Подкрепете ни!




Тракеия 13 май 2024

Време е да изгоним токсините

Благодарение на целебни билки и нoваторски технологии хранителната добавка „Тракеия баланс детокс“ има мощно изчистващо действие


Време е да изгоним токсините
Времето, в което започва новият живот, е пролетта. И тя вече е тук в пълната си сила! Мрачните и кратки дни са забравени, зелените топли поляни са новата по-добра действителност, а хората са изпълнени с вяра и стремеж за добри промени в живота си. Почистват къщите си, подреждат летните отпуски, вече нямат нужда от тежка и мазна храна както през зимата и започват разтоварващи диети.


Мария Кокудева, фармацевт: „Тракеия детокс“ изчиства тялото

„Важността на пречистването за човешкия организъм произтича от факта, че в съвременния свят сме изложени на различни токсини и замърсявания от околната среда, храната, които консумираме и други източници. Изчистването на тялото подпомага организмът да се освободи от натрупаните токсини и да възстанови своята балансирана функция. Това може да подобри общото ни здраве, да повиши енергията и жизнеността ни, да подобри функциите на имунната ни система и да предотврати развитието на различни заболявания. Въпреки това, е важно да се отбележи, че детоксикацията не е универсално решение за всички здравословни проблеми и преди да се предприеме, е добре да се консултираме с медицински специалист.

Съставките включени в „Тракеия детокс“ постигат синергичен ефект помежду си и създават благоприятни условия за ефективна детоксикация на организма, като подпомагат неговите естествени процеси за изчистване на отровите, поддържане на здравословно състояние и подобряване на храносмилането."



Каквато и диета да сме избрали за пролетта и подготовката за лятото, тя със сигурност има нужда от помощник, тъй като, за жалост, отлаганията и вредите в системите на човешкия организъм от съвременния начин на живот са твърде тежки. Не бива да очакваме, че тялото ще се справи само с всичко, което му причиняват мръсният въздух, химията в козметиката и лекарствата, и отровите в храната. Такава подкрепа тялото ни може да открие в хранителната добавка „Детокс“ на марката „Тракеия“.

За нея неведнъж сме ви разказвали, защото тя е сред най-новаторските постижения и пример за подема на българската наука. Механизмите, чрез които екипът запазва най-полезните минерали и витамини от растенията, създавайки своите продукти, вече са обяснявани надълго и широко на страниците ни и в предаването ни „LIVE в 8 със Списание 8“ във фейсбук и ютюб.

Серията включва седем различни по предназначение хранителни добавки, които ако искаме да употребим най-пълноценно и правилно, следва да започнем с 4-месечна профилактична програма, в която продуктите са подредени в определена последователност.

Ако обаче искаме само да подпомогнем изчистващите механизми на тялото си, можем да изберем продукта „Детокс“, който се справя с взетия от нас на мушка враг – токсините. Те нарушават естествените клетъчни функции, натоварват черния дроб и потискат имунитета. Малко от нас знаят също и че токсините са сред виновниците за появата на хормонален дисбаланс, който влияе на метаболизма и растежа.

Природата среща науката, заедно ни носят здраве

Както всички продукти от серията, „Детокс“ съдържа два вида пребиотици – пектин и инулин; антиоксиданти, извлек от лимец, странджански билков чай и планински лимон, както и важната за здравето водоразтворима форма на силиций от растителен произход, за която отделихме самостоятелна статия в бр. 4/2024 и останахме поразени от всестранните є ползи.

„Детокс“ обаче съдържа и други билки, които имат силата да пречистват организма. Бял трън, шипка, корен от глухарче, листа от мента, стрък от артишок, цвят от бял равнец, листа и корени от коприва, цвят от невен, стръкове от полски хвощ и слез, плод от синя хвойна и от черен глог.

Важно за потребителя е да знае, че благодарение на новаторски технологии за извличане и запазване на полезните вещества, те се усвояват на клетъчно ниво и така пречистват и подхранват в дълбочина органите и системите, заради които тялото продължава да ни позволява да се радваме на чудото на живота.

„Тракеия баланс детокс“ може да се съчетае и с друг продукт, наречен „Телесна маса“. Заедно те работят в синергия и спомагат за постигането на дълготрайно здраве.

„Тракеия баланс детокс“ благоприятства за:

  • Поддържането на електролитния баланс в организма;
  • Отделянето на натрупани токсини, тежки метали и органични заместители;
  • Антиоксидантите процеси;
  • Забавяне на процесите на клетъчно стареене цялостно в организма чрез неутрализиране на свободните радикали;
  • Помага в процеса по отблъскване на свободните радикали.

Доброто здраве е баланс. Той ви очаква на www.trakeya.com



Читателите на Списание 8 получават 20% отстъпка за всички продукти на „Тракеия“ с промокод spisanie8 в сайта www.trakeya.com


За контакти:
София, ул. „Варна“ 50
trakeya.com
+359 892 749 699
info@trakeya.com


Статията е публикувана в Списание 8, бр. 5/2024 г.

Още по темата:

Красиво тяло с Тракеия Тракеия

Красиво тяло с Тракеия

Хранителната добавка съчетава силни билки и вещества и убедително печели борбата с килограмите

Молекулата на живота Тракеия

Молекулата на живота

Ортосилициевата киселина ни прави дълготрайно здрави и по-млади, като спомага за усвояването на над 70 важни хранителни вещества

Покорете стреса! Тракеия

Покорете стреса!

Вместо да се борим с тревожните състояния, с добавката „Тракеия баланс стрес“ променяме средата, за да няма условия за появата им

За да дишаш свободно! Тракеия

За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години

Най-доброто за сърцето Тракеия

Най-доброто за сърцето

В хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ се срещат древното познание на предците със съвременните биотехнологии

За да е в равновесие храносмилателната ни система Тракеия

За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще

Тракеия – храни от древността Тракеия

Тракеия – храни от древността

Добавки, вдъхновени от далечното ни минало, осигуряват всичко необходимо за здравето, включително така нужния силиций