Подкрепете ни!




ХороскопРосица Димитрова / 10 юли 2023

Седмичен ведически хороскоп

В сряда внимавайте с емоциите, в четвъртък се пазете от конфликти, в неделя бъдете смели. Петък е най-благоприятният ден.


Седмичен ведически хороскоп
Понеделник дава добри възможности да оправите делата си. Вторник е чудесен момент за нови начинания. Сряда носи добри шансове за разрешаването на сложни казуси. Четвъртък е Екадаши! Погрижете се за себе си и атмосферата около вас. Търсете спокойна среда и чиста комуникация. Петък носи ръст, подем и стабилни резултати за всякакъв вид начинания. Събота ще бъде подходящ момент за пътуване и всичко, което касае образование. Неделя ще бъде чудесен момент да се отървете от всичко старо и ненужно, което отнема от енергията ви.

10.07 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня: Revati – Ревати
Седмицата започва с динамична енергия. Денят ще бъде благоприятен за всякакви инициативи и дейности, свързани с творчество и благотворителност. Внимателното и мило отношение ще ви отваря врати днес. Всяко прекалено напористо или „остро“ поведение ще бъде крайно неподходящо и няма да ви даде очакваните резултати. Оставете новите начинания за следващ ден. Днес насочете енергията си в стабилизиране на това, което имате.

11.07 – ВТОРНИК
Накшатра за деня:
Ashvini – Ашвини
Вторник носи успешна и благоприятна енергия, подтикваща към всякакви нови начинания и инициативи. Подходящ момент за лечения, изследване, подмладяващи процедури и подобряване на външния вид. Всичко, което изисква бързина на мисълта и действията, ще ви носи успех. Чудесен момент за начало на образование и действия, насочени към получаването на образование.

12.07 – СРЯДА
Накшатра за деня:
Bharani – Бахарани
Сряда носи устойчива и съхраняваща енергия, подкрепяща всякакви инициативи, свързани с деца и всичко, което носи спонтанност. Подходящ момент за ситуации, изискващи преодоляване на препятствия и разрешаването на сложни казуси. Внимавайте със силните емоции и желания днес. Давайте и търсете подкрепа на близките хора около вас.

13.07 – ЧЕТВЪРТЪК
Днес е Екадаши एकादशी – в превод от санскрит 11 („ека“ – едно, „даша“ – десет). Единдесетият лунен ден във ведическата астрология се счита за особено подходящ момент, в който е добре да отделите време за здравето си и да опитате да бъдете в синхрон с ритъма на Вселената. Може да се възползвате от енергията на Екадаши и да се погрижите за себе си, като бъдете по-осъзнати за това, с което се храните. Добър момент за духовни практики, пост, медитация, молитва и себеанализ. Стремете се към радост и наслаждение от простите неща в живота. Пазете се от конфликти днес, тъй като денят носи силно желание за независимост.

14.07 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Rohini – Рохини
Петък идва с енергия, като подкрепя всички начинания, изискващи стабилен резултат. Начало на строителство, стартиране на бизнес или заемане на нова длъжност. Добър момент за дейности, свързани с търговия и финансови въпроси. Благоприятен момент за брак, полагане на клетви, обети и романтични дейности. Ако имате интереси или проекти, свързани с изкуство или някаква форма на творчество, това е добър момент да им се отдадете по-интензивно, както и да разчитате на успех. Подходящ момент за самоусъвършенстване и подреждане на нещата в материален план. Започнатото днес ще даде ръст, подем, добри и устойчиви плодове.

15.07 – СЪБОТА
Накшатра за деня:
Mrigashira – Мригашира
Събота ще носи изграждаща енергия, свързана с общуване и пътувания. Подмладяващите процедури и възстановителните практики също ще дадат добър и дългосрочен резултат днес. Много добър момент за всичко, което касае образование, организирането на курсове, образователни центрове или начало на обучение. Декорация, подобряване на интериора и грижа за дома ще бъдат особено подходящи. Отделете време за разходка сред природата, за да презаредите батериите си. Денят е свързан със силата на удовлетворението, носи изследователски и чувствен нюанс. Избягвайте конфронтациите или рязко поведение при всички обстоятелства.

16.07 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Ardra – Ардра
Неделя носи целенасочена енергия, фокусирана върху всякакви дейности, свързани с разрушаването и избавянето от остарели и ненужни неща – отношение, стари вещи, стари сгради. Добър момент да се срещнете лице в лице със скрити дълбоки трудности и проблеми. Да поставите ясно границите си. Денят ще дава също и добри възможности за прекратяване на договорни отношения и ангажименти. Всякакви действия, които предполагат и изискват дързост и смелост, ще бъдат особено подходящи днес. Чудесен момент да посветите време на изследвания и творчески планове.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Десетка Чаши – карта Таро за 19 септември Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 19 септември

Във въздуха витае магичен и празничен дух

Днес е пълнолуние и лунно затъмнение в Риби Хороскоп

Днес е пълнолуние и лунно затъмнение в Риби

Вслушайте се в своята интуиция – тя ще ви води през този преходен период

Паж Пентакли – карта Таро за 17 септември Хороскоп

Паж Пентакли – карта Таро за 17 септември

Важно е да запазим своето любопитство и непредубеден ум

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В четвъртък не бързайте, в събота отстоявайте смело позициите си, неделя е време за промени

Магьосникът – карта Таро за 16 септември Хороскоп

Магьосникът – карта Таро за 16 септември

Тази седмица очакваме мощни размествания и внезапни обрати

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 15 септември

Тя ни свързва с интуицията и мъдростта, които са заложени в нас по рождение

Светът – карта Таро за 14 септември Хороскоп

Светът – карта Таро за 14 септември

Изкачили сме се на ново ниво на развитие

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 13 септември

Днес в живота ни може да се появи стар познат, приятел или бивш партньор

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември Хороскоп

Рицар Чаши – карта Таро за 12 септември

Хвърля се страстно във всичко, което прави, без да се съобразява с правилата, приети от обществото

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 11 септември

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 10 септември

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда бъдете смели, четвъртък е подходящ за анализи, неделя е под влиянието на Екадаши

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 9 септември

Днес е по-добре да отложим сериозните решения за по-късно

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 8 септември

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Осмица Пентакли – карта Таро за 7 септември Хороскоп

Осмица Пентакли – карта Таро за 7 септември

С любов и постоянство аз се превръщам в човека, който копнея да бъда