Подкрепете ни!




Събития9 ноември 2023

Какво вещае бъдещето за България?

На 16 ноември отговор на този въпрос ще ни даде сънуващият пророк Жуселино Нобрега да Лус


Какво вещае бъдещето за България?
На 16 ноември 2023 г., от 18:30 ч., в залата на Сити Марк Арт Център в гр. София (бул. „Янко Сакъзов“ 30) ще се проведе лекция и беседа с бразилеца Жуселино Нобрега да Лус, ясновидец, когото читателите ни познават от броя ни за пророческите сънища и други стари и нови статии.

Той ще разкрие какво провижда за България, какви промени е възможно да се случат в по-близко и далечно бъдеще, ще бъде ли засегната страната ни от световните политически вълнения и природни заплахи, да очакваме ли възход и стопанско благополучие, какво можем да направим ние, за да сбъднем по-добри дни за родината си. 

Също така в рамките на срещата той ще разбули воала на космическите цивилизации: истината за случая „Розуел“, случая „Варжиня“ и други прояви и контакти, както и ще ни сподели знанието си относно бъдещите срещи на хората с извънземните. Мероприятието ще даде възможност и за въпроси от публиката към пророка, което ще направи срещата още по-вълнуваща и жива. Ден по-рано можете да гледате Жуселино Нобрега да Лус и в нашето ежеседмично предаване „LIVE в 8“ във фейсбук страницата ни на живо и също да зададете своите въпроси в коментарите, за да участвате в разговора с него. 

Сънищата на бразилския медиум идват точно както тези на обикновените хора – непредизвикани. Когато „провижда“, спейки, той става част от събитието, гледа го отвътре, не е отдалечен наблюдател, но не е и пряк участник. Той е единственият пророк, който с изключителна точност дава датата, на която ще се случи дадено събитие. През годините пише безброй писма, за да предупреди хора или институции за наближаващи опасности. Става особено известен с писмото си до лейди Даяна, на което тя му отговаря и в което той я предупреждава за последвалата трагедия. 

Билети за събитието може да закупите тук, на място в редакцията на Списание 8, както и на касата на Сити Марк Арт Център. 
 
Пълната програма за събитията и срещите с Жуселино Нобрега да Лус по време на престоя му в България през ноември вижте тук. 


Толкова често ни питате: „Как избирате темите в списанието?“. Отговаряме ви: „Те ни избират, всичко е едно голямо чудо“. И е истина. Точно когато бяхме решили, че темата на броя за пророческите сънища е готова, изневиделица в редакцията се появи приятелка на „8“, която не бяхме виждали отдавна. Тя заговори за свой близък, един от най-добрите живи ясновидци на Бразилия, който пророкува... по време на сън! С благодарност за добрата магия, която изпраща точните хора в точното време, се заехме да ви разкажем и за него.

С благословията на медиума
„Трябва да пишеш писма и да ги пращаш на хората, за да ги предупреждаваш за съдбата им. Който иска, нека те слуша“, с тези думи Чико Хавиер, един от най-уважаваните бразилски медиуми, се обърнал към малкия Жуселино, когато притеснената му майка го завела при него, за да разбере какво не е наред със сина ù. От няколко години той се държал особено, различавал се от другите деца. Когато бил на 7 г., играел с приятели на двора. Изведнъж се появило светлинно кълбо, което сякаш долетяло при тях от нищото. Всички малчугани се разбягали уплашени, а бъдещият пророк Жуселино хванал кълбото, след което загубил съзнание.

Момчето боледувало около 1 година след този случай, а майка му го влачи по доктори, опитвайки се да го стабилизира. „На 9 години той прави първото си пророчество, което се отнася до катастрофа в Сао Паулу, като посочва на коя улица и номер ще се случи, както и че едно семейство ще загине. Никой не обръща внимание на хлапето, но то продължава да има сънища, които разказва на майка си. Тя не гледа на това с добро око. Води го по психиатри, дори на екзорсист, тъй като е ревностна католичка. Накрая го завежда при Чико Хавиер – великия бразилски медиум, написал 458 книги – абсолютен проводник на духовните водачи на човечеството“ – разказва ни Кармен Лазарова, която се познава с Жуселино Нобрега да Лус лично и дори организира визитите му в Европа и у нас. Ето и какво чудо се случило на срещата на невръстния Жуселино с Чико Хавиер, което предвещава блясъка на дарбата му.

„Първото писмо, което ще напишеш, след като се прибереш и сънуваш сън, ще бъде с датата на моята смърт“, казва Чико на малкия. Тогава майката на Жуселино го оставя на мира, приемайки мисълта, че синът ù никога няма да бъде нормално дете. На 13 години Жуселино наистина има пророчески сън за медиума Хавиер, изпраща му писмо с датата, на която ще умре. Писмо, което Чико държи в рамка в кабинета си до самата си смърт. А тя идва в деня, посочен от Жуселино.

Роден със закваска
Сънуващият пророк се ражда на 7 март 1960 г. в градче близо до Сао Паулу, Бразилия, в бедно семейство. Като повечето екстрасенси дарбата му има закваска – чичо му имал предсказателни сънища, които обаче разказвал само у дома и пред близки.

Необикновеното момче от 4-годишно работи, за да помага на семейството, събира боклуци, продава стъкло и желязо, които открива навън, а на 14-годишна възраст започва работа във фирма за тръби и улуци. По-късно го вземат в предприятие, занимаващо се с металургия. Въпреки трудностите успява да завърши училище и става преподавател по английски и литература. След което следва право и днес е преподавател в Pouso Alegre, а всички го наричат „професор Жуселино“.

Даяна приема съдбата си
„С Жуселино ме запознаха приятели – споделя ни Кармен, - той живее в едно селце близко до Сао Паулу и е спящ пророк – сънува пророчествата си. Бях изумена, когато разбрах за всички онези писма с предсказания, които той изпраща, за да предупреди хората или институциите за наближаващи опасности.“

През годините той пише безброй писма, а някои от най-внушителните му сбъднали се провидения са това за голямата авария в Чернобил, писмото за която пише, когато е на 13 г.; предупрежденията, които праща на българския алпинист Боян Петров за опасността, заплашваща живота му; писмо до лейди Даяна, в което описва нейната смърт (изпраща копие на кралицата и получава отговор от самата Даяна, в който тя му благодари); през 2005 г. праща съобщение до министърката на околната среда на Бразилия, в което ù говори за COVID-19, който ще се появи, назовава името му и къде ще се появи и ù дава съвети какво да направи; провижда трагични мигове от човешката история като Фукушима и войната в Украйна през 2022 г., за която пише писмо до Путин през 2015 г.; знае и за пожара в „Нотър Дам“.

Сънищата му продължават с пълна сила да чертаят бъдещето ни, в повечето случаи то не е никак бляскаво. Пророчествата на бразилеца са два вида. В единия случай човек може да промени съдбата си, като например не отиде на мястото на очакван инцидент или промени датата на посещението. Тези видения Жуселино ги праща с писма, а от пощенското клеймо се вижда датата, на която те са пуснати. Посланията му обикновено стигат до адресатите и те трябва сами да решат да вярват ли на написаното и дали да се съобразят с предупреждението на пророка, или не. Жуселино получава и втори вид съновидения – те са неотменяеми и той няма право да осведомява човека за тях. Може само да ги сподели с трето лице. Не всички негови сънища се сбъдват, но много голяма част от тях, казва Кармен.

Какво предстои?
Жуселино вижда световна война през 2040 г., която ще започне от Китай. Предрича също наводнения в цял свят, както и изригването на вулкан на Канарските острови, където половината планина ще падне, създавайки огромна ударна вълна, 800 м висока, която ще стигне до Рио де Жанейро. Градът може да бъде унищожен. За България пророкува, че морето ще стигне 35 км във вътрешността на страната. Друго негово предупреждение касае Марбургската хеморагична треска, която според него ще се развие през 2026 година на две места – в Сърбия и в Испания. Допуска, че за 2 години и половина от нея може да си отидат 4 милиона души от цяла Европа. По този повод е писал писмо до министър-председателя на Испания.

Ясновидство и математика
Но как точно изглежда един пророчески сън, как се усеща? Животоспасяващите сънища на бразилеца идват точно както тези на обикновените хора – непредизвикани, обяснява Кармен. Когато „провижда“, спейки, той е част от събитието, гледа го отвътре, не е отдалечен наблюдател, но не е и пряк участник. Така му се спускат сведения за предстоящи събития, но за да получи точната дата на случването, използва египетска духовна математика, поверена само на него от духовните му водачи.

„Нашето бъдеще не е предопределено, не е издялано на камък. С всяко свое решение променяме бъдещето си и до голяма степен бъдещето и на околните. Затова трябва да пазим мислите и решенията си чисти и да бъдем будни, да се питаме дали ако постъпим по даден начин, може да навредим на някого“ – пояснява Кармен Лазарова, когато заговаряме за вероятностите, бъдещето и пророкуването. Тя организира следващото посещение на Жуселино у нас – от 1 до 8 ноември, със семинар на 5-ти, на който бразилецът ще засегне теми, отнасящи се до глобалното бъдеще на планетата, хората и икономиката, и до личните проблеми на доверилите се на способностите му хора. Освен с предаване на посланията си от съновидения той ще се занимава и с това да предава енергия, да изчиства блокажи и да помага за повишаване вибрацията на човек.



Две от предупредителните писма на Жуселино.
Едното е за идващия коронавирус, а второто за войната в Украйна и е адресирано лично до президента Путин.



Вземи билет ТУК.



Още по темата:

Гледайте онлайн „Истината“ – среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш Събития

Гледайте онлайн „Истината“ – среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш

В youtube канала ни днес ще можете да станете свидeтели на тази изключителна среща на двамата учители

Честит празник! Събития

Честит празник!

Гергьовден е един от най-големите и тържествени празници

Повишете умствената си енергия и създайте мост между науката и духовното Събития

Повишете умствената си енергия и създайте мост между науката и духовното

На 19 май д-р Емилия Караславова организира събитието „Ради“ в гр. Пловдив

Почина театралният режисьор проф. д-р Александър Илиев Събития

Почина театралният режисьор проф. д-р Александър Илиев

Той бе автор и близък приятел на Списание 8

Европейският парламент защити старите сортове семена Събития

Европейският парламент защити старите сортове семена

Дребните стопани обаче трябва да имат същите задължения като професионалните фермери

InGlobo представя Ловци на истории #6 – Истории за насъщния Събития

InGlobo представя Ловци на истории #6 – Истории за насъщния

Открийте какви истории разказва хлябът на 25 април 2024 г., София в Event Space 2020

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман) Събития

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман)

13-ото издание на състезанието за планинско бягане и колоездене включва и нова XCM дистанция 66 км

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април Събития

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април

Ден преди това – на 7 април в Камерната зала „България“ в София от 14:00 ч. ще бъде представен албумът „Ваклуш“

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци Събития

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци

Волята на дарителите е фиданките да не се продават и който ги вземе - да се грижи с любов за тях

Сънуващият пророк видя атентата в Русия Събития

Сънуващият пророк видя атентата в Русия

Той предсказа събитието с невероятна точност. На 27 април идва в България с подробности за предстоящи природни бедствия.

Време е за полет на звезди Събития

Време е за полет на звезди

Единственият по рода си български конкурс Wings for stars отново набира участници, както и спомоществователи

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“ Събития

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“

Разберете кои са най-важните послания на Съюза на Пазителите към човечеството през последните 25 години

Опитайте над 150 вина от цял свят Събития

Опитайте над 150 вина от цял свят

Петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс ще се проведе на 15 март

Честита Баба Марта! Събития

Честита Баба Марта!

Днес се връщаме във времена, когато нашите прадеди са били по-близо до природата

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс Събития

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс

Участвайте и в майсторските класове с известни лектори. Ранното записване и за двете събития е до 8 март.