Подкрепете ни!
ХороскопИвелина Рускова / 18 февруари 2017

Мъжът Риби - емоционалният романтик

Има нужда от лично пространство, за да бяга понякога от действителността

Съществуват два типа мъже Риби – едните се движат срещу течението, а другите се оставят на него. Хората от първия тип са целеустремени, използват целия си потенциал, за да стигнат до успеха. Мъжете от втория тип живеят в своите фантазии и могат да не забележат възможността за успех, дори в случаите, когато той чука на вратата. 

За вторите е добре да развиват качества като решителност и упоритост, за да имат шанс да реализират мечтите си и да бъдат победители.

Ако мъжът Риби иска да се движи напред, най-добре е да не се връща безкрайно към своите предишни и неосъществени мечти. Това не означава, че е слаб духом. Просто отделя много време на своите фантазии, а не се захваща сериозно за истинските дела. Ако успее да се отскубне от фантазиите си, той ще попадне в реалния свят и ще започне да мисли как да прави бизнес и да заработи нещо повече. Има остър ум и когато започне да работи в реално време, може да бъде сигурен, че ще намери правилното решение.

За мъжа Риби най-големият проблем е да приближи мечтите си максимално близо до действителността и да започне да подрежда живота си в реалния свят. Ако може да плува срещу течението, неговата половинка трябва да е уверена, че той ще я направи щастлива.

Мъжът Риби никога не се отнася с предубеждение към хората. Ако дава съвет на някога, това означава, че е преживял именно такава ситуация, в която е попаднал човекът до него. Дори да го излъжат, той не осъжда постъпката, а се стреми да разбере каква е била причината. Той не обвинява другите за своите неудачи. Абсолютно надежден е, приятелите му могат да му доверяват всякакви тайни.

Мъжът Риби е идеален слушател. По-добре е да не бъде претоварван от близките си с много проблеми. Той е много състрадателен и докато не намери най-доброто решение на дадения проблем, няма да се успокои. Попива негативната енергия на хората около себе, в резултат на което сам страда много повече от другите. За него е добре понякога да прекарва време сам, за да може да възстанови силите си и спокойствието си.

Ако поиска да бъде сам, не го безпокойте. Тези хора имат нужда да остават със себе си, нуждаят се от лично пространство, където да избягат от действителността. Мъжете Риби са много чувствителни и лесно могат да бъдат наранени. Но негативните емоции при тях не се задържат дълго, техният гняв стихва толкова бързо, колкото и се запалва. 

Мъжът Риби изглежда уверен, но вътре в себе си е много срамежлив. Той иска да знае, че е обичан, оценен и се грижат за него. Типичният представител на зодията е много емоционален и романтичен в любовта. Той има способността да вижда вътре в човека и това, което е отвън, като поведение, не може да го заблуди. Трудно можете да излъжете и подведете мъж Риби. Той много лесно може да ви вкара в заблуждение и да ви манипулира. Способен е да лъже, но това е лъжа, с която по-скоро има за цел да не показва твърде много от себе си. Безвредна, показваща склонността му да живее в света на фантазиите.

Ревността не е основна черта на неговия характер. Той вярва безрезервно на своята половинка, но очаква и от нея вярност. Винаги има приятели и от двата пола, което може да бъде повод за ревност от страна на неговата партньорка. Той цени красотата и се възхищава на красивите жени, но да изневери не е в стила му.

Като правило мъжът Риби не е много внимателен с финансите и това трябва да се приеме като факт. Добре е, ако близките му станат пример за пестеливост, рано или късно той ще ги последва. Бързо копира доброто от хората, които цени и уважава, така че е необходимо някой да го научи на икономии.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Петица Пентакли - карта Таро за 3 юли Хороскоп

Петица Пентакли - карта Таро за 3 юли

Дне се чувстваме объркани и празни

Кулата - карта Таро за 2 юли Хороскоп

Кулата - карта Таро за 2 юли

Светкавица раздира мрака и разбива кулата на илюзиите

Ретроградният Нептун е в Риби до 28 ноември Хороскоп

Ретроградният Нептун е в Риби до 28 ноември

През това време може да се затворим в себе си, да сме нестабилни психически, без воля

Двойка Чаши - карта Таро за 30 юни Хороскоп

Двойка Чаши - карта Таро за 30 юни

Любовта пак пърха във въздуха

Детето Рак Хороскоп

Детето Рак

Обръщайте му много внимание и то ще бъде щастливо

Магьосникът - карта Таро за 29 юни Хороскоп

Магьосникът - карта Таро за 29 юни

Днес се вихрим с пълна сила, с усещане за мощ и свобода

Ведически хороскоп за 29 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 29 юни

Ще бъдете склонни да се поддавате на променливи настроения

Осмица Мечове - карта Таро за 28 юни Хороскоп

Осмица Мечове - карта Таро за 28 юни

След цяла седмица на ползотворни и оптимистични карти, днес емоциите рязко потъват надолу

Крал Пентакли - карта Таро за 27 юни Хороскоп

Крал Пентакли - карта Таро за 27 юни

Добър ден да разширим територията си на влияние

Зодия Рак Хороскоп

Зодия Рак

Ако мъжът до представителка на тази зодия не постъпва правилно, тя взема властта в своите ръце

Ведически хороскоп за 26 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 26 юни

Денят носи привидно спокойствие

Двойка Чаши - карта Таро за 26 юни Хороскоп

Двойка Чаши - карта Таро за 26 юни

Всеки е видян и обичан точно такъв, какъвто е

Паж Мечове - карта Таро за 25 юни Хороскоп

Паж Мечове - карта Таро за 25 юни

Усещаме желание да се учим и развиваме

Ведически хороскоп за 25 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 25 юни

Подходящ момент да обмислите финансови стратегии

Тройка Пентакли - карта Таро за 24 юни Хороскоп

Тройка Пентакли - карта Таро за 24 юни

Вложеният труд носи удовлетворение и резултати