Подкрепете ни!




Светът в теб20 септември 2018

Анжела Атанасова: Успях да постигна единство между любовта и информацията

В периода 10-11 ноември в Бургас ще се състои метафизичният, духовен и образователен фестивал „Иновативният човек и новата реалност”. Повече за това събитие ни разказва неговият организатор Анжела Атанасова.

Анжела Атанасова: Успях да постигна единство между любовта и информацията


ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Анжела Атанасова е лектор в здравни, арт,образователни и духовно ориентирани фестивали у нас, а също така и в престижни световни фестивали. Организира глобални събития в цялата страна и работи с вдъхновени и иновативни личности от всички сфери на обществения живот. Има предложение за създаване на авторско тв предаване, а през следващите три години пред нея предстоят семинари в Сингапур, Москва, Одеса, Брюксел и др.

Първият у нас фестивал „Иновативният човек и новата реалност” (ФИЧНР) е посветен на физиката, квантовата психология, образованието, финансовия просперитет, изкуството, спорта и симбиозата със световни методи за здраве и дълголетие.

Как се роди идеята за създаването на фестивала?

Фестивалът „Иновативният човек и новата реалност” е резултат от моите пътувания у нас и в чужбина покрай работата ми като лектор. По време на събитията се срещам както с майстори лектори, така и с обикновени хора от различни сфери на живота, чиито житейски път и мъдрост вдъхновяват живота на човек.  В един момент реших да обединя всички групи от 13-те града, в които провеждам семинари, на едно място, с което да напомням, че Вселената е вечно вдъхновена, а човекът e Еволюция на това нейно състояние. Обединяването на едно място на информация, мъдрост, здрави осъзнати и вдъхновени хора, с финансов ресурс и иновативни идеи, дават стабилната основа при изграждане на фестивала.

Каква е тайната на успеха при създаването на събитие от този тип и целта, която мотивира вас и гост  лекторите?

Тайната на успеха е метафизична… Ха-ха, шегувам се, естествено. Тя е в нашето ДНК – в любовта и информацията. Тайната е едно специално място вътре в теб самия, от което можеш да черпиш енергия и сили за Еволюция, както и да създаваш, защото си творец.

След множество лични разговори, обучения със световни учители от Хималаите, Сингапур, Индонезия, Индия, Латинска Америка, САЩ, Европа и Египет, от различни сфери на живота, включително знанието по метафизика, в което ме въведе германският доктор Е. Галиберт (моя кръстница и член на световната организация „Доктори без граница”), получих силно вдъхновение да провеждам иновативни събития в холистични, йога, медицински и арт центрове. И знаете ли – успях. Получи се това, което наричаме химия между любовта и информацията. Това е биохимичен процес, който се случва вътре във всеки от нас.

Новата врата, която отварям сега с този формат чрез фестивала, ме свърза с лектори, мотивирани от идеята, че дават тласък на Новото. Те знаят, че има нов начин и опция да живееш прекрасен дълъг живот. Това са хора, които имат здраве, житейски опит, множество пътувания из страната и чужбина, отношение и любов към себе си и света, знания с приложение, и това им дава енергийната сила да споделят своята мъдрост на всички присъстващи.

След световния фестивал „Black Sea Fest” и множеството събития и семинари, които организирате у нас и в чужбина, това е поредният ви глобален проект. Разкажете ни повече за програмата и какво да очакват посетителите в двудневните семинари през ноември?

Обичам глобалните събития, защото те ми показват, че всички сме Едно. В този формат ние изцяло се насочваме към Живот в дълголетие и забавление, така чe да приемеш Новото в пътя си, изпълнен с творчески заряд.

В първото издание съм поканила преподаватели, които носят именно този важен ключ, който отваря врати към Еволюция, с вдъхновение и практическо приложение. Относно програмата в събитието съм подбрала теми, които засягат голяма част от хората. Споделяме акценти и насоки за избор чрез теми като Руска матрица на успеха, Интуитивно съществуване, Откриване на мисията и използването на потенциалите вътре в нас, Акашови записи и връзка с България, използване на звукови камертонни настройки, Енергийна интелигентност, Сфера на любовта, Неслучайни случайности и как живеем в Абсолютна любов, така че всеки един участник да добави в своя път част от Еволюцията. Програмата включва общо 14 семинара в рамките на два дни и обещаващи „Еволюционни подправки”.

Тази година сте поканили разнообразни лектори от България. Как те привлякоха вниманието Ви и какви качества е нужно да имат, когато говорим за такъв иновативен фестивал?

Като международен преподавател и домакин на майстори от цял свят, за мен от значение е човек да бъде заземен, т.е да умее да вижда реалността и да чете през пластовете й с баланс. Освен това когато си с духовно ориентирани и разгърнати потенциали, ти имаш опция да изследваш съзнанието на хората в различни региони на планетата, тяхното развитие, бит, култура, ресурси. В определен момент можеш да се доближиш до тях, да преживееш различното. При такава опитност един лектор освен, че е заземен и духовно осъзнат, той опознава и същността на хуманния  живот. С това той-тя всеки път добавя и към своята основа по нещо ново. На тази база избрах и екип, с който да предадем нещо ново на света. Но добавям – всеки е отговорен какво ще преживее и кое ще приеме и облагороди живота му.

За каква възраст и аудитория е подходящ ФИЧНР и по какъв начин можем да се запишем за него?

Събитието е подходящо за всички възрасти. Препоръчва се за всеки човек, който е пред прага на „Новото”, развива вътрешните си потенциали и поема отговорност за това, което създава във всеки аспект на живота. Ако Вие цените себе си и имате желание да добавите нов цвят към своя разнообразен свят, то това събитие е точно за Вас.

Всички участници трябва да си направят официална регистрация, като за целта попълват формуляр , в който е посочена информация относно обучителните пакети, цени, програма и начин на плащане.

За въпроси се свържете с екипа ни:

Innovativehumanfest@abv.bg

+395 897 911 160 Анжеела ДЗЗД

 

Кога и къде ще се проведе събитието?

Събитието ще се проведе на 10-и и 11-и ноември 2018 г., в гр. Бургас , хотел Аква, зала Амфибия. Откриването ще започне с церемония в 9:30 ч. на 10-и ноември с изпълнение и звуците на традиционна българска гайда и раздаване на пита. Фестивалът се закрива на 11 ноември от 17:30 ч. с официално връчване на почетни грамоти в знак на благодарност към преподаватели и участници, изложители и медийни партньори.

Предвиждате ли и следващи издания на фестивала?

Интересът и запитванията за участие от страна на успешни в своята сфера коуч преподаватели и лектори, провокира нашият екип да организира второ издание. На този етап мога да кажа, че събитието ще се състои през април 2019 г. в гр. Пловдив и ще запазя в тайна имената на гостите ни. Очаквайте скоро подробности.

7 съвета за справяне с разочарованието Светът в теб

7 съвета за справяне с разочарованието

Отнасяте се към себе си като към машина и забравяте, че вниманието, грижата и самоизключването също са важни

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо. Светът в теб

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо.

Дензъл Уошингтън за куража да продължим напред, дори когато ни се струва, че сме се провалили

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция Светът в теб

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция

Възстановява се по-бързо от лекарските очаквания

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони Светът в теб

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони

Твой дълг е да следваш с доверие безсмъртния ритъм

Пролетното равноденствие е магическо време Светът в теб

Пролетното равноденствие е магическо време

Това е ден на чиста енергия, в който да поправите грешките и да създадете слънчево бъдеще за себе си

Пролетното равноденствие: ново начало Светът в теб

Пролетното равноденствие: ново начало

Днес излезте на слънце, умиротворете се със светли мисли, споделете желанията си с Вселената и благодарете на Живота

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота Светът в теб

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота

Руми: Отвъд представите ни за погрешно и правилно има поле, ще се срещнем там

Молитвата пребори хероина Светът в теб

Молитвата пребори хероина

След 10 години тежки битки, след 10 комуни и престой в лудница Иво се измъква от пипалата на наркотиците благодарение на вярата в Бог

На гости на свети Никола Светът в теб

На гости на свети Никола

Светецът чудотворец се явява насън на Ангел Рафаилов и му посочва точното място, на което да направи манастир

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция? Светът в теб

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция?

Нека не бягаме от живота, а да го превърнем в пътуване, от което не искаме да си почиваме

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава Светът в теб

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава

Съветите на „ангелското“ същество от „по-високо измерение“Крион

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша Светът в теб

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша

К. Типинг: Не лишавайте предците си от възможността да извървят своя кармичен път

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка Светът в теб

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка

Е.П.Блаватска: Никой освен вас самите не може да ви помогне