Подкрепете ни!




Празник на СветлинатаЙоана Стефанова / 14 юни 2021

Моника Балаян: „Лесно е да прогоним мрака, стига да обединим сили!"

Посетителите на „Празника на светлината" за пръв път ще изпробват сензационния метод мнеуро


Моника Балаян: „Лесно е да прогоним мрака, стига да обединим сили!”
Приятели, на 19 юни Списание 8 организира „Празник на Светлината“!

ПРОГРАМА
Кога: 19 юни – от 10 ч. до 22 ч.
Къде: София, Южен парк 2
Вход: Свободен
Вижте тук слънчевите участници. Очакваме ви там!

Моника Балаян е необикновена личност, която заразява всички около себе си със своя смях и позитивизъм. Тя е психоложка, смехотерапевт и скъп приятел на Списание 8. В живота си се е сблъсквала много трудности, включително и борба с рака, но винаги е успявала да запази силния си дух и усмивката на лицето си. Днес тя е по-силна от всякога и е готова да сподели своя опит и познание с хората, които искат да подобрят начина си на живот. В това интервю ще разберете какво може да очаквате от нея по време на „Празника на Светлината“.

-    Как се съгласи да участваш в „Празника на Светлината“?
-    Съгласих се, защото много обичам живота и хората. Искам задължително да допринеса и да вложа нещо от себе си в това велико събитие, за да спрем всичките проблеми, с които сега се борим. Тъмнината сега е прекалено силна. Също така много обичам целия екип на Списание 8 и разбира се, Ганета. Аз съм възхитена с какъв дух и енергия тя продължава да се бори, за да носи светлина на хората. Затова искам и аз да се присъединя, и каня колкото може повече хора да дойдат, за да направим една много силна медитация, която да сложи край на всичките проблеми.

-    Какво могат да очакват хората от теб?
-    Добро настроение, страхотно зареждане и кураж. Това няма да е промивка на мозъка, а зареждане с нова, свежа енергия. Няма да стоят пасивно, а ще бъде практическо занимание и всички хора ще участват активно. Ще демонстрирам на хората конкретни практики – как лесно и бързо да заредят себе си. Те са много лесни упражнения, които всеки един човек ще може да изпълни. Ще имаме и медитация, която създава happy life много бързо.

-    А защо е важно хората да бъдат заредени с положителна енергия?
-    По този начин те засилват своята имунна защита. Също така подсилват своя имунитет на всички нива – към вируса, към трудности, към психически тормоз и различни други проблеми. Хората си създават много силна защита, която може да ги предпазва от какво ли не.

-    Помага ли, когато хората се съберат заедно на едно място?
-    Има огромен ефект. Тогава всички сме заедно и излъчваме силна групова енергия. По този начин ние стократно засилваме всяка една практика. Когато сме много хора, обединени се подсилваме един другиго и си даваме подкрепа. Ще се постараем да променим света в посоката, която ние искаме, а не накъдето се е запътил. Заедно ще се борим за happy life на цялата планета, а не само за себе си. Те дори ще могат да продължат да правят тези практики и след това, у дома си.

-    Имаш ли нов проект, по който работиш?
-    Happy life – това включва абсолютно иновативна практика, наречена мнеуро, която аз самата разработвам. Сега работя и върху изграждането на лаборатория със специални уреди, за да мога да покажа как действа тази техника, а именно на ниво неосъзнатата част от мозъка – подсъзнание. Този метод не работи на ниво логика, а на подсъзнание и общо енергийно ниво. Ако трябва да го обясня накратко –  гледа се видео и се прави съвсем кратка практика – 1.5-3 минути, и получаваш същия ефект, ако беше правил упражнения в рамките на няколко месеца. Сега работим върху отварянето на мнеуро академия, от която ще излязат специалисти, които ще могат да работят на ниво супермозък. Там ще се правят разработки, за да могат хората с малко време бързо да помогнат на себе си.

-    Смяташ ли да покажеш тази нова практика на „Празника на Светлината”?
-    Да, ще включим някои упражнения от метода мнеуро – нещо, което все още никъде по света не може да се види. Това ще бъде сензация. Ние сме първите.

-    Какво ще вземат хората от това събитие?
-    Мигновено се зареждат със светлина. За мен е най-важното хората да се научат да пускат светлина в своя живот. Искам те сами да могат да променят своето състояние и ситуацията около себе си. Да знаят, че е лесно да се прогони мрака, стига само се обединим сили. Аз съм сигурна, че с медитацията, която съм подготвила, хората ще усетят мигновен оздравителен ефект и ще бъдат истински изненадани какво могат да постигнат с минимални усилия. Те ще научат тази техника и занапред ще знаят как да оправят здравето си, психиката си и въобще целия си живот.

Още по темата:

Днес е „Празник на Светлината”! Празник на Светлината

Днес е „Празник на Светлината”!

Нака дадем нов импулс по пътя на изцелението ни като човешки създания

3 минути от деня ти = 180 импулса светлина Празник на Светлината

3 минути от деня ти = 180 импулса светлина

Включи се в колективната триминутна медитация днес в 12 ч.

Станете част от „Празника на светлината” Празник на Светлината

Станете част от „Празника на светлината"

На 19 юни изпълнете своята любима духовна практика или просто се отдайте на светли мисли за по-добър свят. Снимайте се и ни пратете снимката.

Нарисувай мечтите си! С метода нейрографика препрограмираме живота си Празник на Светлината

Нарисувай мечтите си! С метода нейрографика препрограмираме живота си

Потопете се в магията на 19 юни по време на „Празника на светлината”

Нека на 19 юни виртуално всички се прегърнем Празник на Светлината

Нека на 19 юни виртуално всички се прегърнем

Станете част от събитието на Списание 8, независимо къде се намирате!

Нумерологът Милена Иванова: „След 2024 започва нов цикъл Празник на Светлината

Нумерологът Милена Иванова: „След 2024 започва нов цикъл

„Празникът на Светлината" на 19 юни е част от пътя към светло и чисто бъдеще

Астрологът Галя Герасимова: „Елате на 19 юни!” Празник на Светлината

Астрологът Галя Герасимова: „Елате на 19 юни!”

За келтите дните на лятното слънцестоене са една от свещените порти на времето

Диригентът Йордан Камджалов: „Събитието на Списание 8 е глътка въздух, която напомня за Празник на Светлината

Диригентът Йордан Камджалов: „Събитието на Списание 8 е глътка въздух, която напомня за бъдещето"

Вечерта на 19 юни всички заедно ще пеем и ще сътворим най-елегантната революция!