Подкрепете ни!
Новолуния и Пълнолуния – Книга наръчник

Новолуния и Пълнолуния – Книга наръчник

Цена: 20.00 лв.

Купи

В синхрон с природните закони

Тази книга наръчник описва всички Новолуния и Пълнолуния, които се случват в течение на една година, за да ни помогне да сме наясно кога е най-подходящото време да сме активни и кога е по-добре да изчакаме. Тя не е обвързана с конкретна година – може да се ползва винаги, когато искаме да си сверим часовника с Луната.В древността човекът интуитивно е следвал тези фази, защото животът му е зависел от това, но в днешно време често сме откъснати от природата и сетивата ни са се позамъглили. Ако синхронизираме ежедневието си с тези цикли, всичко се случва с повече лекота.

Луната не свети със собствена светлина, а отразява тази на Слънцето, затова нейното влияние не е толкова очевидно, но е не по-малко важно. Тя е свързана с нашето подсъзнание, емоциите, нуждите на тялото, с периодите на увеличаване и намаляване на енергията.

В тази цветна книга ще намерите двадесет и четири глави с всичките дванадесет вида Новолуния и дванадесет вида Пълнолуния за годината. Като приложения има две таблици – първата е с всички дати на Новолунията и Пълнолунията за годините до 2033 г., а другата е с всички ретроградни движения на личните планети за същия период (Меркурий, Венера и Марс).Казвам се Богомила-Сандия и моя страст е изследването на невидимите реалности и търсене на начини за проявлението им в нашия човешки свят, независимо дали през духовните практики или изкуството. Неслучайно значението на второто ми име от санскрит – Сандия – е свързано с баланса между светлината и тъмнината – този фин момент сутрин и вечер, който наричаме здрач или магичен час, когато въздухът сякаш потрепва и оживява. Тогава можем да усетим как Небето наднича към Земята…
Издателство: supernova

Прочети част от книгата тук и тук и тук
Прочети ежедневната Таро прогноза на Богомила-Сандия тук
Гледай участието на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8
Интервюта с Богомила прочети тук, тук и тук