Подкрепете ни!




Мистерии и загадкиЕкатерина Ангелова / 9 октомври 2019

Акашовите записи пазят информация за всички наши прераждания

Как да стигнем до невидимите хроники на душата ни?


Акашовите записи пазят информация за всички наши прераждания
Акашовите записи са космически досиета, невидими и труднодостъпни за обикновения човек. Представете си огромна виртуална библиотека, където е съхранена цялата информация за всяко същество, живяло някога във времето.

В Акашовите записи се запечатва всяка наша мисъл, изречена дума и действие. Те съхраняват данни не само от настоящия ни живот, но и от всички наши прераждания. Както и бъдещи последици (уроци), през които ще трябва да преминем в резултат на изборите ни, направени в настоящето.
Акашовите записи запечатват както добрите, така и лошите ни емоции, слова и постъпки. Но запознати с тях твърдят, че в своеобразните небесни хроники няма присъди или санкции. Те са просто запис на пътуването на всяка душа в безкрайността.

За първи път в съвременната история Акашовите записи се споменават от руската окултистка и писателка Елена Блаватска. Рускинята твърди, че научила за тях от тибетски монаси, според които тайнствените записи могат да бъдат открити в „акаша“. Акашът всъщност е етера - петият елемент. Този пети елемент на пространството се счита за основен създател на реалността, от която се заражда всичко останало. В това число и материята.

Немският метафизик Рудолф Щайнер също подкрепя тезата, че всяка мисъл, дума и постъпка на човека оставя следа в етерното пространство. Всъщност Акашовите записи вече векове наред са обект на внимание не само за езотериката, но и за науката. Съвременният унгарски физик Ървин Ласло разглежда внимателно концепцията за акаша и стига до заключението, че в това мистично пространство са заложени шаблони за човешки идеали като хармония и душевно спокойствие.
Изследователите на Акашовите записи често правят препратка и към библейската „Книга на живота“. Тя за първи път се споменава в Стария завет. Според писанието, на небето се води запис на всеки живот и именно от тези записи душите се преценяват.

Достъпът до Акашовите записи не е много лесен за обикновения човек. Особено ако той е воден единствено от любопитството да разбере каква информация се съхранява в небесното му досие. Затова пък има много Учители, медиуми, шамани, напреднали йоги, монаси и други надарени със свръхспособности хора, които биха могли да ни помогнат за това. Неслучайно във всеки период от човешкото съществуване и развитие тук - на Земята се изпращат посветени личности, които да поведат останалите напред.

Сред най-популярните личности, имали достъп до Акашовите записи, се нареждат имената на великия Нострадамус и на известния американски медиум Едгар Кейси. Хората, запознати с енергийните хроники, казват, че онези от нас, които също искат да достигнат до своите етерни досиета, могат да го направят с помощта на хора като тях. Но това не е единственият начин. Могат да се свържат с ангели и други светли същества, както и чрез сънищата си. На помощ тук идват и множеството клипчета с подобна насоченост, които могат да бъдат открити в YouTube и други платформи в мрежата. Но опитите да се надникне в мистичните хроники, невинаги са успешни. Особено в началото. Важно е да не се отказваме и да продължаваме да пробваме – без очаквания и с необходимото търпение.

Ето няколко съвета как да улесните процеса и да достигнете по-успешно до личните си Акашови записи:
  • Решете какво точно искате да знаете. Дефинирайте възможно най-точно своето намерение и въпрос.
  • Знайте, че няма грешни, нито глупави въпроси и намерения. Можете да попитате за всичко, което ви вълнува в този момент или по принцип.
  • Когато сте готови с въпроса си, помолете всички сили, ръководства, същества и източници да ви дойдат на помощ и да се разкрият пред вас. Дори и тези, за които не сте чували и не познавате към момента.
  • Използвайте предпочитаната от вас медитативна практика. Навлезте в процеса без да бързате. Дайте си време да се отпуснете, да успокоите ума и мислите и да канализирате енергията си. Помолете да ви бъде разрешен достъп до записите във връзка с въпроса, който имате. Останете в отворено, възприемчиво състояние, позволявайки на информацията да влезе в съзнанието ви. Тя може да е зрителна, слухова, под формата на водач или ангел или някакво чувство, усещане, носещо информация.
  • Ако се свържете с някое същество – попитайте го за името му и пояснете, че търсите достъп до Акашовите хроники във връзка с вашия въпрос.
  • Когато прецените, прекратете сесията и отделете време да запишете резултатите от проведения опит. Дали сте получили достъп и какво сте научили от него. Дори да не сте успели – запишете своите мисли, чувства, емоции. Това може да ви е полезно за в бъдеще.
  • Имайте предвид, че връзката с космичните канали се отваря и е по-силна вечер.

Разбира се, повечето хора не вярват в съществуването на Акашовите хроники. Мнозина гледат с насмешка и отричат упорито, че подобно нещо е възможно. По-прагматично настроените натури не вярват на нищо, което не могат да видят с очите си или да пипнат с ръка. А пък една голяма част от човечеството изобщо никога не е чувало за подобни космически феномени и са много далеч от нещата, за които говорим. Но експерти в областта твърдят, че независимо дали вярваме или не, нашите Акашови записи продължават да запечатват всяка секунда от живота ни. 

Прочетете тук още интересни статии на Екатерина Ангелова
На Марс е открито нещо, което е признак на живот Мистерии и загадки

На Марс е открито нещо, което е признак на живот

Учените са в недоумение от наличието на метан на червената планета

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия Мистерии и загадки

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия

Вече никой не говори за отвличане от извънземни, нито за пиянски инцидент, но не е и техническа неизправност на самолета

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва Мистерии и загадки

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва

Туларе е най-странният водоем в Калифорния

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“ Мистерии и загадки

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Учени опитаха да обяснят случая като мираж, но операторът на дрона е убеден, че това е НЛО

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен? Мистерии и загадки

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен?

Правилата му никак не изглеждат чак толкова дяволски

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)? Мистерии и загадки

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)?

Образите, които създава, са толкова невероятни, че мнозина мислят, че не са само плод на въображението му

Истинската история на Човека с желязната маска Мистерии и загадки

Истинската история на Човека с желязната маска

Версиите са много, но документите говорят за друг вид маска, не от метал...

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен? Мистерии и загадки

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен?

Предположенията на древните гръцки мислители за извънземния живот

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години Мистерии и загадки

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години

Мистерията на Ноум е разказана в трилъра „Четвъртият вид“, в който се твърди, че става дума за зловещи отвличания от извънземни

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия Мистерии и загадки

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Не са изработени през предиспанските времена, категорични са експертите

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим Мистерии и загадки

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим

Според британския кралски астроном само след два века хората ще бъдат надминати от неорганичния интелект

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“ Мистерии и загадки

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Уфолозите остават скептични, смятат, че става дума за чучела