Подкрепете ни!




7 знака, че починалият ви близък опитва контакт с вас

Бъдете бдителни за нехарактерни усещания, движения и аромати

Кадър от филма ”Дух”, 1990 г., реж. Джери Цукер, снимка: kinopoisk.ru
Кадър от филма "Дух", 1990 г., реж. Джери Цукер, снимка: kinopoisk.ru


Загубата на любим човек е пагубна за емоционалния ни свят. Като част от процеса на скърбене имаме толкова много въпроси без отговор и копнеем да поговорим още веднъж със заминалите си. В нашата скръб често изпитваме неща, които не могат да бъдат обяснени от разума. Свръхестествените или паранормални преживявания, с които можем да се сблъскаме, се тълкуват от другите като съвпадение, но те не се чувстват като нас. Надяваме се, че любимият човек се опитва и успява да ни достигне.
Независимо дали вярвате в отвъдното или не, понякога няма обяснение за някои наши преживявания, които изглежда са свързани с починалия ни любим човек.

1. Сънища
Да сънувате любимия починал човек е естествено, тъй като имате много спомени заедно. Ако можете да си припомните съня си – веднага след събуждане, запишете подробностите. Какво значение можете да извлечете от събраните детайлите на съня? Има ли подсказка, че любимият ви човек се опитва да ви изпрати вест, докато сте в царството на Морфий?
След смъртта комуникацията може да се възприеме и като преживяване извън тялото, независимо дали сте заспали, будни или медитиращи. Любимите образи могат да изглеждат от плът и кръв или да са форми от светлина, но вие съвсем конкретно да различавате кои са. Понякога това е като луцидно сънуване. В него сте наясно, че сънувате, но можете да контролирате какво се случва в съня.
2. Внезапна мисъл
Когато мислите ви внезапно се изместят от един предмет към любимия покойник, това може да е знак, че духът му търси контакт с вас. Прегърнете мисълта, както бихте прегърнали любим човек, и преживейте отново спомена за него. Естествено е да изпитвате емоции заедно с мислите.
3. Странни движения и звуци
Когато нещо се движи самостоятелно, без в близост до него да има човек, това на пръв поглед необяснимо движение може да се отдаде на починалия ви любим човек. Ако поставите предмета на мястото му и той отново се движи без обяснение, може да сте по-сигурни в контакта.
Мигането на светлините, звъненето на телефона или животните, които се държат странно - всичко това може да е признак, че вашият любим човек общува по неговия си начин с вас и се опитва да привлече вниманието ви.
4. Физически взаимовръзки
Предмет, който ви напомня за уникално специален момент между вас и любимия човек, като че изниква пред вас изведнъж. Например виждате черно перо, което лежи по пътя ви, докато вървите по тротоара, което ви напомня за времето, в което вие и вашият починал любим човек сте гледали „Гарванът" в пижамите си на Хелоуин.
Този тип специфичен физически обект, който има значение за вас, лесно може да бъде интерпретиран от всеки друг като съвпадение. Фактът, че това се е случило с вас и вие сте се сетили за случката и човека, означава, че посланието е стигнало до вас.
5. Необяснима сензитивност
Физическите усещания по вашето тяло, като изтръпване, настръхване или усещане за полъх, когато няма вятър или студ, всичко това може да е признак, че духът на любимия заминал си човек е наблизо. Или може да усетите познат аромат, който ви напомня за него.
6. Халюцинации
Виждането на неща, които всъщност не са там, може да бъде страшно, тъй като обикновено свързваме това с психични заболявания. Ако сте имали видение при положение, че никой друг в помещението не е, възможно е духът на любимия ви човек да се опита да се свърже с вас.
Вместо да изпитвате страх, отделете малко време, за да затворите очи и да „преговорите“ какво сте видели. След това обърнете внимание на тялото си и всички физически усещания. Има ли аромати, звуци или усещания за допир, напомнящи ви моменти с покойния? Отворете отново очите си и произнесете името му на глас, като се съсредоточите върху всичките си сетива.
Понякога хората съобщават за звукови халюцинации. Това също може да е знак за вас. Разпознахте ли гласа? Опитайте се да отговорите на глас и вижте дали любимият ви човек може да осъществи вербален контакт с вас.
7. Леки инциденти с добър край
Синхронизацията в момент на контакт с душата на отишъл си понякога води до някои леки инциденти, които изглеждат като случайни, но всъщност са знак, че любимият е наблизо и е предотвратил по-сериозни щети. Това е начин той да ви успокои, че се грижи за вас и от отвъдното. При „случайно“ позхлъзване, или „стъпване на криво“, или „връщане за забравено нещо“, или „хлопване на вратата, а вие сте отвън без ключове“, бъдете бдителни. Помислете какво би могло да е посланието на тези наглед дребни произшествия. 

Естествено е да изпитваме страх, когато разчитаме знаци от духа на починал любим човек. Той ще продължи да ви обича дори и след смъртта, така че отговаряйте с любов в ума си, а не със страх. Нека умът ви бъде открит и не забравяйте, че това не е контакт с непознат човек, това е вашият приятел или роднина, който се обръща към вас по някаква причина.

Източник

Още по темата:

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия Мистерии и загадки

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия

Вече никой не говори за отвличане от извънземни, нито за пиянски инцидент, но не е и техническа неизправност на самолета

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва Мистерии и загадки

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва

Туларе е най-странният водоем в Калифорния

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“ Мистерии и загадки

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Учени опитаха да обяснят случая като мираж, но операторът на дрона е убеден, че това е НЛО

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен? Мистерии и загадки

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен?

Правилата му никак не изглеждат чак толкова дяволски

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)? Мистерии и загадки

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)?

Образите, които създава, са толкова невероятни, че мнозина мислят, че не са само плод на въображението му

Истинската история на Човека с желязната маска Мистерии и загадки

Истинската история на Човека с желязната маска

Версиите са много, но документите говорят за друг вид маска, не от метал...

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен? Мистерии и загадки

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен?

Предположенията на древните гръцки мислители за извънземния живот

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години Мистерии и загадки

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години

Мистерията на Ноум е разказана в трилъра „Четвъртият вид“, в който се твърди, че става дума за зловещи отвличания от извънземни

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия Мистерии и загадки

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Не са изработени през предиспанските времена, категорични са експертите

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим Мистерии и загадки

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим

Според британския кралски астроном само след два века хората ще бъдат надминати от неорганичния интелект

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“ Мистерии и загадки

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Уфолозите остават скептични, смятат, че става дума за чучела

Мистериозният теремин звучи ангелски, но може да събужда и страх Мистерии и загадки

Мистериозният теремин звучи ангелски, но може да събужда и страх

На него се свири без физически контакт, а изобретателят му е съветски шпионин