидемия от киберхондрия

Защо при здравна тревожност д-р Google нанася повече вреда, отколкото полза

5 най-полезни билки в България Здраве

5 най-полезни билки в България

Магията им се свързва с благосъстоянието на тялото и духа. По нашите ширини съществуват над 3600 растителни вида.

Сърцето ни трябва не само за обичане Здраве

Сърцето ни трябва не само за обичане

За него се грижим много добре с хранителната добавка „Кардиозон“

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат Здраве

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат страничните ефекти от първите

Пациентите с остеопороза и висок холестерол са тъпкани с хапчета, макар да няма сериозни рискове за здравето им

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак Здраве

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак

В магазините бутилките ще са далеч от храните и почти скрити, промоциите и рекламата са ограничени

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото Здраве

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото

Хипотеза: Имунната система атакува фрагменти от глутеновия протеин, наподобяващи тъканта на щитовидната жлеза

Битовата химия е опасна за мозъка Здраве

Битовата химия е опасна за мозъка

Nature Neuroscience: Домакинските препарати са свързани с неврологични заболявания

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им. Здраве

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им.

Употребата на лечебни растения трябва да е само след консултация с медицинско лице

Подагразон: билковият лек при подагра Здраве

Подагразон: билковият лек при подагра

Хранителната добавка обединява мощни царски билки за „царската болест“

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан Здраве

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан

Целта на казиното е да ви накара да останете достатъчно дълго, за да загубите

Болното дебело черво ни състарява преждевременно Здраве

Болното дебело черво ни състарява преждевременно

Неговият микробиом е свързан с биологичната възраст

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота Здраве

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота

Nature: Физическата активност компенсира депресивни състояние, свързани със социална изолация

Да останем с всичкия си до края Здраве

Да останем с всичкия си до края

Според акад. Бехтерев хората сами се докарват до слабоумие

Енергийното здраве на дома Здраве

Енергийното здраве на дома

Домовете ни са пронизани от нарастващо множество излъчвания, с които сме принудени да се справяме ежедневно. Как да се защитим?

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения Здраве

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения

Учени наблюдаваха 349 души в продължение на една година