Подкрепете ни!




ЗдравеГанета Сагова, снимки Добрин Кашавелов / 26 юни 2024

SKYMED изцерява с вода... с ГАНС

Холистичният център в Сливен търси учени и съмишленици, за да разпространи революционното откритие – наночастици, които спасяват животи


От ляво надясно: Петър Йовчев, д-р Тодор Ганчев и Симона Кирилова, медицинска сестра
От ляво надясно: Петър Йовчев, д-р Тодор Ганчев и Симона Кирилова, медицинска сестра
В Сливен сме, в Холистичен център SKYMED, за да се срещнем с двама войводи на новото време. Според етимологията на „войвода“ думата произлиза от „вой“ – съкратено от „война“, и „вода“. Това изключително приляга на нашите герои. Изследователят Петър Йовчев и д-р Тодор Ганчев са обявили война на болестите, които побеждават с... вода, енергийно заредена с ГАНС?! (ГАНС е съкращение от газ в нано твърдо състояние на веществото – виж бр. 1/2023)


Милена Димитрова е чаровна млада дама, също от Сливен. Преди две години здравето є сериозно се влошава – изпитва задух, умора, има висока температура, която не се повлиява от нищо. Поставят є диагноза системен лупус и я лекуват с кортикостероиди в големи дози. „Това продължи половин година, но не даде резултат, дори състоянието ми се влоши. Бях в абсолютна депресия“, обяснява Милена.

Невероятно, но факт!

Тогава се запознава с Петър Йовчев и започва терапия в Холистичен център SKYMED. Правят є вливки през ден с физиологичен разтвор, зареден със специфични ГАНС наночастици. Още след третата процедура температурата є спада. След два месеца тя се възстановява напълно. Година по-късно Милена Димитрова се чувства отлично, няма и помен от лупуса. „А реално є вливахме вода (физиологичен разтвор) – лекарите не можеха да повярват какво се случва...“, разказва Петър Йовчев.

Иванка Кулова е друга млада жена, която страда от колит, алергия, болезнен предменструален синдром, постоянна умора, тежка депресия. През лятото пребивава само на климатик, защото є прилошава и припада. Тя научава за Холистичен център SKYMED и си купува GANS Emotion Balance и GANS Extra Health. Започва да пие заредена с ГАНС вода и... бързо се успокоява. „Моят ум е маймунски, непрекъснато мисли. Но настъпи баланс и на емоционално ниво, и на ментално“, споделя в ютюб канала на Skylab Иванка Кулова. Силите є се връщат. Полагайки заредена вода върху корема си, тя преодолява менструалните болки. С пиене и налагане върху различни части от тялото на ГАНС вода, без медикаменти, успява да се излекува от ковид. Алергията є също изчезва, а колит не е имала от 2020 г. „ГАНС промени моя живот“, казва Ваня.

Десетки подобни истории можете да научите от ютюб канала Skylab Industries. Едно от необяснимите изцеления е на дядо Димитър, роднина на голям шеф на болница. Диагнозата му е две туморни образувания на пикочния мехур. Лекарите се опитват с лазерно изгаряне да спрат растежа на рака, но без полза. Човекът едва ходи, цветът му е черно-жълт. Само след четири процедури с ГАНС цветът му се променя, връща си усмивката, започва да се храни и си забравя бастуна. След 20-ата процедура прави цистоскопия, от която се вижда, че ракът е изчезнал. Днес мъжът, който гони 90-те, ходи по 2 – 3 км пеш и дори си кара отново колата.

Не чух, не видях, не разбрах

Тези истории са толкова невероятни, че чак не са за вярване – за нас, обикновените хора, но не и за Петър Йовчев. Той от години се опитва да убеди учени и лекари в силата на ГАНС изделията, разработени по технология, подарена на света от иранския учен Мехран Таваколи Кеше. Кеше открива начин, по който енергийните полета на различните вещества помагат да се справим с болестите. (Откритието има и други приложения, за които ще разкажем друг път.)

Твърд като името си, Петър не се отказва от своята мисия (видяна насън) да спасява с ГАНС човечеството, започвайки от здравето на българите.

Лудите, лудите – Те да са живи

Един ден животът го среща с д-р Тодор Ганчев, войвода по дух, лекар по призвание, с три медицински специалности: кардиология, ревматология и вътрешни болести. Д-р Ганчев веднага вижда в ГАНС изделията възможност да помогне на много хора, включително на онези, за които конвенционалната медицина не може да направи много. И се включва в проекта Холистичен център SKYMED.



„Холистичният подход разглежда човешкия организъм като целокупност от системи и органи и гледа на болестта отвсякъде. Сега, като се разболееш, отиваш на тесен специалист и той ти казва: „При мен няма нищо“, отиваш на втори и той казва: „Тук няма нищо“, отиваш на трети и се отчайваш. Казваш си: „Аз съм болен, а всички ми казват, че нищо ми няма. Повече няма да ходя по доктори“. Навремето докторите имаха общ поглед и казваха: „Да, това не е за ревматолог, не е за кардиолог, но това е за хематолог. Аз поставям 60 – 70% от диагнозата и вече тесният специалист изпипва нещата от фината им страна.“

Където миналото среща бъдещето

SKYMED среща добрите практики от миналото с ГАНС технологията на бъдещето. Д-р Ганчев приема с внимание всеки пациент, разглежда изследванията му, назначава нови. „Понякога диагнозата е сбъркана, а има и шарлатани. Една жена дойде с ехограф на черепа?!“, споделя медикът и допълва: „Тук използваме изследванията на една от най-добрите лаборатории в България. Центърът разполага със спирометър, с който изследваме дихателната функция, може да открие туберкулоза с 99% точност; имаме ЕКГ и апарат за биорезонансна диагностика...“.


Когато диагнозата е ясна, лекарят ускорява лечението с подбран правилно ГАНС и с добавки като живи пробиотици и витамин С. ГАНС има различни приложения, като инхалации или чрез зареждане на вода (с поставяне на малката бутилка ГАНС във или до каната с вода).

Изравняване на енергийни полета

Молим Петър Йовчев да обясни как въздейства т.нар. ГАНС. „Ние правим наночастици с вибрация, която ще захрани клетката с енергия. Тя има нужда основно от четири вида енергия – на азот, водород, въглерод и кислород. Това е така, тъй като всяка една аминокиселина е изградена от тези четири елемента, те правят протеините, а протеините – клетки и тъкани. Като работим с тези четири елемента, ние даваме на клетката енергията, от която има нужда – обяснява Петър Йовчев. – Второто нещо, което правим, е подобряване на всички метаболитни процеси в тялото, нормализиране на функцията на клетките. Третото нещо, което се случва, е нормализиране на киселинността в организма.“


Холистичният център отвътре

Изследователят от SKYMED обяснява, че когато човек се храни предимно с животински продукти и в организма му няма достатъчно пробиотици, пил е например антибиотик, тогава той трупа отпадни продукти и няма кой да ги преработи. Те отиват в червата, засядат там и серните съединения ги втвърдяват. „Над 80% от хората, на които е правена аутопсия, имат твърди частици в червата си“, обяснява Петър Йовчев. –„За съжаление, в киселите млека днес няма достатъчно добри бактерии, които да разграждат отпадъците. И става гнилоч, зараждат се червеи... Те не са лоши, защото изяждат тази отпадъчна храна, но отделят токсини, които трудно се обработват от тялото.“

ГАНС прави следното: създава енергийно поле с вибрациите на същите елементи на киселините в организма, но с по-нисък интензитет. Така започва да извлича енергия (за да се изравнят полетата) и връзките между атомите се разпадат. Сглобката се разпада и вместо нитрат например се получава кислород и азот. „Не може вече да се създаде нитрозамин, който предизвиква рак. Процедурите, които правим, атакуват киселините в цялото тяло. Отслабва полетата на вредните вещества и ги разпада. И те вече не са киселини. Трансформацията е на микрониво и веднага се виждат промените“ – обяснява войводата на новото време. Ето как болестта се спира, а след това човек започва постепенно да се подобрява.
И чудото се случва.

Холистичен център SKYMED
Сливен, бул. „Хаджи Димитър“ 31А
www.skymed.bg
https://skylab.bg
фейсбук група: GANS за добро здраве!
youtube: @skylabindustries
0877 60 60 66
office@skymed.bg

Статията е публикувана в Списание 8, бр.6/2024




Още по темата:

Превенция е единствената препоръка на ООН в борбата срещу дрогата Здраве

Превенция е единствената препоръка на ООН в борбата срещу дрогата

Фондация „За един чист живот“ започва информационна кампания за родители на тийнейджъри

Диабетът е възпалително заболяване Здраве

Диабетът е възпалително заболяване

Затлъстяването води до хронично системно възпаление и инсулинова резистентност

Вар или глина? Важно е в дома ни да ги има! Здраве

Вар или глина? Важно е в дома ни да ги има!

„Брезза ди колори“ предлага природосъобразни, красиви и здравословни мазилки

Хармонизатори за дома и хората Здраве

Хармонизатори за дома и хората

С тях подобряваме жизнената енергия около нас, базирайки се на древен фън шуй и съвременни методи

Витаминът, без който не можем Здраве

Витаминът, без който не можем

Недостигът на витамин Д носи със себе си най-тежките заболявания

Робърт Ф. Кенеди младши: Тения изяде част от мозъка ми Здраве

Робърт Ф. Кенеди младши: Тения изяде част от мозъка ми

Случаите в САЩ са стотици годишно, в Европа инфекцията се среща рядко

СЗО: Без глобален пандемичен пакт! Здраве

СЗО: Без глобален пандемичен пакт!

Провалиха се преговорите между 194 държави

Иде ли краят на слънцезащитните кремове? Здраве

Иде ли краят на слънцезащитните кремове?

Експертите коренно промениха мнението си как да се излагаме на слънчевите лъчи

Епидемия от киберхондрия Здраве

Епидемия от киберхондрия

Защо при здравна тревожност д-р Google нанася повече вреда, отколкото полза

5 най-полезни билки в България Здраве

5 най-полезни билки в България

Магията им се свързва с благосъстоянието на тялото и духа. По нашите ширини съществуват над 3600 растителни вида.

Сърцето ни трябва не само за обичане Здраве

Сърцето ни трябва не само за обичане

За него се грижим много добре с хранителната добавка „Кардиозон“

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат Здраве

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат страничните ефекти от първите

Пациентите с остеопороза и висок холестерол са тъпкани с хапчета, макар да няма сериозни рискове за здравето им

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак Здраве

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак

В магазините бутилките ще са далеч от храните и почти скрити, промоциите и рекламата са ограничени

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото Здраве

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото

Хипотеза: Имунната система атакува фрагменти от глутеновия протеин, наподобяващи тъканта на щитовидната жлеза

Битовата химия е опасна за мозъка Здраве

Битовата химия е опасна за мозъка

Nature Neuroscience: Домакинските препарати са свързани с неврологични заболявания

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им. Здраве

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им.

Употребата на лечебни растения трябва да е само след консултация с медицинско лице