Подкрепете ни!




ЗдравеГанета Сагова, снимки Добрин Кашавелов / 26 юни 2024

SKYMED изцерява с вода... с ГАНС

Холистичният център в Сливен търси учени и съмишленици, за да разпространи революционното откритие – наночастици, които спасяват животи


От ляво надясно: Петър Йовчев, д-р Тодор Ганчев и Симона Кирилова, медицинска сестра
От ляво надясно: Петър Йовчев, д-р Тодор Ганчев и Симона Кирилова, медицинска сестра
В Сливен сме, в Холистичен център SKYMED, за да се срещнем с двама войводи на новото време. Според етимологията на „войвода“ думата произлиза от „вой“ – съкратено от „война“, и „вода“. Това изключително приляга на нашите герои. Изследователят Петър Йовчев и д-р Тодор Ганчев са обявили война на болестите, които побеждават с... вода, енергийно заредена с ГАНС?! (ГАНС е съкращение от газ в нано твърдо състояние на веществото – виж бр. 1/2023)


Милена Димитрова е чаровна млада дама, също от Сливен. Преди две години здравето є сериозно се влошава – изпитва задух, умора, има висока температура, която не се повлиява от нищо. Поставят є диагноза системен лупус и я лекуват с кортикостероиди в големи дози. „Това продължи половин година, но не даде резултат, дори състоянието ми се влоши. Бях в абсолютна депресия“, обяснява Милена.

Невероятно, но факт!

Тогава се запознава с Петър Йовчев и започва терапия в Холистичен център SKYMED. Правят є вливки през ден с физиологичен разтвор, зареден със специфични ГАНС наночастици. Още след третата процедура температурата є спада. След два месеца тя се възстановява напълно. Година по-късно Милена Димитрова се чувства отлично, няма и помен от лупуса. „А реално є вливахме вода (физиологичен разтвор) – лекарите не можеха да повярват какво се случва...“, разказва Петър Йовчев.

Иванка Кулова е друга млада жена, която страда от колит, алергия, болезнен предменструален синдром, постоянна умора, тежка депресия. През лятото пребивава само на климатик, защото є прилошава и припада. Тя научава за Холистичен център SKYMED и си купува GANS Emotion Balance и GANS Extra Health. Започва да пие заредена с ГАНС вода и... бързо се успокоява. „Моят ум е маймунски, непрекъснато мисли. Но настъпи баланс и на емоционално ниво, и на ментално“, споделя в ютюб канала на Skylab Иванка Кулова. Силите є се връщат. Полагайки заредена вода върху корема си, тя преодолява менструалните болки. С пиене и налагане върху различни части от тялото на ГАНС вода, без медикаменти, успява да се излекува от ковид. Алергията є също изчезва, а колит не е имала от 2020 г. „ГАНС промени моя живот“, казва Ваня.

Десетки подобни истории можете да научите от ютюб канала Skylab Industries. Едно от необяснимите изцеления е на дядо Димитър, роднина на голям шеф на болница. Диагнозата му е две туморни образувания на пикочния мехур. Лекарите се опитват с лазерно изгаряне да спрат растежа на рака, но без полза. Човекът едва ходи, цветът му е черно-жълт. Само след четири процедури с ГАНС цветът му се променя, връща си усмивката, започва да се храни и си забравя бастуна. След 20-ата процедура прави цистоскопия, от която се вижда, че ракът е изчезнал. Днес мъжът, който гони 90-те, ходи по 2 – 3 км пеш и дори си кара отново колата.

Не чух, не видях, не разбрах

Тези истории са толкова невероятни, че чак не са за вярване – за нас, обикновените хора, но не и за Петър Йовчев. Той от години се опитва да убеди учени и лекари в силата на ГАНС изделията, разработени по технология, подарена на света от иранския учен Мехран Таваколи Кеше. Кеше открива начин, по който енергийните полета на различните вещества помагат да се справим с болестите. (Откритието има и други приложения, за които ще разкажем друг път.)

Твърд като името си, Петър не се отказва от своята мисия (видяна насън) да спасява с ГАНС човечеството, започвайки от здравето на българите.

Лудите, лудите – Те да са живи

Един ден животът го среща с д-р Тодор Ганчев, войвода по дух, лекар по призвание, с три медицински специалности: кардиология, ревматология и вътрешни болести. Д-р Ганчев веднага вижда в ГАНС изделията възможност да помогне на много хора, включително на онези, за които конвенционалната медицина не може да направи много. И се включва в проекта Холистичен център SKYMED.



„Холистичният подход разглежда човешкия организъм като целокупност от системи и органи и гледа на болестта отвсякъде. Сега, като се разболееш, отиваш на тесен специалист и той ти казва: „При мен няма нищо“, отиваш на втори и той казва: „Тук няма нищо“, отиваш на трети и се отчайваш. Казваш си: „Аз съм болен, а всички ми казват, че нищо ми няма. Повече няма да ходя по доктори“. Навремето докторите имаха общ поглед и казваха: „Да, това не е за ревматолог, не е за кардиолог, но това е за хематолог. Аз поставям 60 – 70% от диагнозата и вече тесният специалист изпипва нещата от фината им страна.“

Където миналото среща бъдещето

SKYMED среща добрите практики от миналото с ГАНС технологията на бъдещето. Д-р Ганчев приема с внимание всеки пациент, разглежда изследванията му, назначава нови. „Понякога диагнозата е сбъркана, а има и шарлатани. Една жена дойде с ехограф на черепа?!“, споделя медикът и допълва: „Тук използваме изследванията на една от най-добрите лаборатории в България. Центърът разполага със спирометър, с който изследваме дихателната функция, може да открие туберкулоза с 99% точност; имаме ЕКГ и апарат за биорезонансна диагностика...“.


Когато диагнозата е ясна, лекарят ускорява лечението с подбран правилно ГАНС и с добавки като живи пробиотици и витамин С. ГАНС има различни приложения, като инхалации или чрез зареждане на вода (с поставяне на малката бутилка ГАНС във или до каната с вода).

Изравняване на енергийни полета

Молим Петър Йовчев да обясни как въздейства т.нар. ГАНС. „Ние правим наночастици с вибрация, която ще захрани клетката с енергия. Тя има нужда основно от четири вида енергия – на азот, водород, въглерод и кислород. Това е така, тъй като всяка една аминокиселина е изградена от тези четири елемента, те правят протеините, а протеините – клетки и тъкани. Като работим с тези четири елемента, ние даваме на клетката енергията, от която има нужда – обяснява Петър Йовчев. – Второто нещо, което правим, е подобряване на всички метаболитни процеси в тялото, нормализиране на функцията на клетките. Третото нещо, което се случва, е нормализиране на киселинността в организма.“


Холистичният център отвътре

Изследователят от SKYMED обяснява, че когато човек се храни предимно с животински продукти и в организма му няма достатъчно пробиотици, пил е например антибиотик, тогава той трупа отпадни продукти и няма кой да ги преработи. Те отиват в червата, засядат там и серните съединения ги втвърдяват. „Над 80% от хората, на които е правена аутопсия, имат твърди частици в червата си“, обяснява Петър Йовчев. –„За съжаление, в киселите млека днес няма достатъчно добри бактерии, които да разграждат отпадъците. И става гнилоч, зараждат се червеи... Те не са лоши, защото изяждат тази отпадъчна храна, но отделят токсини, които трудно се обработват от тялото.“

ГАНС прави следното: създава енергийно поле с вибрациите на същите елементи на киселините в организма, но с по-нисък интензитет. Така започва да извлича енергия (за да се изравнят полетата) и връзките между атомите се разпадат. Сглобката се разпада и вместо нитрат например се получава кислород и азот. „Не може вече да се създаде нитрозамин, който предизвиква рак. Процедурите, които правим, атакуват киселините в цялото тяло. Отслабва полетата на вредните вещества и ги разпада. И те вече не са киселини. Трансформацията е на микрониво и веднага се виждат промените“ – обяснява войводата на новото време. Ето как болестта се спира, а след това човек започва постепенно да се подобрява.
И чудото се случва.

Холистичен център SKYMED
Сливен, бул. „Хаджи Димитър“ 31А
www.skymed.bg
https://skylab.bg
фейсбук група: GANS за добро здраве!
youtube: @skylabindustries
0877 60 60 66
office@skymed.bg

Статията е публикувана в Списание 8, бр.6/2024




Още по темата:

Вълшебното прахче Здраве

Вълшебното прахче

Благодарение на продуктите „Ентеросан“ преминаваме здрави през сезонните предизвикателства и запазваме бистър ум

Слагат диагноза „алкохолизъм“ само след два въпроса Здраве

Слагат диагноза „алкохолизъм“ само след два въпроса

Учените съветват джипитата да обсъждат с пациентите си по-задълбочено алкохолната зависимост

Черната кутия, която подарява здраве на кожата Здраве

Черната кутия, която подарява здраве на кожата

Бутиковата козметика, създадена на основата на колоидното сребро, озарява и изцелява кожата

Не е вярно, че самотата води до органни заболявания Здраве

Не е вярно, че самотата води до органни заболявания

Опровержението дойде от учени чрез публикация в Nature Human Behavior

Ами ако всичко, което знаем за аутизма, е погрешно? Здраве

Ами ако всичко, което знаем за аутизма, е погрешно?

Ново изследване преобърна общоприетото предположение за аутизма и емоциите

Обединено кралство: Без тв реклами на вредни храни през деня Здраве

Обединено кралство: Без тв реклами на вредни храни през деня

Онлайн рекламите за мазните и сладки продукти се забраняват

Отслабване с инжекции – бързо, лесно и... опасно Здраве

Отслабване с инжекции – бързо, лесно и... опасно

Манията за отслабване и прекомерната употреба на тези лекарства е доходоносна, но какво печелят потребителите им?

5 причини да се чувствате уморени през цялото време Здраве

5 причини да се чувствате уморени през цялото време

Не предприемайте нищо преди да се посъветвате с личния си лекар

Вашето зрение може да предскаже деменция 12 години преди диагнозата Здраве

Вашето зрение може да предскаже деменция 12 години преди диагнозата

Хората, които четат и гледат телевизия, имат по-добра памет

Суперсилата на вашите чревни бактерии: бутиратът Здраве

Суперсилата на вашите чревни бактерии: бутиратът

Той потиска възпаленията в червата, повишава имунната защита, намалява апетита и риска от диабет

Етеричните масла: Голяма полза с малка доза Здраве

Етеричните масла: Голяма полза с малка доза

Петте най-важни неща, които трябва да знаем за употребата им

За първи път в света пациент с рак получи нов ларинкс и заговори Здраве

За първи път в света пациент с рак получи нов ларинкс и заговори

Това е едва третата подобна трансплантация в САЩ и първата при онкоболен

Възрастни хора разказват за старостта по нетрадиционен начин Здраве

Възрастни хора разказват за старостта по нетрадиционен начин

Знаете ли какво е стрес? Този настоящ момент, който имате, не ви харесва. Искате да се отървете от нещо, което не желаете и желаете нещо, което нямате...

Хъркането – предупредителен знак за хипертония Здраве

Хъркането – предупредителен знак за хипертония

Ако то продължава през 20% от нощта, вероятно става дума за нелекувано високо кръвно

Забраниха бромираното растително масло и в САЩ Здраве

Забраниха бромираното растително масло и в САЩ

През 50-те години на миналия век FDA счита съставката за безопасна

Превенция е единствената препоръка на ООН в борбата срещу дрогата Здраве

Превенция е единствената препоръка на ООН в борбата срещу дрогата

Фондация „За един чист живот“ започва информационна кампания за родители на тийнейджъри