Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 31 декември 2021

Астрологична прогноза за 2022 г

Годината обещава значителни промени за почти всички зодии


изображение: iStock
изображение: iStock
2022 г. обещава значителни промени. Особено забележително астрологично събитие ще бъде парадът на Юпитер, Венера, Сатурн, Луна, Нептун и Марс, който ще се случи на 12 юни.

Овен
През 2022 г. Овенът ще се сблъска с големи промени в живота си. Които са били сами, може да открият своята романтична връзка. Трябва да обърнете голямо внимание на онези хора, които са наблизо и се нуждаят от помощ, подкрепа, грижа. Да помагаме на хората около нас е една от основните дейности, в които Овенът може да бъде успешен през идващата година на Тигъра. Избягвайте несериозните хобита, хазарта и незадълбочените  връзки.

Телец
Телецът ще се сблъска с доста динамичен живот. Преместването и пътуването са много вероятни. Тези и други обстоятелства могат да повлияят неблагоприятно на семейния му живот, който е свикнал на стабилен домашен уют. В същото време има възможност да донесете добри доходи на семейството чрез финансови инициативи. Звездите обещават успех в бизнеса.

Близнаци
Близнаците могат да посрещнат идната година с множество събития и дългове от миналото. Възможно ли е да се отървем от тях? Ще имате такъв шанс до 14 април, докато е в сила Черната луна. Това ще ви позволи да прекъснете старите връзки и да намерите свобода. Но не разчитайте на звездите да решат проблемите ви вместо вас. Предстои ви сериозна работа върху вас. На първо място, осъзнаване. Ако можете да направите правилните изводи за живота си, тогава годината обещава да бъде успешна в почти всяка област от живота. Не позволявайте на баластът от миналото да ви пречи.

Рак
Раците  ще имат много светла и наситена със събития година. Ще почувствате потенциала да преместите планини. Разбира се, това ще повлияе на вашето спокойствие. Шумът и суматохата не са най-добрият съюзник за емоционалните Раци, но все пак понякога трябва да забравите за предпочитанията си и да се потопите напълно в бизнеса. Опитайте се да бъдете устойчиви срещу всичко, което потенциално може да ви изведе от равновесие. Ако трябва да хвърлите багажа от емоции някъде, тогава има смисъл да използвате творческа дейност за тази цел.

Лъв
Лъвовете трябва да гледат на себе си много критично и да не изискват повече внимание към себе си, отколкото наистина заслужават. Тигърът ще се увери, че лъвът не е арогантен. При първите прояви на арогантност животът ще намери начин да пренесе Лъв от небето на земята. Съвестната работа и обмисленият подход към бизнеса ще позволят на Лъв да постигне успех в различни области.

Дева
Девите очакват много светла и изпълнена с положителни събития година. Тигърът благоприятства Девите и затова ще се опита да гарантира, че във всяка ситуация всичко работи във ваша полза. Успехът и късметът са на ваша страна. Затова си поставяйте амбициозни цели и ги постигайте. Много е вероятно някои от вашите съкровени желания да се сбъднат, но за това трябва да положите малко усилия.

Везни
Годината ще бъде тясно свързана с взаимодействията в обществото. Това ще представлява сериозна трудност. Факт е, че безскрупулните хора ще взаимодействат активно с вас. Те ще се опитат да ви манипулират, за да постигнат собствените си цели. До лятото ще имате отлични перспективи за кариера. Можете да получите повишение или да започнете нова работа, която значително ще промени живота ви към по-добро.

Скорпион
Това е чудесно време за Скорпионите да скъсат старите връзки и да намерят нови пътища в живота за себе си, които вече не изискват взаимодействие с неприятни хора, които имат лоши намерения. Трябва също да се има предвид, че от 29 април до 8 октомври влиянието на Плутон в Козирог ще даде възможност за коригиране на много неприятни моменти, които досега са предизвиквали безпокойство.

Стрелец
Стрелецът ще почувства прилив не просто на сила, а на цял поток от енергия. Годината на Тигъра ще бъде най-продуктивна за тези, които се занимават с творчество. Не стойте неподвижно, а се занимавайте с различни дейности. Това ще ви позволи да разширите хоризонтите си и да разберете по-добре себе си и своите възможности. Пред вас са отворени пътищата за постигане и на най-нереалистичните цели. Важно е да действате с пълна сила и да не се страхувате от препятствия, тъй като все пак успешно ще ги преодолеете.

Козирог
Козирозите вече могат с голям успех да доведат планове до логичния си завършек. Ако имате недовършен бизнес, дългове или започнати проекти, тогава си струва да ги довършите, за да оставите всичко това зад себе си. В същото време не се препоръчва да започвате важни начинания. Не вземайте емоционални решения, не действайте импулсно. За Козирозите сега най-важно е да максимално сдържани и предпазливи. Подредете живота си, преди да продължите напред.

Водолей
Годината на Тигъра ще обгради Водолея с множество начини за реализиране на определени идеи. Но не позволявайте на това привидно изобилие да ви обърка. Всъщност във вашия случай има големи шансове да бъдете осенени   с много идеи, но не и да завършите нито една. Небесните тела препоръчват на Водолея да избере най-приоритетната от основните задачи и да хвърли всички налични ресурси в изпълнението им. Този подход ще бъде най-оптималният и ще спести енергия, време и нерви.

Риби
Цялата година е най-благоприятна за Рибите. Това се дължи на благоприятното местоположение на покровителя на Риби - планетата Нептун. Животът ви ще се подобри в повечето области и усилията, които трябва да положите, ще бъдат минимални. Изобщо Рибите са най-щастливият знак от зодиака през идващата година на Тигъра. Има смисъл да си поставите най-амбициозните планове и да се заемете с изпълнението на най-съкровените си желания.
Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април Хороскоп

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април

Босите му стъпала попиват земната енергия и той се чувства свързан с цялата природа, с корените си

Паж Жезли – карта Таро за 25 април Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 25 април

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април Хороскоп

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април

Не можем да измамим собственото си сърце

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега