Подкрепете ни!




ХороскопРосица Димитрова / 28 март 2023

Седмичен ведически хороскоп

Петък носи добри бизнес възможности, в събота е Екадаши – погрижете се за здравето си. Неделя ще бъде ден за планиране на печеливши стратегии


снимка: iStock
снимка: iStock
Седмицата започна обещаващо с успешна, благоприятна и устойчива енергия. Вторник ще отвори добри възможности за нови комуникации. Сряда е добър момент да поставите ясно границите си, а четвъртък ще провокира силни импулси за независимост и нови подходи. Петък носи експанзия и добри бизнес възможности. В събота е Екадаши – погрижете се за здравето си. Неделя ще бъде ден за бързи резултати и точни стратегии.

27.03 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня: Rohini – Рохини
Този понеделник започва седмицата cъс свежа и оптимистична енергия. Луната до обед ще преминава през съзвездието на своята екзалтация, къде тя ще може да се разгърне в цялата си сила и блясък. Обещаващо начало за новата седмица и благоприятен ден, който дава възможности за успех в много сфери и области. Стартиране на бизнес и въпроси, касаещи търговия и финанси, днес ще бъдат особено благоприятни. Може да очаквате също добри и устойчиви плодове за всички въпроси, които касаят романтични или брачни отношения.

28.03 – ВТОРНИК
Накшатра за деня: Mrigashira – Мригашира
Вторник идва с креативна и динамична енергия, свързана с комуникации и общуване. Подходящ момент за стартирането и създаването на образователни центрове, организирането на курсове и начало на обучения. Добър момент да смените и подновите нещо в интериора и обстановката около вас. Денят носи чудесна енергия, особено подходяща за възстановителни практики за поддържане на здравето, тонуса и подмладяващи процедури. Категорично избягвайте конфронтации или резки реакции и действия, ако искате да имате успех в днешния ден.  

29.03 – СРЯДА
Накшатра за деня:
Ardra – Ардра
За разлика от вторник, сряда ще носи по целенасочена енергия, фокусирана върху всякакви дейности, свързани с разрушаването и избавянето от остарели и ненужни неща – навици, отношение, стари вещи, стари сгради. Добър момент да се срещнете лице в лице със скрити дълбоки трудности и проблеми. Да поставите ясно границите си. Денят ще дава също и добри възможности за прекратяване на договорни отношения и ангажименти. Всякакви действия, които предполагат и изискват дързост и смелост, ще бъдат особено подходящи днес. Чудесен момент да посветите време на изследвания и творчески планове.

30.03 – ЧЕТВЪРТЪК
Накшатра за деня:
Punarvasu – Пунарвасу
Четвъртък идва с енергия, която ще активира темите със силното желание и необходимостта от независимост. Денят ще бъде подходящ за пътувания и всичко, което изисква въображение , вдъхновение и иновативен подход. Добър момент за повторно възстановяване на проекти или взаимоотношения. Отново енергията ще бъде силно подходяща за лечения, грижа за здравето и виталитета. Посветете време на себе си и отделете време за себеанализ, не забравяйте да се радвате и наслаждавате на простите неща в живота.  

31.03 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Pushya – Пушя
Петък ще бъде подходящ за всякакъв тип начинания и полагане на основите на нещо ново за вас. Добър момент за съзидателни действия и развитие. Тази позиция се счита за особено експанзивна и благоприятна за финансово планиране и всички видове търговия и бизнес. Днес действайте без да вдигате много шум и суета, доверявайте се повече на ситуациите и хората около вас.  Стремете към дипломатичност в комуникациите си за да имате желания успех.

01.04 – СЪБОТА
Накшатра за деня:
Ashlesha – Ашлеша/ЕКАДАШИ до 01:49 ч. на 2 април
Събота ще бъде под влиянието на Екадаши. Следвайте смело целите си и не се спирайте пред препятствията. Екадаши в превод от санскрит е 11 („ека“ – едно, „даша“ – десет). Подходящ ден, в който е добре да ограничите храната и да опитате да бъдете в синхрон с ритъма на Вселената. Може да се възползвате от енергията на Екадаши и да се погрижите за себе си, като бъдете по-осъзнати за това, с което се храните. Добър момент да се отървете от нежелани неща или навици, които ви пречат.


02.03 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Magha – Магха
Неделя идва с подходяща енергия за намиране на правилните стратегии за уреждане на спорове и конфликти. Добър момент да реализирате амбициите си като успеете да постигнете по-добри и високи резултати в неща, които са важни за вас. Особено подходящ момент за публични представяния (лектори, актьори, музиканти и др.). Ден за изпълнение на обещания и постигането на бързи резултати. Оставете решаването на финансови въпроси за следващ, по-подходящ ден.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Паж Жезли – карта Таро за 25 април Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 25 април

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април Хороскоп

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април

Не можем да измамим собственото си сърце

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри