Подкрепете ни!




3 минути от деня ти = 180 импулса светлина

Включи се в колективната триминутна медитация днес в 12 ч.


3 минути от деня ти = 180 импулса светлина
Днес, от 12 до 12,03 ч. на обяд приканваме всички българи да спрем за малко, да се обединим мислено един с друг и с всички други същества (видими и невидими); да си представим, че вече живеем в свят на любов и хармония, където всички от дълбините на сърцата си усещаме, че принадлежим. И да излъчим тази Светлина в България, по цялата Земя и дори до края на Вселената.  

Можем да си кажем молитва, да изпеем мантра, да медитираме или да се завъртим в Сема – няма значение кой какъв път е избрал, за да се доближи или слее със Светлината.
 
По време на Празника на светлината, който Списание 8 организира, ще посветим 3 минути на колективна медитация, в която с всяка своя клетка и духовен рецептор ще почувстваме Новите светли дни, които идват. Дни на братска обич, царяща между всички ни; на живот в мъдрост и осъзнатост за истинските ценности; на здраве и чистота в домовете, душите, водите и горите по прекрасната ни Земя. Нищо друго не ни е нужно.

Нека в тези 3 минути – от 12:00 до 12:03 да повярваме, че вече живеем в този почти утопичен свят, където всички от дълбините на сърцата си усещаме, че принадлежим. Този свят не е далеч, той е на 180 мига светлина от настоящето. И там ни чака истинският живот.

Японският учен Масару Емото разказва как в продължение на период от време група хора медитирали и когато са сравнили нивото на престъпност преди и след акцията са открили, че тя е спаднала чувствително.

В Бали навръх тяхната Нова година (наречена още Nyepi) цялата страната мълчи и се обръща към Бог. Хората отправят взор навътре в себе си, молят се, постят и медитират. Никой не ходи на работа, не се карат коли, не се шуми, дори международното летище не работи този ден... Това може би дава обяснение защо ураганите, които бушуват в района, подминават само тази мистичната страна. И защо търсачите на духовност са така силно привлечени от магнетизма на Бали.

Учителя Петър Дънов също съветва всички свои ученици сутрин поне за 2 минути да се свързват с космическото съзнание и с всички живи същества.
„През тези 2 минути постарайте се абсолютно да се отделите от този свят, като че около вас нищо не съществува – казва Дънов. - Първи англичаните направиха този опит. След свършване на общоевропейската война, в цяла Англия се издаде заповед, на еди-кое си число, в точно определен час, за две минути да спре всякакво движение, всички фабрики, работилници, училища, всякакви заведения, и кой дето се намира, да отправи мисълта си към Бога, към невидимия свят, да се свърже с него. Красив момент е този! Две минути цял народ да посвети на Бога! Ако един ден се определят пет минути — още по-добре.“
Едва ли има какво още да чакаме, преди да започнем да изграждаме в ежедневието си такива навици.

„Ако сам не можеш да си помогнеш, съберете се десет, сто души или цял народ, помолете се заедно и в скоро време ще имате резултат. Ако се помолим за мир със смирение, молбата ни ще бъде чута.
Когато много души се молят заедно за едно и също нещо, молитвата им се приема. Отсега нататък трябва да сме свързани умствено и сърдечно с всички хора по Земята, защото спасението е в нашите общи молитви.“

Учителя Петър Дънов




На 19 юни, докато изпълнявате своята любима духовна практика, се снимайте. Изпратете ни фотографията на лично съобщение във фейсбук страницата ни или във viber (на номер 0898 555 968).

Ние веднага ще я качим на стената на Списание 8. Така ще можем виртуално всички да се прегърнем - както знаем от физиката, за енергията пространствени прегради не съществуват. Колкото повече хора излъчат Светлина, Мир и Любов, толкова по-силна позитивна вълна ще се излъчи във и от България.  Повечето от снимките ще бъдат включени в музикалното видео към песента на събитието – „Ние сме Светлина“.

Още по темата:

Днес е „Празник на Светлината”! Празник на Светлината

Днес е „Празник на Светлината”!

Нака дадем нов импулс по пътя на изцелението ни като човешки създания

Станете част от „Празника на светлината” Празник на Светлината

Станете част от „Празника на светлината"

На 19 юни изпълнете своята любима духовна практика или просто се отдайте на светли мисли за по-добър свят. Снимайте се и ни пратете снимката.

Нарисувай мечтите си! С метода нейрографика препрограмираме живота си Празник на Светлината

Нарисувай мечтите си! С метода нейрографика препрограмираме живота си

Потопете се в магията на 19 юни по време на „Празника на светлината”

Моника Балаян: „Лесно е да прогоним мрака, стига да обединим сили!” Празник на Светлината

Моника Балаян: „Лесно е да прогоним мрака, стига да обединим сили!"

Посетителите на „Празника на светлината" за пръв път ще изпробват сензационния метод мнеуро

Нека на 19 юни виртуално всички се прегърнем Празник на Светлината

Нека на 19 юни виртуално всички се прегърнем

Станете част от събитието на Списание 8, независимо къде се намирате!

Нумерологът Милена Иванова: „След 2024 започва нов цикъл Празник на Светлината

Нумерологът Милена Иванова: „След 2024 започва нов цикъл

„Празникът на Светлината" на 19 юни е част от пътя към светло и чисто бъдеще

Астрологът Галя Герасимова: „Елате на 19 юни!” Празник на Светлината

Астрологът Галя Герасимова: „Елате на 19 юни!”

За келтите дните на лятното слънцестоене са една от свещените порти на времето

Диригентът Йордан Камджалов: „Събитието на Списание 8 е глътка въздух, която напомня за Празник на Светлината

Диригентът Йордан Камджалов: „Събитието на Списание 8 е глътка въздух, която напомня за бъдещето"

Вечерта на 19 юни всички заедно ще пеем и ще сътворим най-елегантната революция!