Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Зодия Риби – две личности в една

На 19-и навлизаме в знака на светци и грешници

Дати на раждане: 19 февруари – 20 март.
Стихията на зодиакалния знак Риби е водата.
В астрологията Рибите са свързани с планетата Нептун.
Ден от седмицата – петък.
Камъни – аметист, аквамарин, син ахат.
Аромати – жасмин, ванилия, зюмбюл, сандалово дърво, роза.

Родените под знака Риби са тайнствени и мистици. Този знак се символизира от две риби, които плуват в различни посоки, характеризиращи и отразяващи двойствеността на тези хора. Те често имат два пътя в живота или живеят като две отделни личности едновременно. Числото две, което изразява двойственост, се свързва именно със знака Риби. Противоречието в тези хора се проявява и в това, че те не искат да бъдат самотни, но в същото време не се стремят да имат връзки с хората и света около тях.

Повечето Риби са талантливи, но колкото и надарени да бъдат, прекарват по-голяма част от живота си в спазване на измислени правила и условия. 

Отличават се с голяма гъвкавост и устойчивост, което им позволява да остават неуязвими в трудните периоди от живота си. За много от Рибите емоциите са слабата страна.

Под този знак се раждат и светци, и грешници. Сред Рибите има много известни творци, оставили изключителни произведения. Те могат да бъдат на водещи позиции в различни области на живота, включително и в бизнеса. 

Изключителната им интуиция ги прави много добри психолози, мнозина от тях притежават дара на интуицията и ясновидството.

Тези хора се отличават със стремежа си да изучават своя вътрешен свят. В резултат може да получат объркани представи за собствената личност, което има отражение и в заобикалящия ги свят. Те обичат да фантазират за всичко, прекарват изключително много време в своята страна на фантазията и много рядко разбират какво става в действителността. Виждат света около себе си такъв, какъвто искат, а не какъвто е в действителност. Тяхното възприятие и разбиране за света е толкова розово, че чак нереално. Това понякога носи на Рибите разочарования, но им дава и усещането за вълшебство. Тайното желание на много от тях е да осъществят своите мечти и да превърнат фантазиите си в реалност.

Най-силно чувство за хаос у Рибите създават романтичните отношения. Когато всичко в любовта се движи гладко, те са на седмото небе от щастие. Но ако нещата не вървят добре, настава истинска стресова ситуация, която по правило трае дълго. Рибите са много чувствителни и затова им е нужно повече време да се справят с вътрешните си проблеми.Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не можеш да избегнеш кармата на рода си

Левски и Ботев се раждат, за да възродят нацията. Теорията на родовата съвест обяснява защо повече »

Загадки
 
 
10

Краят на тъмнината

Какво ни вещае западната астрология пред започващата 2012-а повече »

Загадки
 
 
0

Мъдри като змиите

Навлизаме в годината
на черното влечуго повече »

Загадки
 
 
3
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане