Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Попитах водата кой е Рене Мей

Радиестезистът Иван Тодоров заснема рисунка на вода, която е стояла върху образа на големия духовен водач

Ганета Сагова

Редовните читатели на Списание 8 познават радиестезиста Иван Тодоров (брой 7/2011). Той ни показа и разказа за микросвета в кръвта ни. Работи с микроскоп в режим на фазов контраст – това означава, че светлината пада под ъгъл и позволява да се наблюдава капката кръв, докато е жива. Така се прогнозират болести и това, което е по-важно – могат да се дадат правилни съвети как да ги избегнем. Докато събирахме информация по темата, Иван ни даде да изпием по чаша вода с микроелементи и само от тази живителна течност кръвта ни се промени: разреди се, клетките се освободиха, белите кръвни телца се оживиха...


Радиестезистът Иван Тодоров

Защо разказвам това? Защото с годините изследователят прави множество експерименти и установява, че различните води имат собствено въздействие върху кръвта, респективно върху целия ни организъм. 

Преди да анализира кръвта, Тодоров заснема водите. Тъй като течността е безцветна, му хрумва да добави физиологичен разтвор от 0,25%, сиреч: мъничко сол. След това накапва от водата върху стъкленичка и когато се изпари и остави отпечатъка си, той я фотографира при 80 000 пъти увеличение от тъмнополевия микроскоп. Резултатът е изумителен! Солените капки кристализират в уникални картини.  


Кръвта вода

С това свое ноухау Тодоров усъвършенства работата на известния японски изследовател Масару Емото, който пръв обърна внимание на света, че водата рисува. Когато картините ѝ са хармонични и красиви, това означава, че е заредена с позитивно въздействие и обратно, обясняваше Емото, преди да си отиде от този свят през 2014 г. 

До същите изводи достига и Иван Тодоров, като успява да ги докаже! Заснема красиви (и грозни) рисунки от кристализирана сол, след това дава от водата на пациент и документира въздействието ѝ върху кръвта. Когато е заредена с молитви, с мисъл, с текст, или е взета от изворче, директно от природата, тя е много красива, със симетрични рисунки. И ако я пием, само след 10-15 минути организмът ни се отблагодарява с много добра кръвна картина!

Тодоров прави стотици снимки на различни води, някои от които изключително красиви и бъбриви. Според изследователя водата запечатва образите на обекти и събития, които са били до нея. Така например вода от рилско езеро рисува балони, а миналото лято там те се рееха в небето. Тази от Бъбрека... рисува бъбрек?! На рисунка с вода от Трилистника пък се появява извънземно...

През октомври 2016 г. Тодоров прави изложба с част от солените картини в музея „Земята и хората", а изводите от откритието си представя на конференция, организирана от Института по космически технологии към БАН.

„Събудихме интерес. Защото само с ръце и мисъл може да се активира водата, да се направи жива. А това е много важно горе, в Космоса, може да спести няколкостотин килограма апаратура. Трябва да се мисли за човека там, а той може да съживи водата и в нея да отгледа растения, животни. Защото заредената вода поддържа полезните бактерии – сапрофитите, а „лошите" не се развиват", казва Иван Тодоров.

Някои учени, разбира се, са скептични спрямо тези изводи, защото нямат обяснение как се появяват картините. Според тях солите не кристализират по този начин и те не приемат концепцията за огледален запис... Но светът затова е интересен, защото винаги има какво още да се научи.


Кой е Рене Мей

Ето че стигаме до най-интересното. До рисунките от вода, заредена от снимката на Рене Мей. За онези, които са пропуснали юнския ни брой само ще маркирам, че това е един от най-големите духовни водачи на нашето време. Хуманист, който само със Светлината си може да спре конфликти; лечител, спасяващ тежко болни и вадещ хора от кома, свръхчовек, който може да се телепортира, да си спира сърцето и дишането... (Повече за него – в книгата на съпругата му Жулиет Лор - "Рене Мей - рицарят на ангелите", издание на Списание 8.) 

Рене беше в София, лекува с любовта си и вече има десетки свидетелства за изцеление (ако и вие имате такава, разкажете ни я! Очакваме ви на тел. 02 963 28 96 и office@ossem.eu!)„Прочетох с вълнение материала ви за Рене Мей", разказва Тодоров. „И аз отдавна съм разбрал, че ако нямаш Любов в сърцето си, все едно не си живял. През последните години много работя с водата, основата на живота. Когато искам да получа безпристрастен отговор, съм свикнал да се обръщам към нея. Тя не просто помни събития и личности, но отпечатва техния енергиен и информационен портрет... 

Затова попитах водата кой е Рене Мей. Използвах една от най-разпространените води в търговската мрежа, като добавих незначително количество физиологичен разтвор и я активирах чрез снимката на Рене Мей от корицата на Списание 8.

Заредих три шишенца – на нивото на „третото око", на нивото на сърцето и на нивото на сключените в медитативен ключ ръце на Рене. И ето какво се получи...

Изумително! Виждал съм само веднъж подобни форми да се появяват във вода, подложена на енерго информационно въздействие", казва Тодоров. „При зареждане на Водата чрез словата „Бог е Любов!"


Изображение, получено от кристали вода,
заредени с "Бог е Любов!"


Удивителното при кадрите на вода, заредена от снимка на Рене, е, че навсякъде могат да се видят правилни, искрящи пирамиди с основа квадрат! 


Защо пирамиди

И друг път солената вода е рисувала пирамиди. Веднъж, когато била „заредена" с глаголицата, се появили тристенни пирамиди – символ на триединството. Друг път, при древен египетски текст, нарисувала четиристенни перфектни египетски пирамиди, като тези при Рене Мей. И трети път, на снимките на вода, на която е въздействано с български народни шевици, се появяват изображения и на четиристенни, и на триъгълни пирамиди върху кръг.

Пирамидите са най-мистичните структури, чието въздействие науката все още не може да обясни. В тях се лекуват болести, прави се хубаво вино, плодовете не се развалят... Хората, които се занимават с радиестезия, пък знаят добре, че там, където има негативно влияние: от wi-fi, електричество, компютър или геомагнитни линии, е достатъчно да се постави пирамида и енергията „се обръща".

„Вижте вода, която е стояла до компютъра ми – картините са като разстреляни. Получава се асиметрия, разрушават се структурите... Приятели архитекти казаха, че приличат на т. нар.  деструктивизъм в архитектурата", казва Тодоров и ни показва. Снимките наистина са плашещи. А на една от тях от пирамидата беше останала само 1/3... Много интересно обяснение дава самият Рене Мей, който живее в страната на стотици пирамиди – Мексико (в глава „Атлантите" от „Рицарят на ангелите"): „Ако човекът познаваше истинската история на пирамидите, щеше да разбере, че животът е по-прост, отколкото си представяме. Създаването на тези величествени постройки е свързано с цивилизация, съществувала преди Древен Египет. (За нея се говори и в Библията: „Мъже, слизащи от небето, дойдоха да оплодят жени на земята". Високо еволюирали духовно същества.) Строителите на пирамидите са искали чрез тях да възпроизведат пътя, по който се прониква в друго измерение - в света на мъртвите, за да могат да отидат на Небето. Смъртта е само едно преминаване. Те са го знаели. Пирамидите са построени въз основа на различно разбиране на света... Ние сме забравили тяхното значение, решили сме, че става дума за символи... а древните египтяни са се опитвали да вложат в тях инструмент за преход към другия свят, подобен на моя експеримент с преживяването, близко до смъртта..."


Силата на Любовта

Явно е, че пирамидите и любовта са в пряка връзка – там, където има любов, енергията ѝ рисува пирамиди, и обратно – където има пирамиди, се излъчва енергията на любовта.

„Рене Мей е проводник на най-животворната енергия на този свят – Любовта", категоричен е и Иван Тодоров, който сравнява снимките на водата, заредена с „Бог е Любов" и на неговите фотографии.

„Много малко хора се замислят защо всички духовни водачи и учители говорят за тази любов: Петър Дънов, Христос, всички! Благословени сме, че Рене Мей идва в България! Защото, когато един осъзнат човек ходи по този свят, той благоухае. И със своето благоухание прави искрици. Да е жив и здрав дълго време, защото ще предаде тези искри любов на много, много хора..." Според нашият водач в света на тайните - Рене Мей е явление! 


Феномени

„И той, като Слава Севрюкова (брой 10/2009), има поглед навътре, в микросветовете. Много малко хора стигат до податомни нива. Могат да ги видят и възприемат. Там е т.нар. ендодермата, Рене я нарича клетка, но това е нещо като шишарка с много листенца – и от всяко едно се формират различни тъкани, органи, жлези и т. н. Рене Мей стига до този зародиш на човешкото тяло и може да прави корекции на това субатомно, ядрено ниво. Там той прави рестарт на тялото!", разяснява Иван Тодоров.

От десетки години той се занимава с духовни практики и споделя, че и друг, посветен в тайните на природата, е можел да прави същото: неговият учител Борис Золотов (отишъл си от този свят преди 2 г.).„Навремето Ванга я изследваха в София – проф. Величков и Добранов, бяха я прибрали тук, в БАН, 6 месеца. Тя се разболя от рак много сериозно и се уплашиха, че ще я уморят. Тогава викнаха Евгений и Борис Золотови от Русия. Бащата е един от президентите на Руската академия на науките, създател на институт „Бехтерев". Занимава се с телепатия. До 1992 г. книгата му за телепатията е била разпечатана само в 30 екземпляра. А Борис владееше тази техника – рестарт на клетъчно ниво. Той работи с Ванга и им каза: „Оттук я качвате и я карате директно на Рупите, защото сте ѝ отрязали корените на тази жена. Там тя се презарежда..." Така я спаси. Когато се върна на Рупите, беше с руса коса, такава, каквато е имала на младини. В един от спомените за нея пише: „Ванга, като си дойде от София, беше с косата си от млади години. Коментарът е излишен... а темата остава отворена за най-животворната енергия и сила на света – ЛЮБОВТА!"


Материалът е публикуван в бр. 8/2017 на Списание 8. 

Още за Рене Мей четете в бр. 6/2017 и бр. 7/2017 на Списание 8. 

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане