Подкрепете ни!




Събития12 ноември 2018

Програмирай 2019 г. за здраве, любов и просперитет!

Елате на семинара на Милена Иванова Еа и на „ангелския" музикант Паоло Борги „Номерология на успеха“ на 18 ноември в Интер Експо Център


Програмирай 2019 г. за здраве, любов и просперитет!
На 18 ноември 2018 г. в Интер експо център в София ще се проведе семинар - „Номерология на успеха” на Милена Иванова-Еа  със специалното участие на италианския ханг музикант, известен в Италия и по света като музикален терапевт, Паоло Борги. Събитието ще съчетае в себе си силата на ангелските числа и медитативната музика на Борги. По време на семинара  участниците ще могат да програмират личната си 2019 година за здраве, любов и просперитет. Чрез специален терапевтичен сеанс и медитация Борги и Еа ще помогнат на всеки да кодира желаното за 2019 г. 

Но коя е Милена Иванова-Еа? Откъде тръгва интересът й към ангелите и числата? 
Публикуваме със съкращение статията от Списание 8 „Ангел в гардероба". 

Тя е млада, красива, богата, омъжена, с прекрасен си. Има печеливш бизнес – първия магазин „Берьозка“ в  София. Според всички стандартни разбирания за живота би трябвало да е най-щастливият човек. Но не е. Защото самата тя не е стандартна личност. „Чувствах се неудовлетворена, често изпадах в депресивни състояния. Нямах енергия, бях много отпаднала и изтощена, виеше ми се свят и непрекъснато ми ставаше лошо“, спомня си онези моменти Милена Иванова-Еа.

Но тогава, преди 10 години, тя е само Милена, която страда и не знае защо. Никой от приятелите ù, нито дори мъжът ù не може да я разбере. „Бях задоволена материално и бизнесът ми вървеше много добре, но в душата ми зееше яма...“, спомня си младата дама. За да се измъкне от примката на страданието, тя започва да чете езотерична литература, да търси между редовете себе си. Съпругът є я обвинява, че нещо не е наред. Дори звъни на майка є да є каже, че дъщеря є е луда. „Притесняваше се да не съм в някаква секта...“, казва Милена. Тя не издържа на напрежението, стяга куфарите и заминава с майка си в Гърция. Една сутрин се събужда, отново не се чувства добре и затова зачита книга на Дорийн Върчу за ангелите. В нея известната писателка обяснява как хората могат да се научат да общуват с невидимите помощници. Накратко: човек трябва искрено да призове за помощ някои от ангелите, например архангел Михаил (който е воин, много е силен и бърз). След това да го помоли да се покаже или да даде знак за своето присъствие – може да се чуе почукване, потропване или да се случи нещо друго необичайно. В книгата пише, че архангелите не се показват на хора, които не вярват достатъчно или просто не са готови за такава среща. 


Среща с ангел

Милена обаче е готова. Тя затваря книгата и с цялото си сърце призовава архангел Михаил, ако наистина в този момент е при нея и я подкрепя да преодолее състоянието си, да є даде знак, какъвто той прецени. Става да се облече, отваря гардероба и... както пише в приказките – що да види? „Не мога да опиша каква светлина се излъчваше от там. Виолетово, примесено с искрящо бяло... Няма земен цвят, който да го обясни...“ Милена се стъписва и затваря гардероба. Отваря го пак -  светлината е на същото място. В гардероба?! При положение че никакъв слънчев, нито пък друг светлинен лъч не достига до него. „Затворих отново гардероба, разтреперана, защото много се развълнувах... Може би това продължи 30-40 секунди, но на мен ми се стори като вечност. Седнах на леглото и заплаках...“

Езикът на Вселената


Скоро след това Милена вече е на ангелски курс при Дорийн Върчу в Лондон.  Почти по същото време в България е Наталия Сидерова, рускиня, известен нумеролог. Милена интуитивно решава да се запише и на нейните обучения. Остава очарована. В един момент разбира, че числата са живи послания, нещо като таен език, с който ангелите и Вселената общуват с онези, които го владеят. Заминава за Москва. Там изкарва 4 класа от общо 10. Но както обикновено се случва в живота, след подем идва спад. „Прекъснах за 2 години, защото имах съпротиви и ми трябваше време, за да осмисля информацията. В началото, когато човек поеме по духовния път, егото му е много високо. Това прекъсване ми даде възможност да осмисля нещата и да намеря своето място на Земята“, казва Милена-Еа. С помощта на ангелите и на нумерологията тя успява да излекува раните си; да промени гледната си точка - да разбере, че не е жертва; да осъзнае, че всеки човек има своя път... и мисия. А нейната е да помага на хората.

Цифров код

 
Числата са тези, които започват да я направляват в живота. Милена признава, че вижда всичко в числа и цифри. Като кара кола, обръща внимание на номерата на автомобилите пред нея, като ходи по улицата, се вглежда в номерата на къщите, чете цифрите от телефонните номера, от документите. Може да си помислите, че това е вманиачаване, но ще промените мнението си в момента, в който є кажете име и дата на раждане... Подобно на ясновидец Милена започва да задава неудобни въпроси по парливи теми от личния живот на човек, които няма откъде да знае... И по-важното е, че пак от числата вижда отговорите за вашите проблеми.  

Квантов скок


 „Нумерологията не е фантасмагория - казва Милена-Еа - тя изследва не количествената стойност на числата, с което се занимава математиката, а тяхната духовна стойност. Нумерологията изследва вътрешността, душата на числата, защото те са жива материя. И Петър Дънов го е казал: ,,Цялата Вселена съществува на базата на числа“, обяснява Еа. 

След срещите си с Еа много хора започват отново да се усмихват. Една от жените, която ни запозна с Милена, разказва как по време на медитация ясно е  усетила енергийно присъствие. Тя предполага, че е архангел Рафаил. След края на семинара поглеждат снимки от събитието... и на тях виждат ярко зелена светлина точно до жената?! 

Друга жена – Р. Ш., медицинско лице, се записва на курс при Еа поради проблеми в семейството. Седмица по-късно є звъни да є благодари. Казва ù, че е отношенията с мъжа є са се подобрили и сега водят спокоен живот. Още по-невероятна е историята на М. от София, която стопява образувание след ангелски медитации и лечение с цифров код.

Повече за семинара на ангелския терапевт вижте тук
Книгата на Милена Иванова-Еа „Номерология на успеха" може да закупите с ОТСТЪПКА ТУК.

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман) Събития

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман)

13-ото издание на състезанието за планинско бягане и колоездене включва и нова XCM дистанция 66 км

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април Събития

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април

Ден преди това – на 7 април в Камерната зала „България“ в София от 14:00 ч. ще бъде представен албумът „Ваклуш“

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци Събития

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци

Волята на дарителите е фиданките да не се продават и който ги вземе - да се грижи с любов за тях

Сънуващият пророк видя атентата в Русия Събития

Сънуващият пророк видя атентата в Русия

Той предсказа събитието с невероятна точност. На 27 април идва в България с подробности за предстоящи природни бедствия.

Време е за полет на звезди Събития

Време е за полет на звезди

Единственият по рода си български конкурс Wings for stars отново набира участници, както и спомоществователи

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“ Събития

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“

Разберете кои са най-важните послания на Съюза на Пазителите към човечеството през последните 25 години

Опитайте над 150 вина от цял свят Събития

Опитайте над 150 вина от цял свят

Петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс ще се проведе на 15 март

Честита Баба Марта! Събития

Честита Баба Марта!

Днес се връщаме във времена, когато нашите прадеди са били по-близо до природата

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс Събития

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс

Участвайте и в майсторските класове с известни лектори. Ранното записване и за двете събития е до 8 март.

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини Събития

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини

Подарете си това преживяване в Софийската опера на 23, 24 и 25 февруари

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж Събития

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж

Това е увлекателен разказ за суфизма и мистичния ислям в Източните Родопи, за които се знае твърде малко

Концерт за виолончело и оркестър Събития

Концерт за виолончело и оркестър

33-тият сезон на Нов симфоничен оркестър се посвещава на неговия основател Юлия Христова

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи Събития

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи

Елате на представянето на книгата на 17.02.2024 г. в клуб „Перото“!

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си Събития

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си

Отхвърлиха предложение да им се компенсират загубите от вноса на украинско жито, но само срещу финансов отчет