Подкрепете ни!




Любопитно27 октомври 2020

Адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Според адвокат Фулмич пандемия няма, PCR-тестовете са безполезни, а големи корпорации печелят от суматохата

Райнер Фулмич разбуни youtube преди дни с 24-минутното си видеообръщение, в което съобщи, че група адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“. Фулмич е в адвокатските колегии на Германия и Калифорния от 26 години. Твърди, че е водил дела срещу известни световни корпорации. Той е един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на ситуацията около коронавируса. От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на много международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно короно-кризата, които все повече хора по света задават.

Според адвоката кризата с коронавируса" трябва да се преименува на скандал с коронавируса", а на отговорните лица и организации, които са я предизвикали, трябва да се търси наказателна отговорност.

На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позицията да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корумпирани програми" - казва Фулмич. Скандалът около световната измама с коронавирус се е превърнал в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога, смята той.

Фулмич и екипът му настояват за конкретни отговори от компетентните органи и лица на следните въпроси:
  • Има ли пандемия от коронавирус или има само PCR-тест пандемия?
  • Положителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с COVID-19 или не означава абсолютно нищо във връзка с инфекцията с COVID-19?
  • Служат ли така наречените мерки срещу пандемията от коронавирус (изолация, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина) за защита на световното население или тези мерки служат само на целта да накарат хората да изпаднат в паника, така че те да вярват, без да задават въпроси, че животът им е застрашен? Така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR-тестове, тестове за антиген, антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?
  • Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради стриктното и, разбира се, успешно спазване на защитните мерките?
Спешно се нуждаем от отговорите на тези въпроси, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил прекомерна смъртност никъде по света и със сигурност не тук, в Германия. Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от теста PCR, които от своя страна се основават на германския тест Drosten, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят" - твърди Фулмич. Според него в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както указват властите, а във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, биват простреляни в главата.

Според адвоката дефиницията за пандемия била променена тихомълком преди 12 години. Дотогава за пандемия се говорело когато една болест се разпространава по цял свят и води до много сериозни здравни последствия и смъртни случаи. Внезапно и по причини, които никога не били обяснени, сега за да се обяви пандемия, вече не се изисквали показатели като сериозни вторични усложнения и множество смъртни случаи.

Благодарение на тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждаха и продаваха по целия свят въз основа на договори, които до днес се пазят в тайна. Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип. И никога не се превърна в ужасяващата чума, за която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато вещаеха. Те заплашваха, че ни очакват със сигурност милиони смъртни случаи, ако хората не се ваксинират. Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми: около 700 деца в Европа се разболяха нелечимо от нарколепсия и са завинаги тежко увредени" - разказва във видеото Фулмич. 

Според него PCR-тестовете са напълно безполезни, системите на здравеопазване никога не са били в опасност да бъдат претоварени от COVID-19, а даже напротив - болниците били празни, смъртността от коронавирус е еквивалентна на смъртността от сезонен грип и дори снимките от Бергамо и Ню Йорк били манипулирани и умишлено подвеждащи. Населението било целенасочено и умишлено подтиквано към паника от политици и медии.

Фулмич даде глас официално на факти, за които целия свят говори под сурдинка - че на лекари и болници по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на COVID-19, вместо да се запише в смъртния акт истинската причина за смъртта. 

Чрез международна адвокатска мрежа, която с всеки изминал ден се разраства, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация за това как те могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да водят дела в съдилищата на техните държави или да се включат в колективния иск. Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в групата.

Още по темата:

Присъда: смартфоните са (почти) невинни Любопитно

Присъда: смартфоните са (почти) невинни

Не висеното в телефона е вредно, а тревогата, че нещо в това не е наред, смятат учени

Не пренебрегвайте добрата стара физзарядка! Любопитно

Не пренебрегвайте добрата стара физзарядка!

Само 12 минути интензивни упражнения са достатъчни за промяна на биомаркерите в кръвта

Измислена жена е музата на царя на шоколада Любопитно

Измислена жена е музата на царя на шоколада

Човечеството маже на филии около 370 хиляди тона Nutella годишно

Няма ли нищо по-бързо от светлината и защо през лятото е по-топло Любопитно

Няма ли нищо по-бързо от светлината и защо през лятото е по-топло

11 космически мита, които и до днес битуват сред човечеството

Оригинален подарък за мъж – откъде? Любопитно

Оригинален подарък за мъж – откъде?

Пазаруването за мъже е истински кошмар, но dreboliiki.com са намерили решение

Повечето от българите смятат, че коронавирусът е изкуствено създаден Любопитно

Повечето от българите смятат, че коронавирусът е изкуствено създаден

Социологическо проучване сочи, че все пак привържениците на конспиративните теории намаляват

Телевизия=дрога Любопитно

Телевизия=дрога

Още преди 20 години Теренс Маккена приравни телевизията с най-мощния наркотик и предупреди света за щетите

Рециклираното кенче се оказва най-щадящо за природата Любопитно

Рециклираното кенче се оказва най-щадящо за природата

Стъклото не е „по-зелено" от пластмасата, сочи анализ

Андерсен остава девствен, мравешкият мозък е най-голям Любопитно

Андерсен остава девствен, мравешкият мозък е най-голям

Интересни факти за хора, животни и събития

Основни признаци при изневяра Любопитно

Основни признаци при изневяра

Частен детектив: при подозрение наблюдавайте промени в навиците, чести безсмислени скандали и криене на смартфона

Коледни базари във Виена ще има въпреки всичко - като символ на нормалността Любопитно

Коледни базари във Виена ще има въпреки всичко - като символ на нормалността

Основното изискване за функционирането им е отговорното поведение на посетителите

Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“ Любопитно

Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“

Бившият нунций в САЩ: В ход е глобален заговор срещу Бог и човечеството

Опитайте нова комуникация с котката си - примигвайте бавно Любопитно

Опитайте нова комуникация с котката си - примигвайте бавно

Изследване сочи, че домашният ви любимец става по-дружелюбен като му се усмихнете по неговия начин

Как да прекараме повече време на открито, въпреки хладното време Любопитно

Как да прекараме повече време на открито, въпреки хладното време

Без да изневерява на принципите си за природосъобразно производство, Fjällräven (Фиелревен) разширява най-продаваните си линии

Щастливи ли са децата в богатите страни Любопитно

Щастливи ли са децата в богатите страни

Доклад на UNICEF дава разнопосочни отговори