Любопитно

Попитах водата кой е Рене Мей

Радиестезистът Иван Тодоров заснема рисунка на вода, която е стояла върху образа на големия духовен водач

Попитах водата кой е Рене Мей
Ганета Сагова

Редовните читатели на Списание 8 познават радиестезиста Иван Тодоров (брой 7/2011). Той ни показа и разказа за микросвета в кръвта ни. Работи с микроскоп в режим на фазов контраст – това означава, че светлината пада под ъгъл и позволява да се наблюдава капката кръв, докато е жива. Така се прогнозират болести и това, което е по-важно – могат да се дадат правилни съвети как да ги избегнем. Докато събирахме информация по темата, Иван ни даде да изпием по чаша вода с микроелементи и само от тази живителна течност кръвта ни се промени: разреди се, клетките се освободиха, белите кръвни телца се оживиха...


Радиестезистът Иван Тодоров

Защо разказвам това? Защото с годините изследователят прави множество експерименти и установява, че различните води имат собствено въздействие върху кръвта, респективно върху целия ни организъм. 

Преди да анализира кръвта, Тодоров заснема водите. Тъй като течността е безцветна, му хрумва да добави физиологичен разтвор от 0,25%, сиреч: мъничко сол. След това накапва от водата върху стъкленичка и когато се изпари и остави отпечатъка си, той я фотографира при 80 000 пъти увеличение от тъмнополевия микроскоп. Резултатът е изумителен! Солените капки кристализират в уникални картини.  


Кръвта вода

С това свое ноухау Тодоров усъвършенства работата на известния японски изследовател Масару Емото, който пръв обърна внимание на света, че водата рисува. Когато картините ѝ са хармонични и красиви, това означава, че е заредена с позитивно въздействие и обратно, обясняваше Емото, преди да си отиде от този свят през 2014 г. 

До същите изводи достига и Иван Тодоров, като успява да ги докаже! Заснема красиви (и грозни) рисунки от кристализирана сол, след това дава от водата на пациент и документира въздействието ѝ върху кръвта. Когато е заредена с молитви, с мисъл, с текст, или е взета от изворче, директно от природата, тя е много красива, със симетрични рисунки. И ако я пием, само след 10-15 минути организмът ни се отблагодарява с много добра кръвна картина!

Тодоров прави стотици снимки на различни води, някои от които изключително красиви и бъбриви. Според изследователя водата запечатва образите на обекти и събития, които са били до нея. Така например вода от рилско езеро рисува балони, а миналото лято там те се рееха в небето. Тази от Бъбрека... рисува бъбрек?! На рисунка с вода от Трилистника пък се появява извънземно...

През октомври 2016 г. Тодоров прави изложба с част от солените картини в музея „Земята и хората", а изводите от откритието си представя на конференция, организирана от Института по космически технологии към БАН.

„Събудихме интерес. Защото само с ръце и мисъл може да се активира водата, да се направи жива. А това е много важно горе, в Космоса, може да спести няколкостотин килограма апаратура. Трябва да се мисли за човека там, а той може да съживи водата и в нея да отгледа растения, животни. Защото заредената вода поддържа полезните бактерии – сапрофитите, а „лошите" не се развиват", казва Иван Тодоров.

Някои учени, разбира се, са скептични спрямо тези изводи, защото нямат обяснение как се появяват картините. Според тях солите не кристализират по този начин и те не приемат концепцията за огледален запис... Но светът затова е интересен, защото винаги има какво още да се научи.


Кой е Рене Мей

Ето че стигаме до най-интересното. До рисунките от вода, заредена от снимката на Рене Мей. За онези, които са пропуснали юнския ни брой само ще маркирам, че това е един от най-големите духовни водачи на нашето време. Хуманист, който само със Светлината си може да спре конфликти; лечител, спасяващ тежко болни и вадещ хора от кома, свръхчовек, който може да се телепортира, да си спира сърцето и дишането... (Повече за него – в книгата на съпругата му Жулиет Лор - "Рене Мей - рицарят на ангелите", издание на Списание 8.) 

Рене беше в София, лекува с любовта си и вече има десетки свидетелства за изцеление (ако и вие имате такава, разкажете ни я! Очакваме ви на тел. 02 963 28 96 и office@ossem.eu!)„Прочетох с вълнение материала ви за Рене Мей", разказва Тодоров. „И аз отдавна съм разбрал, че ако нямаш Любов в сърцето си, все едно не си живял. През последните години много работя с водата, основата на живота. Когато искам да получа безпристрастен отговор, съм свикнал да се обръщам към нея. Тя не просто помни събития и личности, но отпечатва техния енергиен и информационен портрет... 

Затова попитах водата кой е Рене Мей. Използвах една от най-разпространените води в търговската мрежа, като добавих незначително количество физиологичен разтвор и я активирах чрез снимката на Рене Мей от корицата на Списание 8.

Заредих три шишенца – на нивото на „третото око", на нивото на сърцето и на нивото на сключените в медитативен ключ ръце на Рене. И ето какво се получи...

Изумително! Виждал съм само веднъж подобни форми да се появяват във вода, подложена на енерго информационно въздействие", казва Тодоров. „При зареждане на Водата чрез словата „Бог е Любов!"


Изображение, получено от кристали вода,
заредени с "Бог е Любов!"

Удивителното при кадрите на вода, заредена от снимка на Рене, е, че навсякъде могат да се видят правилни, искрящи пирамиди с основа квадрат! 


Защо пирамиди

И друг път солената вода е рисувала пирамиди. Веднъж, когато била „заредена" с глаголицата, се появили тристенни пирамиди – символ на триединството. Друг път, при древен египетски текст, нарисувала четиристенни перфектни египетски пирамиди, като тези при Рене Мей. И трети път, на снимките на вода, на която е въздействано с български народни шевици, се появяват изображения и на четиристенни, и на триъгълни пирамиди върху кръг.

Пирамидите са най-мистичните структури, чието въздействие науката все още не може да обясни. В тях се лекуват болести, прави се хубаво вино, плодовете не се развалят... Хората, които се занимават с радиестезия, пък знаят добре, че там, където има негативно влияние: от wi-fi, електричество, компютър или геомагнитни линии, е достатъчно да се постави пирамида и енергията „се обръща".

„Вижте вода, която е стояла до компютъра ми – картините са като разстреляни. Получава се асиметрия, разрушават се структурите... Приятели архитекти казаха, че приличат на т. нар.  деструктивизъм в архитектурата", казва Тодоров и ни показва. Снимките наистина са плашещи. А на една от тях от пирамидата беше останала само 1/3... Много интересно обяснение дава самият Рене Мей, който живее в страната на стотици пирамиди – Мексико (в глава „Атлантите" от „Рицарят на ангелите"): „Ако човекът познаваше истинската история на пирамидите, щеше да разбере, че животът е по-прост, отколкото си представяме. Създаването на тези величествени постройки е свързано с цивилизация, съществувала преди Древен Египет. (За нея се говори и в Библията: „Мъже, слизащи от небето, дойдоха да оплодят жени на земята". Високо еволюирали духовно същества.) Строителите на пирамидите са искали чрез тях да възпроизведат пътя, по който се прониква в друго измерение - в света на мъртвите, за да могат да отидат на Небето. Смъртта е само едно преминаване. Те са го знаели. Пирамидите са построени въз основа на различно разбиране на света... Ние сме забравили тяхното значение, решили сме, че става дума за символи... а древните египтяни са се опитвали да вложат в тях инструмент за преход към другия свят, подобен на моя експеримент с преживяването, близко до смъртта..."


Силата на Любовта

Явно е, че пирамидите и любовта са в пряка връзка – там, където има любов, енергията ѝ рисува пирамиди, и обратно – където има пирамиди, се излъчва енергията на любовта.

„Рене Мей е проводник на най-животворната енергия на този свят – Любовта", категоричен е и Иван Тодоров, който сравнява снимките на водата, заредена с „Бог е Любов" и на неговите фотографии.

„Много малко хора се замислят защо всички духовни водачи и учители говорят за тази любов: Петър Дънов, Христос, всички! Благословени сме, че Рене Мей идва в България! Защото, когато един осъзнат човек ходи по този свят, той благоухае. И със своето благоухание прави искрици. Да е жив и здрав дълго време, защото ще предаде тези искри любов на много, много хора..." Според нашият водач в света на тайните - Рене Мей е явление! 


Феномени

„И той, като Слава Севрюкова (брой 10/2009), има поглед навътре, в микросветовете. Много малко хора стигат до податомни нива. Могат да ги видят и възприемат. Там е т.нар. ендодермата, Рене я нарича клетка, но това е нещо като шишарка с много листенца – и от всяко едно се формират различни тъкани, органи, жлези и т. н. Рене Мей стига до този зародиш на човешкото тяло и може да прави корекции на това субатомно, ядрено ниво. Там той прави рестарт на тялото!", разяснява Иван Тодоров.

От десетки години той се занимава с духовни практики и споделя, че и друг, посветен в тайните на природата, е можел да прави същото: неговият учител Борис Золотов (отишъл си от този свят преди 2 г.).„Навремето Ванга я изследваха в София – проф. Величков и Добранов, бяха я прибрали тук, в БАН, 6 месеца. Тя се разболя от рак много сериозно и се уплашиха, че ще я уморят. Тогава викнаха Евгений и Борис Золотови от Русия. Бащата е един от президентите на Руската академия на науките, създател на институт „Бехтерев". Занимава се с телепатия. До 1992 г. книгата му за телепатията е била разпечатана само в 30 екземпляра. А Борис владееше тази техника – рестарт на клетъчно ниво. Той работи с Ванга и им каза: „Оттук я качвате и я карате директно на Рупите, защото сте ѝ отрязали корените на тази жена. Там тя се презарежда..." Така я спаси. Когато се върна на Рупите, беше с руса коса, такава, каквато е имала на младини. В един от спомените за нея пише: „Ванга, като си дойде от София, беше с косата си от млади години. Коментарът е излишен... а темата остава отворена за най-животворната енергия и сила на света – ЛЮБОВТА!"


Материалът е публикуван в бр. 8/2017 на Списание 8. 

Още за Рене Мей четете в бр. 6/2017 и бр. 7/2017 на Списание 8. 

Рене Мей гостува в България през септември. Вижте подробностите тук!
26-тимата най-богати в света притежават колкото най-бедните 3.8 милиарда души Любопитно

26-тимата най-богати в света притежават колкото най-бедните 3.8 милиарда души

Здравният бюджет на Етиопия е 1% от приходите на най-богатия човек за 2018 г.

Защо толкова ни се кашля в концертната зала Любопитно

Защо толкова ни се кашля в концертната зала

Учен стига до извода, че по време на концерт човек кашля средно два пъти повече

6 съвета от Ницше как да бъдем по-устойчиви Любопитно

6 съвета от Ницше как да бъдем по-устойчиви

Силният е този, който се съмнява в своите убеждения

Списание 8 търси рекламен специалист! Любопитно

Списание 8 търси рекламен специалист!

Престани да търсиш, да се колебаеш. Свържи се с нас

5 начина за по-лесно вземане на решения Любопитно

5 начина за по-лесно вземане на решения

„Хвърляне на монета" или „краен подход"? Зависи от ситуацията

Хората най-често изпитват скука тогава, когато се чувстват безполезни Любопитно

Хората най-често изпитват скука тогава, когато се чувстват безполезни

Според някои учени функцията, която тя изпълнява, е напълно еволюционна

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди? Любопитно

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

В един от докладите има информация за завръщането на „древните летящи богове"

Как ще изглежда Земята след 5000 години? Любопитно

Как ще изглежда Земята след 5000 години?

Може би най-важното от всичко, което сме научили, е това да контролираме част от енергията на Земята.

Писателят Карл Оноре: „Живеем в „златна ера“ за възрастните хора” Любопитно

Писателят Карл Оноре: „Живеем в „златна ера“ за възрастните хора”

Не се преструвай, че смъртта не предстои. Приеми го, но не още….

5 от най-грозните черти на човечеството Любопитно

5 от най-грозните черти на човечеството

Някои от най-интересните психологически експерименти, които показват гадните страни на homo sapiens

Улични гадатели ще предсказват бъдещето на минувачи Любопитно

Улични гадатели ще предсказват бъдещето на минувачи

Виена се готви за приказна Новогодишна нощ

Умният свят на бъдещето Любопитно

Умният свят на бъдещето

Lenovo по пътя към интелигентна трансформация

Вижте най-нестандартните подаръци за Коледа Любопитно

Вижте най-нестандартните подаръци за Коледа

Невероятни идеи, с които ще зарадвате вашите любими хора

Четете Списание 8 онлайн само за 2,83 лв.! Любопитно

Четете Списание 8 онлайн само за 2,83 лв.!

Вече може да се абонирате за две години

*