Подкрепете ни!




Храна за щастиеЙоана Стефанова / 7 април 2020

Фреш от листа на маслиново дърво срещу вирусите

Тоникът Olife е естествена бариера срещу всякакви патогени. Тонизира и вдига имунитета

Фреш от листа на маслиново дърво срещу вирусите


От древността хората са били наясно с вълшебните лечебни свойства на маслиновото дръвче. Знаете ли, че в листата му се съдържат вещества, които го предпазват от всякакви паразити и вредители? Именно затова има маслинови дръвчета на повече от 3000 години! А по време на Първата световна война, тъй като лекарите не са имали достатъчно лекарства, са накисвали маслинените листа във вода и със сместа са дезинфектирали инструментите си.

Тези уникални полезни вещества са събрани в хранителната добавка Olife. Тя съдържа екстракт от маслинови листа, който засилва имунната система и оздравителните процеси на нашия организъм. Olife e естествена бариера срещу всякакви патогени.

Подобрение на третия ден
Преди 9 години Даниела Николова разбира диагнозата си – рак на гърдата. След като преминава нужното лечение от операции, осем химиотерапии и тежко възстановяване, тя твърдо решава да намери начин да поддържа тялото си здраво. Жената осъзнава, че е най-важно имунната система да бъде в добро състояние, за да може тя да работи пълноценно и да предпазва организма й. Затова тя започва да проучва различни продукти и фокусът й се спира на лечебните свойства на маслинените листа.

И когато нейна приятелка от Италия и споделя за невероятните резултати от приемането на Olife – продукт от екстракт на въпросните листа, тя разбира, че е открила своето решение. Приятелката й дълго време страдала от високо кръвно, проблеми с щитовидната жлеза и тежки нервни пристъпи. Всички нейни оплаквания изчезват благодарение на лечебните и оздравителни вещества, съдържащи се в Olife.
„След като приключихме разговора, веднага си поръчах 24 бутилки – споделя Даниела. – Усетих подобрение още на третия ден!“
Отслабваш без диета
Жената разказва, че продуктът не само изчистил целия й стомашно-чревен тракт, но и ѝ помогнал да се отърве от излишни килограми. За месец тя свалила 4 килограма, без да спазва никакъв режим, а просто чрез изхвърляне на ненужни токсини и задържани течности.
„Olife регулира метаболитните процеси и ги нормализира – обяснява Даниела. – Апетитът ми влезе в норма, чувствах се лека, усетих облекчение в краката си и вече съвсем лесно влизах във по-малък размер дрехи.“
Но най-важното качество на продукта е неговото свойство да пречисти тялото, да неутрализира различните патогени: паразити, вируси и бактерии и да даде шанс на имунната система да заработи с пълна сила.

Нито един заразен
Olife е хранителна добавка, която дава на организма над 260 полезни вещества. „Аз всяка сутрин пия по 70 мл от напитката на Olife в продължение на 2 години и се чувствам по-добре от всякога – радва се Даниела. – Не съм имала нови сблъсъци с рака, и дори не съм боледувала от настинки и грип.“

Маслиновите листа съдържат много противовирусни и антибактериални вещества, затова Olife се препоръчва горещо в създалата се ситуация с COVID-19. Даниела споделя, че няма нито един заразен служител в компанията в Италия, която създава продукта (Evergrеen Life Products - ELP).


Фреш от маслинови листа
Всички сме наясно колко са полезни антиоксидантите, които извеждат от организма свободните радикали (като тежки метали и токсини, които отделят отровни оксиди). Антиоксидантите обаче са активни едва 10-15 минути, след което се разпадат. Ливио Пезле, основател на компанията, успява да разреши този проблем. Той патентова естествен начин, с който стабилизира антиоксидантите и запазва виталността на молекулите. Това се случва чрез добавянето на лимонов сок. Този метод на работа превръща напитката във „фреш“ от маслинови листа, защото полезните вещества са съхранени и започват да действат веднага щом попаднат в организма ни.
Напитката се състои от 93 процента водна инфузия от маслинови листа, екстракт от билката невен и лимонов сок.

Великолепната петица
Има 5 основни вещества, които правят Olife полезен и здравословен.
  • Олеоропеинът е задействащият механизъм - той отключва полезните вещества на антиоксидантите.
  • Тирозолът има свойствата на натурален антидепресант и именно затова напитката успокоява нервната ни система и предпазва невроните ни от увреждане. Хора, страдащи от нервни пристъпи, споделят, че Olife е донесъл спокойствие в живота им. Това вещество се съдържа в много от медикаментите за проблеми с щитовидната жлеза, а чрез Olife, то може да се набави по напълно естествен начин.
  • Рутинът е вещество, което вкарва големи количества кислород в организма ни и по този начин прочиства цялата сърдечно-съдова система, а също така има и противоалергични свойства. Много от хората, приемащи Olife, споделят, че сенната им хрема изчезва без следа.
  • Хидрокситирозолът е най-силният антиоксидант, който има силни подмладяващи свойства (затова и присъства масово в козметичната индустрия). Нещо повече - това вещество има силни противовирусни свойства и прави напитката подходяща по време на епидемии.
  • Олеиновата киселина също е много ефикасна срещу всякакви паразити, гъбички, вируси и бактерии.
Оръжие срещу пневмония
Компанията е правила много научни изследвания за да докаже свойствата на продукта. Едно от последните проучвания е насочено върху ефекта на Olife срещу специфичен вид пневмония, наречена клебсиела. Заболяването се развива светкавично бързо -  само за 3 дена. Резултатите показват, че продуктът успешно помага при неутрализирането на заболяването. Именно това кара екипа на компанията да смята, че продуктът ще е от голяма ползва в борбата с COVID-19.

Даниела казва, че в Италия министър-председателят Джузепе Конте е прекратил работата на всички производства с изключение на компаниите, които се занимават с продукти, подобряващи здравето. Фактът, че компанията продължава да произвежда Olife, е достатъчно доказателство за признание.

Тайната на Средиземноморието
Знае се, че жителите по Средиземноморието боледуват доста по-рядко от рак и инфекции, а консумират в пъти повече зехтин от другите хора. Причината за тяхното по-добро здраве и дълголетие са антиоксидантите в олиото от маслини. Те поддържат жизнеността и имунитета на хората, помагат при сърдечно-съдови проблеми и се борят със свободните радикали (молекули, които могат сериозно да увредят клетките).


В една доза от 70 мл Olife се съдържа количество антиоксиданти
равняващо се на 2 бутилки зехтин, а носи едва 28 калории! Именно затова продуктът има такъв самооздравителен ефект върху нашия организъм. Напитката регулира нивата на холестерол, кръвна захар и кръвно налягане, а също така помага при сериозни главоболия и мигрени. Заради полезните свойства на антиоксидантите, Olife помага и при язви и гастрит, защото активира вътрешните заздравителни процеси на организма.
Така напитката е полезна и при облекчаването на външни рани.

Хора със заболяване на Хашимото или диабет от тип 2 също се повлияват положително след прием на хранителната добавка (без да изключват предписаните им медикаменти). Заболявания като псориазис и подагра са базирани на високата киселинност на организма. Olife действа положително, защото алкализира средата в тялото ни (при псориазис освен дневната доза, течността също се намазва върху разранената кожа).

Помага в битката с туморите
Много жени, страдащи от рак на гърдата, се обръщат към Olife след приключване на нужното лечение, защото напитката подсилва имунната им система. Антираковите свойства на напитката от листа от маслини се дължат на олеоропеина в тях. Изследване, публикувано в Biophysical Research Communications, сочи, че мишки с тумори в телата, лекувани с олеоропеин, оздравяват за 9-12 дена!

Продуктът успява да помогне и на 13-годишна каракачанска овчарка с рак на млечните жлези. Ветеринарите съветвали да бъде приспано, тъй като големи породи кучета трудно доживяват такава възраст. Даниела споделила за лечебните свойства на Olife и собствениците на животното решили да дадат на любимеца си последен шанс. Киснели филии хляб в напитката през два дена, като едновременно с това мажели козината му. Наскоро овчарката отпразнува 15-тия си рожден ден!


Как да се приема
Продуктът може да се приема от млади и стари, от бременни, кърмещи и от деца.
Препоръчителната доза за хора с тегло над 60 килограма е 70 мл дневно, а за тези под 60 е 1мл на килограм. Дозата се приема сутрин на гладно. Тези, които страдат от ниско кръвно, е желателно първите 2-3 седмици да приемат Olife 2 часа след като са закусили и пили сутрешното си кафе. Кафе и вино не трябва да се пие 2 часа преди или след приема на Olife. Няма лимит на срока, в който може да се приема.
„Аз и цялото ми семейство ползваме продукта години наред“, споделя Ливио Пезле. Напитката има вкус на свеж билков тоник – чудесен начин за начало на деня!

Масару Емото, известен японски писател и активист за използване на алтернативна медицина, е бил поканен от компанията да изпробва Olife. „Действието на напитката не прилича на нищо друго – споделил известният учен Емото. – Тя постепенно и деликатно изчиства целия организъм, без да има привикване или негативни странични ефекти.“

Италианският учен Дарио Тезарото провежда експеримент, който показва, че патентованата формула на Olife съответва до 98% на кръвта на човека. Това означава, че организмът ни възприема напитката за „своя“ – за свежа кръв, която обновява тялото ни.

Olife има здравен сертификат от италианския здравен министър, както и такива в САЩ, Русия и ОАЕ.

За контакти и поръчки:
+359 896 753 242 –(Даниела Николова)
www.evergreenlife.it
daniela_nikolowa@abv.bg
skype: daniela_nikolowa
Убийците на здравия сън Храна за щастие

Убийците на здравия сън

Не яжте зеленчуци, джинджифил и захар преди лягане!

Диетолог: Яжте повече, за да ядете по-малко Храна за щастие

Диетолог: Яжте повече, за да ядете по-малко

Премахнете всяко табу и включете забранените храни като част от балансираната диета

Не изхвърляйте саламурата от киселите краставички! Храна за щастие

Не изхвърляйте саламурата от киселите краставички!

Гаргара със солената вода помага при възпалено гърло

Незаменимата канела Храна за щастие

Незаменимата канела

Помага при диабет, за сваляне на високото кръвно налягане, понижава холестерола

Оправдателна присъда за 6 „вредни“ храни, които всъщност не пречат на отслабването Храна за щастие

Оправдателна присъда за 6 „вредни“ храни, които всъщност не пречат на отслабването

Разумно подбраните продукти за междинни хапвания могат да помогнат в диетата

(Пред)Последно: млечните продукти пак са полезни! Храна за щастие

(Пред)Последно: млечните продукти пак са полезни!

Независимо дали са нискомаслени или пълномаслени, те помагат за контролиране на нивата на холестерола

Замислете се преди да изхвърлите обелката от банан Храна за щастие

Замислете се преди да изхвърлите обелката от банан

Направете си питателно брашно за вкусни печива

Не изключвайте бадемите от диетата си Храна за щастие

Не изключвайте бадемите от диетата си

Учени доказаха, че ядките не пречат на отслабването

За постите и смисъла Храна за щастие

За постите и смисъла

Започна 40-дневният Коледен пост. Вижте и чудесните ни предложения от родни производители за вашата трапеза.

Уханието на кафето Храна за щастие

Уханието на кафето

От напитка за мистици и избрани, тя минава през забрани и войни, за да стигне до всеки от нас и да ни ободри

Черният чай намалява риска от диабет Храна за щастие

Черният чай намалява риска от диабет

Древната напитка е с мощен антиоксидантен и противовъзпалителен ефект

Не пренебрегвайте бамята! Храна за щастие

Не пренебрегвайте бамята!

Понижава холестерола, детоксикира черния дроб, помага при диабет

Скрити в кошера – тайните дарове за здраве и дълголетие Храна за щастие

Скрити в кошера – тайните дарове за здраве и дълголетие

Открийте чудната сила на пчелните продукти с Пчелинъ

Кои хранителни добавки са подходящи при лятна умора? Храна за щастие

Кои хранителни добавки са подходящи при лятна умора?

Няколко съвета, които ще допринесат за по-доброто ви състояние

5 парченца плод и зеленчук могат да заместят 4000 крачки Храна за щастие

5 парченца плод и зеленчук могат да заместят 4000 крачки

Ако не обичате да ходите много или да правите физически упражнения - обърнете внимание на храненето

Сол вместо захар в кафето Храна за щастие

Сол вместо захар в кафето

Учените твърдят, че има логика в странната комбинация