Подкрепете ни!
Любопитно27 октомври 2020

Адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Според адвокат Фулмич пандемия няма, PCR-тестовете са безполезни, а големи корпорации печелят от суматохата

Райнер Фулмич разбуни youtube преди дни с 24-минутното си видеообръщение, в което съобщи, че група адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“. Фулмич е в адвокатските колегии на Германия и Калифорния от 26 години. Твърди, че е водил дела срещу известни световни корпорации. Той е един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на ситуацията около коронавируса. От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на много международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно короно-кризата, които все повече хора по света задават.

Според адвоката кризата с коронавируса" трябва да се преименува на скандал с коронавируса", а на отговорните лица и организации, които са я предизвикали, трябва да се търси наказателна отговорност.

На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позицията да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корумпирани програми" - казва Фулмич. Скандалът около световната измама с коронавирус се е превърнал в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога, смята той.

Фулмич и екипът му настояват за конкретни отговори от компетентните органи и лица на следните въпроси:
  • Има ли пандемия от коронавирус или има само PCR-тест пандемия?
  • Положителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с COVID-19 или не означава абсолютно нищо във връзка с инфекцията с COVID-19?
  • Служат ли така наречените мерки срещу пандемията от коронавирус (изолация, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина) за защита на световното население или тези мерки служат само на целта да накарат хората да изпаднат в паника, така че те да вярват, без да задават въпроси, че животът им е застрашен? Така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR-тестове, тестове за антиген, антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?
  • Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради стриктното и, разбира се, успешно спазване на защитните мерките?
Спешно се нуждаем от отговорите на тези въпроси, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил прекомерна смъртност никъде по света и със сигурност не тук, в Германия. Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от теста PCR, които от своя страна се основават на германския тест Drosten, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят" - твърди Фулмич. Според него в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както указват властите, а във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, биват простреляни в главата.

Според адвоката дефиницията за пандемия била променена тихомълком преди 12 години. Дотогава за пандемия се говорело когато една болест се разпространава по цял свят и води до много сериозни здравни последствия и смъртни случаи. Внезапно и по причини, които никога не били обяснени, сега за да се обяви пандемия, вече не се изисквали показатели като сериозни вторични усложнения и множество смъртни случаи.

Благодарение на тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждаха и продаваха по целия свят въз основа на договори, които до днес се пазят в тайна. Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип. И никога не се превърна в ужасяващата чума, за която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато вещаеха. Те заплашваха, че ни очакват със сигурност милиони смъртни случаи, ако хората не се ваксинират. Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми: около 700 деца в Европа се разболяха нелечимо от нарколепсия и са завинаги тежко увредени" - разказва във видеото Фулмич. 

Според него PCR-тестовете са напълно безполезни, системите на здравеопазване никога не са били в опасност да бъдат претоварени от COVID-19, а даже напротив - болниците били празни, смъртността от коронавирус е еквивалентна на смъртността от сезонен грип и дори снимките от Бергамо и Ню Йорк били манипулирани и умишлено подвеждащи. Населението било целенасочено и умишлено подтиквано към паника от политици и медии.

Фулмич даде глас официално на факти, за които целия свят говори под сурдинка - че на лекари и болници по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на COVID-19, вместо да се запише в смъртния акт истинската причина за смъртта. 

Чрез международна адвокатска мрежа, която с всеки изминал ден се разраства, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация за това как те могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да водят дела в съдилищата на техните държави или да се включат в колективния иск. Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в групата.

Още по темата:

Забраните на Facebook не важат за 5,8 млн. VIP потребители Любопитно

Забраните на Facebook не важат за 5,8 млн. VIP потребители

Wall Street Journal откри тайна програма за богоизбрани, които могат да си правят каквото искат без бан

Eвропейският парламент с резолюция в подкрепа правата на ЛГБТИК общността Любопитно

Eвропейският парламент с резолюция в подкрепа правата на ЛГБТИК общността

Резолюцията прескача всички граници и призовава всички държави от ЕС да приемат възрастните, посочени в акта за раждане на дете, като законни родители

Да прочетеш човек вместо книга Любопитно

Да прочетеш човек вместо книга

Проектът „Човешката библиотека" кара хората в 84 страни да се почувстват братя

Акумулатор без кобалт изборетиха в Китай Любопитно

Акумулатор без кобалт изборетиха в Китай

Запасите в света от „синьото злато" са едва 7,1 млн. тона

Шефовете отказват работни срещи, бизнес обяди и командировки с колежки Любопитно

Шефовете отказват работни срещи, бизнес обяди и командировки с колежки

60% от мениджърите в САЩ заявяват, че се страхуват да останат насаме с подчинена

Прогресивен пир по време на чума Любопитно

Прогресивен пир по време на чума

Как се роди шегата с щама „Обама“

Да видиш Тиренско море с... ръцете си Любопитно

Да видиш Тиренско море с... ръцете си

Парапет с брайлово писмо в замъка „Св. Елмо" описва гледката за незрящи посетители

Британец отбеляза 30 години стаж в преследване на Неси Любопитно

Британец отбеляза 30 години стаж в преследване на Неси

Животът му минава в дебнене, домът му е един микробус

BILD се извини на децата заради строгите антиепидемични мерки Любопитно

BILD се извини на децата заради строгите антиепидемични мерки

Отворете училищата и спортните зали, а не избирателните секции, апелира главният редактор на популярния таблоид

2034: Роман за следващата световна война Любопитно

2034: Роман за следващата световна война

Адмирал Ставридис и Елиът Акерман със зловещ сценарий за глобален военен конфликт

Ерик Клептън ще отменя концерти там, където изискват документ за ваксинация Любопитно

Ерик Клептън ще отменя концерти там, където изискват документ за ваксинация

76-годишният музикант се оплака преди време от неблагоприятните ефекти на ваксината

TikTok – от обвинения в шпионаж до главен спонсор на Евро 2020 Любопитно

TikTok – от обвинения в шпионаж до главен спонсор на Евро 2020

Китайската платформа за споделяне на видеа е сред най-използваните социални мрежи. Трябва ли да се притесняваме?

За мечките и хората Любопитно

За мечките и хората

Само полярната мечка е свръхагресивна, другите атакуват в защита

Милиони потребители с бан от Фейсбук се чудят защо са наказани Любопитно

Милиони потребители с бан от Фейсбук се чудят защо са наказани

Експерт: Не забравяйте, че все пак първата преценка за нарушение е на изкуствения интелект

Китай е родината на сладкия лед Любопитно

Китай е родината на сладкия лед

Интересни факти за най-любимото лакомство на лятото