Подкрепете ни!




Тракеия Д-р инж. Гинка Стоева, снимки Добрин Кашавелов, iStock и архив / 12 март 2024

Покорете стреса!

Вместо да се борим с тревожните състояния, с добавката „Тракеия баланс стрес“ променяме средата, за да няма условия за появата им


Покорете стреса!
„Тракеия баланс стрес“ на „Тракеия“ е названието на най-новото постижение в света на хранителните добавки, сътворено от срещата между древното познание и съвременната наука. Комбинацията на доказано полезни екстракти от горски плодове и билки в съчетание с единствения по рода си в света водоразтворим силиций (Si) е ценна възможност без лекарства да се пробудят естествените сили на организма за преодоляване на нежелани състояния като отпадналост, хронична умора, нарушения на съня, безпокойство, влошаване на паметта и концентрацията или други симптоми, породени от начина на живот.


Мария Вълкова: Възстанови работата на щитовидната жлеза

Мария от София, която е с хронично нарушение на функцията на щитовидната жлеза, споделя: „Приемам добавката „Тракеия баланс стрес“ от около три години, защото работното ми всекидневие е доста динамично, а имам синдром на Хашимото, придружен с високи нива на стрес хормоните. Търсех средство за постигане на психически баланс, докато пиех таблетки от по 75 мг от медикамента „Еутирокс“. Лекарите ми препоръчваха почивка, но не можех да си го позволя, притисната от работни изисквания и срокове. Но открих „Тракеия баланс стрес“! Днес мога да твърдя, че съм много доволна от приема им, защото пиковите стойности на стрес хормоните се оказаха в норма, след като започнах да пия като напитка разтвора на добавката три пъти дневно вместо два. Показателите ми се промениха, спрях хормоналните таблетки и затова чистосърдечно го препоръчвам на приятелите си“.


В нашето съвремие връзката между стреса и болестите е добре установена. В постигането и поддържането на психическо равновесие в тялото е смисълът от редовния прием на продукта „Тракеия баланс стрес“. Разликата е в подхода. Вместо да се борим със стреса, променяме средата, в която той има благоприятни условия за проява.

Защо стресът ни вреди?
Факторите на стреса попадат в четири типа или категории: физически стрес, психологически, психо-социален и психо-духовен. „Когато стресът се превърне в хроничен, той може да е провокатор за промяна на естествената чревна пропускливост в организма. Повишената пропускливост на червата предизвиква дисбаланс, смут в нормалната функция на имунната система. Тя се претоварва, „обърква се“ и често започва да атакува собствените си структури, което става причина за поява на автоимунни заболявания!“, предупреждава магистър-фармацевт Илиана Чукалова.

Тайната на „Тракеия“
Редовните читатели на Списание 8 вече знаят, че всички продукти на „Тракеия“ включват 3 основни съставки – пектин, инулин и силиций, те засилват естествените процеси на организма да се върне в равновесие и да освободи нужната за живота ни енергия.

Силицият е вторият по значимост химичен елемент в човешкия организъм след кислорода, но едва през последните години учените осъзнаха колко е важен за човешкото здраве. Недостигът му в наши дни е огромен, но откритие на „Тракеия“ го преобразува във водоразтворима форма и той може да се усвои. (Повече за силиция ще прочетете в следващ брой на Списание 8). Тук само ще кажем, че чрез своя електричен заряд силицият има свойството да улавя и извежда извън тялото болестотворните бактерии, микроорганизми и вируси, което връща здравето на нервната система.

Комплексът от пектин и инулин подобрява перисталтиката в храносмилателния тракт, стимулира растежа и активността на полезните чревни бактерии. А здрав микробиом = здрава психика. Това е едно от най-важните открития на този век!

Точните билки
В битката със стреса екипът на „Тракеия“ включва правилно съчетани екстракти от нашенски билки като странджански билков чай, мента, лайка и лавандула, гръмотрън, цариче, маточина, черна и червена боровинка, планински лимон. Те са известни от хилядолетия със своите противовъзпалителни и целебни свойства, със способността да вливат спокойствие и хармония, потребни за душевния мир. (За целебната сила на всяка от билките може да прочетете в сайта на „Тракеия“.)

Не на последно място по важност в „Тракеия баланс стрес“ е лимецът. Той е богат на антиоксиданти, полифеноли и каротеноиди, които пазят клетките от оксидативен стрес и възпаления. Лимецът съдържа витамини от група В, магнезий и цинк, отговорни за поддържането на устойчива нервна система.

„Тракеия баланс стрес“:

  • Допринася за балансиране на нервната система;
  • Спомага за намаляване на психическото напрежение и безпокойство;
  • Допринася за поддържане на психическото равновесие;
  • Способства за по-добър сън и настроение;
  • Подпомага бодростта и концентрацията.
Доброто здраве е баланс.
Той ви очаква на www.trakeya.com



Читателите на Списание 8 получават 20% отстъпка за всички продукти на „Тракеия“ с промокод spisanie8 в сайта www.trakeya.com


За контакти:
София, ул. „Варна“ 50
trakeya.com
+359 892 749 699
info@trakeya.com


Статията е публикувана в Списание 8, бр. 3/2024 г.

Още по темата:

Молекулата на живота Тракеия

Молекулата на живота

Ортосилициевата киселина ни прави дълготрайно здрави и по-млади, като спомага за усвояването на над 70 важни хранителни вещества

За да дишаш свободно! Тракеия

За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години

Най-доброто за сърцето Тракеия

Най-доброто за сърцето

В хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ се срещат древното познание на предците със съвременните биотехнологии

За да е в равновесие храносмилателната ни система Тракеия

За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще

Тракеия – храни от древността Тракеия

Тракеия – храни от древността

Добавки, вдъхновени от далечното ни минало, осигуряват всичко необходимо за здравето, включително така нужния силиций