Подкрепете ни!
Здраве14 март 2023

Време е да подсилите имунитета си!

„Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби

Време е да подсилите имунитета си!


От 2003 година до днес фирма „Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби, използвани за възстановяване на имунитета.

Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Италия, Канада и България, съвместими с химио- и лъчетерапия. Те се използват за подкрепа на имунната система на хора и животни, водещи борба с онкологични и други сериозни заболявания.

От 2016 година Доктор Биомастер произвежда и разпространява на българския пазар продукти, съдържащи КАНАБИДИОЛ (CBD), за грижа за красотата и здравето на клиентите си.
Компанията е с 20-годишен опит в областта на природната медицина и производството на висококачествени хранителни добавки. В екипа работят лекари и фармацевти, които са отдадени на своята работа. Доктор Биомастер работи с повече от 30 висококвалифицирани специалисти в страната.

Мисията на компанията е да предложи на своите клиенти качествени природни продукти за грижа за здравето. Също така предлага консултация с лекари-микотерапевти.

Лекарите, които са част от екипа на Доктор Биомастер, са преминали специални обучения при някои от най-добрите специалисти по микотерапия от Русия и Германия.

Благодарение на натрупания опит, те са в състояние да предложат на всеки пациент, който води борба с онкологично или друго заболяване, индивидуално изготвен терапевтичен протокол с цел подобряване на тяхното здравословно състояние.Лекарите на Доктор Биомастер разчитат на вече доказаните качества на продуктите на фирмата. Част от тях са:
  • Immune modulator 40% екстракт е висококачествена смес от шестте най-изследвани лекарствени гъби – Рейши, Шийтаке, Мейтаке, Кордицепс, Агарикус блазей и Кориолус. Продуктът сравнително бързо възстановява имунната система. Активен в борбата с различни инфекции и заболявания.
  • Кориолус, наричана още Пуешка опашка, е лекарствена гъба, използвана от хилядолетия в Традиционната китайска медицина. Тя се използва от лекарите-микотерапевти в борбата с вируси, гъбички и бактерии. Особено ефективна е при HPV (човешки папилома вирус) и някои онкологични състояния. Подпомага официалните терапии при някои видове рак.
  • Рейши е най-уважаваната гъба в Азия. От векове тя е използвана в борбата с онкологични заболявания, вируси, висока кръвна захар и подпомага регенерацията на увредените тъкани. Освен това Рейши подобрява нивата на добрия холестерол (LDL) и намалява триглицеридите в кръвта. По този начин оказва мощна профилактика на сърдечно-съдови заболявания.
  • Куркумин х40 е четиридесет пъти по-усвоим от повечето продукти с куркумин на българския пазар. Продуктът има доказано силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Приемът на куркумин оказва положителен ефект върху функциите на имунната система. Благодарение на тези свойства той е изключително подходящ при артритни заболявания. Също така спомага за поддържане на здрава кожа и забавя процесите на стареене.
  • Канабидиолът (CBD) - фитоканабиноидно съединение, влизащо в състава на растението индустриален коноп. Той е напълно безопасен за употреба, не води до пристрастяване и няма психоактивно действие. CBD е известен с това, че повлиява различни форми на болка и възпаление. Канабидиолът може да повлияе спастичността на мускулатурата при множествена склероза и да намали припадъците при хора с епилепсия. Също така се използва при стрес и тревожност.
За връзка с лекар-микотерапевт и за повече информация относно продуктите
тел: 0879 62 72 95
www.drbiomaster.com

Страхът и отвращението засягат храносмилателната система Здраве

Страхът и отвращението засягат храносмилателната система

Реакцията на свиване на стомаха произвежда повече киселина в червата

Танзанитът – чудеса, богатство и любов Здраве

Танзанитът – чудеса, богатство и любов

Висулка от естествения кристал носи вълшебства на притежателя

Как ходенето пеша буквално променя мозъка ни Здраве

Как ходенето пеша буквално променя мозъка ни

Най-хубавото е, че можем да решим и да тръгнем веднага

Глад за живот Здраве

Глад за живот

Множествената склероза може да бъде победена с плодове и любов! Не пропускайте документалния филм за д-р Емилова и изумителната й пациентка – Керанка, на 1 март в Дома на киното

Големите заблуди, свързани с водата (Част II) Здраве

Големите заблуди, свързани с водата (Част II)

Тялото се обезводнява и разболява не само когато не пием достатъчно вода. То се обезводнява, когато не пием качествена вода! Пушенето и алкохолът също спират водния поток.

Готвят ревизия на европейското законодателство за етеричните масла Здраве

Готвят ревизия на европейското законодателство за етеричните масла

Българските дестилатори са разтревожени: „Благотворният ефект на маслата се знае от векове, но сега на етикета им ще има плашещи знаци за опасност“

Дончо Кръстев: Не се възприемайте насериозно Здраве

Дончо Кръстев: Не се възприемайте насериозно

Истинските причини за болестите често са кармични, дори вирусните и бактериални заболявания, обяснява холистичният лечител от Здравен център ДАР

Отрова и амброзия Здраве

Отрова и амброзия

Целебната гъба, която бори рак, е позната в мистериите на различни народи от незапомнени времена

Големите заблуди, свързани с водата (част I) Здраве

Големите заблуди, свързани с водата (част I)

Медицината пренебрегва еднозначния факт, че причината за почти всички заболявания е липсата на достатъчно вода в организма

Хроничното обезводняване – скритият враг на човечеството Здраве

Хроничното обезводняване – скритият враг на човечеството

Не осъзнаваме, че за да продължим да съществуваме като вид, трябва да поддържаме здравословен воден баланс

Extra Health GANS – въпрос на избор Здраве

Extra Health GANS – въпрос на избор

Заредена плазмена вода обезсилва вирусите, помага на организма да се върне в баланс

Как да останем във форма за цял живот Здраве

Как да останем във форма за цял живот

Д-р Джоузеф Меркола за упражненията с BFR-лентите за допълнително напрежение

Магията на Кочабамба Здраве

Магията на Кочабамба

Племе южноамерикански индианци не знаят какво е умора. Вековната им тайна е вързопче с над 500 естествени кристала, от което „младостта нахлува в тялото”

Електронните цигари изобщо не помагат за отказване от пушенето Здраве

Електронните цигари изобщо не помагат за отказване от пушенето

67,9% продължават да пушат цигари и вейп след четвъртата година на проучването

Пушачите са изложени на по-висок риск от 56 различни заболявания Здраве

Пушачите са изложени на по-висок риск от 56 различни заболявания

В Китай тютюнопушенето убива 1 000 000 души годишно