Подкрепете ни!




Търсете и давайте приятелство, подредете краткосрочните си планове

Какво казват руните за битието ни през юни


Търсете и давайте приятелство, подредете краткосрочните си планове
Ема Ланге е автор на много практики и творчески терапии в областта на психологията, автор на книги и трансформационни игри. Завършила е аналитична психология, трансперсонална психология и дълбинна психология. Работила е в лабораторията по химия и приложна физика, занимавала се е с изучаване на магнитни полета и биорезонанс. Второто й висше е онкологична вирусология. Работи с неврографика. Преподава психология в WSB, Гданск. Основател е на Yoga Creativity club и на програмата „Лечение със силите на природата“. Предлагаме ви една нестандартна прогноза за месец юниЛанге тълкува творчески древните руни от различните митологии.

Всеки месец Ема извлича селекция от руни от различни рунически традиции и ги интерпретира, за да даде на хората представа за преобладаващите енергии. Какво казва руническата прогноза за юни?

Скандинавската руна Teiwaz показва какви външни сили ще ни засегнат. Rune Teiwaz е руна на активното действие, разкриване и точност. Всичко, което е замислено, трябва да постигне целта си. Не бива да си поставяте твърде големи цели обаче, защото може да се разочаровате. Енергията на тази руна предвещава, че ще сте жизнени и с добър тонус. Това е времето на активни действия – идеалните дни за разкриване на вътрешния потенциал. Ема ви съветва да се съсредоточите върху визията и плановете си за близкото бъдеще. За тези, които управляват собствен бизнес, най-добрата форма на сътрудничество е обменът, припомня тя. Бартерът ще върви доре при транзакции и в рекламната сфера. Мотото на руната Teiwaz е „Забележете ме“, така че по-активните от вас ще търсят интензивно път за изява на своята сила. Ще развихрят стремежите си да са авторитетни, да станат най-добрите, да са уникални. Мнозина ще се опитат да привлекат енергията на популярността. За някои ще се сбъдне съкровената мечта, но е възможно случващото се да е урок и критика към прекалено егоцентричните стремежи. Ето защо, преди енергиите да започнат да действат, трябва да помислите накъде да насочите вниманието и конкретните си желания.

Славянската руна за юни се разгадава като „подкрепа“. Тя призовава да намерим нашите най-важни житейски основи. Това означава - задълбочен вътрешен анализ на подсъзнанието. Помислете на какви ценности са ви научили вашите родители, за да придобиете качествата на победители. Какво ви отличава от другите хора? Какво ви помага да разберете себе си? Какво ви помага да сте цялостни? Огледайте се наоколо за нови приятели и полезни контакти, имате нужда от ресурси от външния свят. Тази руна казва, че можете да се облегнете на някого, но и вие самите да предложите рамото си на някого.

Келтският огам на юни е Руис – това дърво в древната легенда е вещица, която е успяла да се скрие от хорската тълпа. Тя се показвала само на тези, които можели да усетят истинската й същност. Символът на келтския огам ни показва какви промени ще трябва да направим в себе си. Руис съветва да се ровите във вътрешния си свят, да се скриете в него, да намерите подслон в добрите си качества. Възможно е през този период интуицията ви да се влоши. Слушайте внимателно вътрешните си импулси. Търсете мъдростта във всичките й проявления. Руис съветва да мислите дълбоко за всички решения, да не говорите за плановете си пред голям кръг от хора, да се съсредоточите върху опита на поколенията, когато вземате решения.

Елфическата руна на магията (Cynath) е символ за лед и студ. Смъртта идва в онези земи, където всичко е покрито с лед. Магията на леда и зимата. В случай, че искате да „замразите“ някого или да „замразите“ ситуация – юни е благоприятен за целта. Можете да опитате медитация - потапяне в света на зимата – за да замразите това, което искате да спрете, забавите, завършите. Можете също така да разтопите лед с огън – с намерението да освободите или разтворите нещо. Ако искате да освободите някакъв вид енергия, тогава ледът трябва да се постави в чаша и да се разтопи. Тази визуализация може да се приложи и за някое намерение – така ще дойде освобождаването на енергия.

Исландската руна за месеца, която разкрива нашата Сянка, е Каун. Сянката обикновено се проявява чрез болест. В случай, че се разболеете през юни, трябва да обърнете внимание на сенчестите си страни. В психологията сянката означава това, което е скрито в ума ви. И тази руна иска някой да я види или чуе. Това, което криете, може да е вашият талант. Или пък съвестта ви...

Източник

Още по темата:

На Марс е открито нещо, което е признак на живот Мистерии и загадки

На Марс е открито нещо, което е признак на живот

Учените са в недоумение от наличието на метан на червената планета

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия Мистерии и загадки

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия

Вече никой не говори за отвличане от извънземни, нито за пиянски инцидент, но не е и техническа неизправност на самолета

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва Мистерии и загадки

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва

Туларе е най-странният водоем в Калифорния

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“ Мистерии и загадки

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Учени опитаха да обяснят случая като мираж, но операторът на дрона е убеден, че това е НЛО

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен? Мистерии и загадки

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен?

Правилата му никак не изглеждат чак толкова дяволски

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)? Мистерии и загадки

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)?

Образите, които създава, са толкова невероятни, че мнозина мислят, че не са само плод на въображението му

Истинската история на Човека с желязната маска Мистерии и загадки

Истинската история на Човека с желязната маска

Версиите са много, но документите говорят за друг вид маска, не от метал...

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен? Мистерии и загадки

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен?

Предположенията на древните гръцки мислители за извънземния живот

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години Мистерии и загадки

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години

Мистерията на Ноум е разказана в трилъра „Четвъртият вид“, в който се твърди, че става дума за зловещи отвличания от извънземни

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия Мистерии и загадки

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Не са изработени през предиспанските времена, категорични са експертите

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим Мистерии и загадки

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим

Според британския кралски астроном само след два века хората ще бъдат надминати от неорганичния интелект

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“ Мистерии и загадки

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Уфолозите остават скептични, смятат, че става дума за чучела