Подкрепете ни!




Любопитно30 декември 2016

Скорпиони, внимавайте с флиртовете!

Годишна прогноза за 2017-а за зодия Скорпион


Какво ни очаква през 2017-а? Астроложката Ивелина Рускова представя своите прогнози за всяка от зодиите специално за www.spisanie8.bg. 


Звездите за 2017-а съветват зодия Скорпион да отделят повече усилия и време за своите любими същества. А за да постигнат своите цели, през тази година ще трябва да използват своя чар и обаяние, но те все пак не трябва да бъдат водещи за постигането на плановете. За да има резултати, по-добре е да се вложат повече усилия в работата.

ЖЕНИ

През 2017-а ще имате разнообразен и интересен личен живот, независимо дали сте обвързани, или не. А също и възможност да уравновесите своите отношения. В семейните връзки понякога ще изпитвате и получавате много топли чувства, а в същото време ще имате точно противоположните емоции. Затова е добре да намерите коя роля в дома си да поемете и да не се поставяте на челно място като някой ръководител, защото може да възникнат конфликти. Отделяйте повече внимание на децата си, показвайте им любов и топлина. А на тези от вас, които са сами, 2017 година ще даде шанса да срещнат своята половинка. Някое ново запознанство много лесно и бързо ще прерасне в сериозна връзка, но ще трябва да поработите над тези взаимоотношения. Най-добре е да се потрудите първо над себе си, над своите проблеми и емоции, а след това върху отношенията. 

Финансовият хороскоп за тази година вещае доста напрегнати ситуации, които ще ви правят много нервни в дадени моменти. Възможно е на някои от вас да им предстои покупка, ремонт или сделка с недвижимости, преобразуване или благоустрояване на дома. Някои ваши приятели може да ви искат пари назаем доста често, но не се притеснявайте: няма да имате проблеми с тях. Към края на годината работата ви ще е много ползотворна и ще ви донесе финансови печалби. Трябва да отделите внимание на съвместната дейност с колеги, но най-вече да избягвате конфликтните ситуации с тях.

При вземането на важно решение не трябва да се отказвате или да отстъпвате на половината път. Резултатът ще е налице, ако вървите напред и не се оглеждате встрани.

В годината на Петела за Скорпионите е полезно да се научат да изтриват от живота си ненужните хора. Раздялата ще носи болка, но ще ви спести много неприятности в бъдеще.

Мързелът трябва да бъде изгонен възможно най-далече. Това в никакъв случай не означава, че не бива да си поемате въздух. Почивката е необходима, но все пак не бездействайте и не лентяйствайте.

За забежки в любовта въобще не трябва да се мисли, рискът е прекалено голям и неоправдан.

Периодът е по-подходящ за работа над себе си, за душевно израстване, отколкото за активни действия. Посещение при психолог, който чрез дълбок анализ би стигнал до източника на проблема, би било полезен ход. Докато не бъдат решени всички натрупали се въпроси, подобрение не може да се очаква. От емоционалното състояние зависят много жизнени сфери, включително и любовта.


МЪЖЕ

За мъжете Скорпиони е препоръчително през 2017 г. да не проявяват много-много своя тежък характер. Грубото отношение с околните може да доведе до конфликти както на работа, така и у дома. 

Идеалното време за отпуск ще са късната пролет и лятото, а есента ще подари много полезни срещи и благоприятни запознанства. 

Мъжете Скорпиони се славят като големи любовници и много темпераментни хора, но през 2017 г. потенциалът им ще се разкрие максимално. Годината ще ги накара да вършат всякакви безумия, затова дори и семейните няма да се откажат от лека забежка. Трябва да се научите да сдържате емоциите си и да цените това, което притежавате в живота, излишно е да рушите семейната идилия заради нещо мимолетно. Може да разнообразите семейния живот с романтика, което ще бъде оценено по достойнство от спътницата ви.

За ергените март и април ще са месеци за вземане на сериозни решения. Има възможност да пристъпите към тази важна стъпка – да поискате ръката на вашата избраница, но е желателно всичко да бъде добре премислено. През лятото е възможен роман на работното място, който е по-добре да остане скрит за колегите. Ще има ненужни клюки, способни да разрушат кариерата ви. Хороскопът предупреждава за възможна сложна ситуация.

От мъжете Скорпиони през 2017 г. ще зависят много малко неща, затова не трябва да изпитвате агресия и да се опитвате да промените обстоятелствата на всяка цена. Пуснете се по течението и всичко ще се подреди. Осъществяването на нови бизнес идеи е препоръчително да започне не по-рано от лятото, когато финансовият риск ще бъде сведен до минимум. Ако планирате сериозни инвестиции, трябва да знаете, че те няма да имат бърза възвращаемост. Ще се наложи да затегнете колана, но в края на годината финансовото ви състояние ще се подобри значително.

Цялата 2017 г. ще е подходяща за смяна на работата, но е нужно да се научите да правите точни разчети. Важно е да поддържате новите запознанства, които могат да бъдат полезни в подобряването на финансовото ви състояние. Хороскопът ви препоръчва да започнете да спестявате средства за непредвидени разходи, които ще се появят към края на годината.

За изкачване по кариерната стълбичка не е желателно да използвате други хора, опитвайки се да ги манипулирате. В началото тази тактика ще сработи, но накрая ще се окаже фатална за вас.

Не трябва да се отказвате от помощта на близките, в труден момент рамо на приятел би било много полезно. На непознати не се доверявайте излишно, това ще ви спести клюки и интриги. Дръжте важната информация за себе си, в противен случай тя може да се обърне срещу вас. Интуицията ще ви подскаже кого да зачеркнете от обкръжението си и с кого да продължите да общувате.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г. Любопитно

Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г.

Психопатът с прякор Зодиака безчинствал в райна на Сан Франциско и пращал на вестниците криптограми

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт Любопитно

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт

Престъплението на Труонг Ми Лан се нарежда сред най-големите банкови обири в историята

Пътят на лунната сянка Любопитно

Пътят на лунната сянка

Милиони наблюдаваха пълното слънчево затъмнение

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди Любопитно

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди

Късно тя разбира, че целият й живот е бил построен върху фалшиви основи

Прегърнете несъвършенствата си Любопитно

Прегърнете несъвършенствата си

Състраданието към себе си и разбирането на собствените ни недостатъци е ключ към стабилна връзка

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни Любопитно

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни

Вероятността от детонация нараства заради летливост на аматола

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон Любопитно

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон

Писателката се опасява, че точното описание на биологичния пол вече е престъпление

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа Любопитно

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа

Властите в Крит препоръчаха на децата и възрастните хора да останат на закрито

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ Любопитно

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ

Училища се затварят и хората са помолени да се запасят с храна, вода и гориво, валят черни прогнози

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер Любопитно

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер

През второто полувреме в мача с Белгия футболистите бяха без надписи на фланелките си

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година Любопитно

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година

България се качва на 81-о място от 143 държави във веселата класация

Как да се справите с хора, които говорят твърде много Любопитно

Как да се справите с хора, които говорят твърде много

Те просто не могат да се спрат да бърборят, а често дори не осъзнават, че го правят

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“ Любопитно

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“

Някои детайли, свързани с пясъчните червеи, са ненаучни

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години Любопитно

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години

Птицата се върна рано при своя приятел тази пролет

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram Любопитно

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram

Услугите на Meta бяха недостъпни, емисиите спряха, проблеми имаше и с влизането в Google