Подкрепете ни!




Събития19 февруари 2019

„Излекувах се от рак с черен кимион и масло от ядки”

В книгата „Есенциалните масла – преоткритата алтернатива за здраве” Мила Георгиева разказва своята невероятна история

„Излекувах се от рак с черен кимион и масло от ядки”


Появата на книгата „Есенциалните масла – преоткритата алтернатива за здраве” с автори доц. д-р Павлина Симеонова и Мила Георгиева е онова полезно четиво, което придава повече смисъл на опасно забързаното ни ежедневие.

Авторите ни запознават с лечебните сили на растенията, с тяхното многообразие и полифункционалност. Книгата ни запознава накратко с историята на постоянната взаимна връзка между хората и ароматните масла от древността до днес. И ако все пак сме чели някъде нещо за специалните рецепти за баните на Клеопатра, едва ли сме наясно какъв е потенциалът на маслата, например от черен кимион или тамян. Затова книгата е много повече от интересно четиво, тя е своеобразна „домашна аптека” за ролята на силно действащите аромати за поддържане на тялото, издръжливостта и духа. При това информацията за действието на всяко от растителните масла е подкрепена с резултатите от много съвременни научни изследвания. Така древните познания за маслата и днешните доказателства за тяхната ефективност са обединени, за да ни докажат лечебната им сила.

Доц. д-р Павлина Симеонова и Мила Георгиева ни информират за голям брой етерични масла, както от отделните семейства растения, така и за силата на ефекта от смесването (блендирането) на няколко масла за проява на синергизъм в действието им при даден здравословен проблем. Те представят коректните пропорции и начините за приложение на маслата, безопасни ли са, имат ли странични ефекти. Независимо от обширната информация, която предоставят, препоръчват връзка с медици и съветват преди използване да се търси експертната помощ на лекар или сертифициран специалист по маслата.


Ето изповедта на Мила Георгиева относно това как Botalife променя и спасява живота й

Казвам се Мила Георгиева. Завърших МИО в УНСС през 1999 година, като междувременно докато учех започнах работа в рекламна агенция. Животът ми беше съвсем нормален като на повечето млади хора и не се замислях въобще за превенцията и моето здраве. И така докато не станах майка.

2010 година. Тогава, още новородено, детето ми беше подложено на две сериозни операции, след което последва прием на антибиотици и така влязохме в един омагьосан кръг месеци наред.
Тогава за първи път започнах да се лутам и да чета какви други алтернативи има, как мога да предпазя това малко бебе и себе си, и така за първи път се сблъсках с хомеопатията. Така попаднах на курс по хомеопатия за родители, създаден от прекрасната д-р Ирена Маждракова. И така, записах се и завърших двете нива на курса. Станах много по-уверена в себе си и в това, което правя. Във всеки момент знаех как да реагирам, ако се наложи.

Докато животът не ми поднесе следващото изпитание и не се сблъсках с терапевтичните масла на Botalife.
2015 година. Няколко дни преди Великден ми излезе бенка, която започна да кърви и да ме боли. Естествено, много бях притеснена, още повече, че моят вуйчо – много добър и известен неврохирург почина от рак на кожата за 3 месеца. Записах си час и отидох на лекар в болница Токуда. Не бях много шокирана от резултатите, като се имаше предвид вида и състоянието на бенката, а именно злокачествено кожно образувание. В този момент не знаех къде се намирам и какво да направя. Единственото, за което мислех, беше моят малък син! Какво ще стане с него, кой ще бъде до него?! След 3 дни, когато майка ми се прибра от Македония ми донесе маслото от черен кимион и маслото от ядки на кайсия на Botalife и настояваше веднага да започна да ги пия.

За тях тя беше разбрала от човек, опериран от рак на панкреаса, който 15 години след операцията е жив и здрав и пие тези масла. В този момент аз не вярвах! Но тя настояваше и всеки ден ме тормозеше по телефона с въпроса: Пи ли маслата?! И така 10 дни до датата, на която трябваше да отида за отстраняване на бенката, на която до този момент имах сложена лепенка от доктора. За мое много голямо учудване, и още по-голямо за доктора, бенката беше изсъхнала!!! Нямаше я!!! Разплаках се и се разтреперих цялата, не можех да повярвам!

Тогава реших да напиша мейл на Botalife и да им разкажа какво ми се беше случило, и да ги попитам защо не ги предлагат в България. Направих го и нямаше и 10 минути и получих отговор от тях, в който те казаха, че държат много повече продуктите да се предлагат от хора, на които са помогнали! Тогава реших, че щом са помогнали на мен, могат да помогнат на много хора! И така решението беше взето и терапевтичните масла на Botalife навлязоха в живота ми.

Но това не беше достатъчно. Дадох си сметка, че аз трябва да съм наясно с действието на всяко едно масло, защо и как, за да съм още по-полезна на хората. И така открих д-р Джош Акс – американски лекар, който също от личен опит открива есенциалните масла и е посветил живота си на тях. За мой късмет точно тогава той беше обявил обучение в неговата Академия по есенциални масла. Не се поколебах за миг, веднага се записах и малко по малко започнах да прилагам моя опит с маслата, със знанията които получавах там. Обучението беше много обширно, с доста модули и изпити, на английски естествено, което за мен беше още по-трудно. Но след 6 месеца обучение, и финален изпит на целия материал, аз изкачих още едно стъпало и станах Сертифициран експерт по есенциални масла към Института по есенциални масла на д-р Джош Акс. Не след дълго ми се даде още една възможност – с вече придобития  сертификат от д-р Акс се явих на изпит пред Американската асоциация на нелекарствени терапевти и станах Сертифициран здравен експерт.

От днешна дата, обръщайки се назад, осъзнавам че няма нищо случайно!
Аз открих моята мисия в този живот, помагайки на хората да бъдат здрави и няма нищо по-прекрасно от това, когато някой ми се обади или пише с благодарност, че съм помогнала на него или негов близък! Това провокира и издаването на тази книга – да достигне повече информация до вас относно многобройните ползи и приложения на маслата, за да добавим живот към годините, защото здравето е личен избор!


Мила Георгиева: „Аз открих моята мисия в този живот, помагайки на хората да бъдат здрави. Няма нищо по-прекрасно от това, когато някой ми се обади или пише с благодарност, че съм помогнала на него или негов близък!”


Сега можете да
поръчате „Есенциалните масла – преоткритата алтернатива за здраве”с 10% отстъпка!
Кодът за отстъпка е ossem. Същата отстъпка важи и за всички други продукти в онлайн магазина на Botalife!
Промоцията важи до края на март.


„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман) Събития

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман)

13-ото издание на състезанието за планинско бягане и колоездене включва и нова XCM дистанция 66 км

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април Събития

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април

Ден преди това – на 7 април в Камерната зала „България“ в София от 14:00 ч. ще бъде представен албумът „Ваклуш“

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци Събития

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци

Волята на дарителите е фиданките да не се продават и който ги вземе - да се грижи с любов за тях

Сънуващият пророк видя атентата в Русия Събития

Сънуващият пророк видя атентата в Русия

Той предсказа събитието с невероятна точност. На 27 април идва в България с подробности за предстоящи природни бедствия.

Време е за полет на звезди Събития

Време е за полет на звезди

Единственият по рода си български конкурс Wings for stars отново набира участници, както и спомоществователи

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“ Събития

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“

Разберете кои са най-важните послания на Съюза на Пазителите към човечеството през последните 25 години

Опитайте над 150 вина от цял свят Събития

Опитайте над 150 вина от цял свят

Петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс ще се проведе на 15 март

Честита Баба Марта! Събития

Честита Баба Марта!

Днес се връщаме във времена, когато нашите прадеди са били по-близо до природата

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс Събития

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс

Участвайте и в майсторските класове с известни лектори. Ранното записване и за двете събития е до 8 март.

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини Събития

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини

Подарете си това преживяване в Софийската опера на 23, 24 и 25 февруари

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж Събития

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж

Това е увлекателен разказ за суфизма и мистичния ислям в Източните Родопи, за които се знае твърде малко

Концерт за виолончело и оркестър Събития

Концерт за виолончело и оркестър

33-тият сезон на Нов симфоничен оркестър се посвещава на неговия основател Юлия Христова

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи Събития

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи

Елате на представянето на книгата на 17.02.2024 г. в клуб „Перото“!

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си Събития

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си

Отхвърлиха предложение да им се компенсират загубите от вноса на украинско жито, но само срещу финансов отчет



.